Петиция в подкрепа на строеж на нов стадион
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Петиция в подкрепа на строеж на нов стадион
Кашчей , да те питам нещо , ако разбира се си от София. Ти знаеш ли къде се намира Софияленд и какво се строи там в момента ? Знаеш ли къде беше построено новото американско посолство ? Всъщност ти от София ли си ?
Червен_до_гроб написа:Ако не ни бъде разрешено да строим стадиона има други начини, не толкова добри.
Ти пък,какво ще направиш,ще обявиш гладна стачка в училище ли?!?!Стига детски истории,сега за да може да си върне чорбата инвестициите трябва да посторят стадиона в Борисовата?!?!
Ако искате да бутаме НДК и на негово място,имо по-голям шанс да си върнете инвестицията по-бързо
Последна промяна от SAMP на 26 юни 2010 22:10, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Изобщо гледа ли прескоференцията на ЦСКА за новия стадион
Да, гледах я, два пъти.. с повторението.
Аз разбрах много неща, а ти?
И аз го гледах!
И кво разбра?
Разбрах, че от KSS си направиха страхотна реклама, браво на Алън Смит!
Разбрах, че няма нищо конкретно , като проект за ваш стадион, но и че господинът явно не е запознат с българските закони.разбрах, че се препоръчва безотпадъчна технология на строеж.. омръзна ми да обяснявам, че е невъзможна в точно този случай, защото няма къде да се съхраняват хиляди м3 отпадъци без да се навлезе в зелената площ, или без да се извозват.
Разбрах, че няма никакъв, ама абсолютно никакъв проект, защото специалист от класата на Алън Смит винаги може да каже какво трябва да има един стадион, дори и да са го поканили за презентация на тенис-център.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
viroglav написа:Кашчей , да те питам нещо , ако разбира се си от София. Ти знаеш ли къде се намира Софияленд и какво се строи там в момента ? Знаеш ли къде беше построено новото американско посолство ? Всъщност ти от София ли си ?
Какво се строи на мястото на Софияленд???
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
viroglav написа:Кашчей написа:viroglav написа:Кой закон го забранява ?
Законът за устройство на територията, в частта му за право на строеж в паркове и защитени територии.Както и ПУП на София.
Цитирай , ако обичаш точката и алинеята от този закон и повече няма да те мъча.
Плевнята ти я показах, вратата си я намери сам
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
delqnski47 написа:Ако ТИТАН -АС построят стадион на друго място в София.. това чий стадион ще е, при положение, че там ЦСКА ще в собствен дом, а не под наем?Концесията ще ви даде стадион за 30 години, най-много, а след това.. или след това не ви вълнува, важното е днес и сега, а цената не ни вълнува
След 30 години могат да станат много неща!Може и всички да измрем дотогава(недайси Боже) и да не разберем!Не знам кво те вълнува толкова далечното бъдеще![/quote]
Казваш, след нас и потоп, ама сега да сме добре, а идните.. майната им
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
SAMP , питам Кашчей ... Няма да ти давам на теб отговора. Може ти да си Кашчей , но това да ти е резервен ник ...
- delqnski47
- Контакти:
Разбрах, че от KSS си направиха страхотна реклама, браво на Алън Смит!
Разбрах, че няма нищо конкретно , като проект за ваш стадион, но и че господинът явно не е запознат с българските закони.разбрах, че се препоръчва безотпадъчна технология на строеж.. омръзна ми да обяснявам, че е невъзможна в точно този случай, защото няма къде да се съхраняват хиляди м3 отпадъци без да се навлезе в зелената площ, или без да се извозват.
Разбрах, че няма никакъв, ама абсолютно никакъв проект, защото специалист от класата на Алън Смит винаги може да каже какво трябва да има един стадион, дори и да са го поканили за презентация на тенис-център.[/quote]
Значи няма ''нищо конкретно'',но знаем,че този проект е незаконен!И също така знаем,че ''няма къде да се съхраняват хиляди м3 отпадъци без да се навлезе в зелената площ'' и сме сигурни в това!Ясно!
Разбрах, че няма никакъв, ама абсолютно никакъв проект, защото специалист от класата на Алън Смит винаги може да каже какво трябва да има един стадион, дори и да са го поканили за презентация на тенис-център.[/quote]
Значи няма ''нищо конкретно'',но знаем,че този проект е незаконен!И също така знаем,че ''няма къде да се съхраняват хиляди м3 отпадъци без да се навлезе в зелената площ'' и сме сигурни в това!Ясно!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
viroglav написа:SAMP , питам Кашчей ... Няма да ти давам на теб отговора. Може ти да си Кашчей , но това да ти е резервен ник ...
НЕ кажи ми на мен,защото съм работил там преди 5 години и съм много запознат как стоят нещата.Знам на кой беше Софияленд и избщо,каква е цялата схема
- delqnski47
- Контакти:
Кашчей написа:delqnski47 написа:Ако ТИТАН -АС построят стадион на друго място в София.. това чий стадион ще е, при положение, че там ЦСКА ще в собствен дом, а не под наем?Концесията ще ви даде стадион за 30 години, най-много, а след това.. или след това не ви вълнува, важното е днес и сега, а цената не ни вълнува
След 30 години могат да станат много неща!Може и всички да измрем дотогава(недайси Боже) и да не разберем!Не знам кво те вълнува толкова далечното бъдеще!
Казваш, след нас и потоп, ама сега да сме добре, а идните.. майната им
Изобщо знаеш ли какво ще е след 30 години,та толкова си се запритеснил?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.