Гуу
Тезата в тази декларация каква логика има ?
Който не може да си го позволи, просто ще гледа мачовете по телевизията !
Повтарям - Да подкрепяш ЦСКА на стадиона е превилегия, не даденост !
Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!
Значи искат да плащат символични цени от по 2-3 лв да псуват против хората спасили отбора им от изгнание , развявайки плакати за каквото се сетят , пребиват собствените им футболисти и треньори ... е как става това ???
Не 10 ами 100 лв трябва да им ги направят на тези чугунени глави които си мислят че като подкрепят отбора им е позволено всичко ... за мен тези са нищо повече от едни егоисти , мислещи единствено за себе си и нищожното им его но не и за отбора !!!
Като толкова обичаш клуба си , купи си абонаментна карта за "умопомрачителните" 90 лв спестени от цигарите които пушиш ( 5лв кутия , на ден) спести от алкохола който поглъщаш всяка седмица в големи количества и т.н. .
Като не ти изнасят 10 лв за билет , ами не ходи бе !!!
Защо трябва да бойкотираш и да "вербуваш" пубери родени след 90-та година и да пречиш на отбора си ???
Не 10 ами 100 лв трябва да им ги направят на тези чугунени глави които си мислят че като подкрепят отбора им е позволено всичко ... за мен тези са нищо повече от едни егоисти , мислещи единствено за себе си и нищожното им его но не и за отбора !!!
Като толкова обичаш клуба си , купи си абонаментна карта за "умопомрачителните" 90 лв спестени от цигарите които пушиш ( 5лв кутия , на ден) спести от алкохола който поглъщаш всяка седмица в големи количества и т.н. .
Защо трябва да бойкотираш и да "вербуваш" пубери родени след 90-та година и да пречиш на отбора си ???
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Angoff написа:Значи искат да плащат символични цени от по 2-3 лв да псуват против хората спасили отбора им от изгнание , развявайки плакати за каквото се сетят , пребиват собствените им футболисти и треньори ... е как става това ???
Поредното плямпане наизуст-ако искаш да знаеш НЕ ПУША!!!!!!

А и добре де щом сме безполезни-нашия биойкот с какво ви пречи,че така се разревахте!!!Нали като ни няма е по-добре!!Що пищите ?

Angoff
Напълно съм съгласен с теб
То този cska_90 e болен от болестта Студент и не може да работи.
Напълно съм съгласен с теб
То този cska_90 e болен от болестта Студент и не може да работи.
terrel, само информативно, кажи ми колко мача си посетил на ЦСКА от миналия сезон?
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Re: Бойкот!!
Gonzo0009 написа:На бас,че няма да има никакъв бойкот...Говорите глупости.
Няма да има, то и сега си ходят по 300-400 човека, освен ако не са на първо място. Ако е "унизителен" сезон и са втори - БОЙКОТ, СМЪРТ ЗА ПРЕЗИДЕНТА, ТРЕНЬОРА И ПАПАТА и "ТВА НЕ Е МОЯ ОТБОР'

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
cska_90
Пишем защото ни е срам от вас !
Не искам когато се каже Превърженик на ЦСКА да е синоним на Социалнослаб.
Пишем защото ни е срам от вас !
Не искам когато се каже Превърженик на ЦСКА да е синоним на Социалнослаб.
cska_90 написа:Angoff написа:Значи искат да плащат символични цени от по 2-3 лв да псуват против хората спасили отбора им от изгнание , развявайки плакати за каквото се сетят , пребиват собствените им футболисти и треньори ... е как става това ???
Поредното плямпане наизуст-ако искаш да знаеш НЕ ПУША!!!!!!![]()
А и добре де щом сме безполезни-нашия биойкот с какво ви пречи,че така се разревахте!!!Нали като ни няма е по-добре!!Що пищите ?
За обединение говориш, а само кавги създаваш.
terrel написа:Гуу
Тезата в тази декларация каква логика има ?
Който не може да си го позволи, просто ще гледа мачовете по телевизията !
Повтарям - Да подкрепяш ЦСКА на стадиона е превилегия, не даденост !
Съгласен съм с теб, това имах предвид с първите си коментари...
Мисълта ми е, че вместо острите коментари да се насочат към автора на декларцията, го отнесе cska_90 , който само я пейстна тук и си изказа мнението от гледната точка на един средностатистически студент. Факт е, че и на вдигането на цените могат да се намерят много кусури (като например този, че ако един баща иска да заведе двете си деца, ще трябва да се бръкне с 30 лв. за билети + пътни разходи, храна, напитки и т.н и т.н , та въпросния мач ще му излезе златен)
Както и да е, мисълта ми беше, че вместо да се проведе някакъв нормален диалог, започнаха да хвърчат лични нападки към cska_90 , което е глупаво.

Последна промяна от Гуу на 04 юли 2010 20:29, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
Препоръчвам ви да гледате срещу Холандия публиката. Сравнете я сега с тази, която е обикновено на стадиони като Армията, Надежда и Герена... Има разлика, нали? Е, за това всеки си заслужава теглото. Едните са на върха, другите в подножието. Това със секторното фенство е още един криворазбран западноевропейски модел, който ние го побългаряваме. Знаете много добре как е на Сан Сиро и на Ноу Камп, нали? Ако нямаше сектори, един подобен бойкот би успял. Всичко живо да се емни и на първия мач да има някакви недоразбрали само.
Последна промяна от metodito на 04 юли 2010 20:32, променено общо 1 път.