ЦСКА и държавата се разбраха, "червените" ще строят стадион

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rudy
Контакти:

Re: ЦСКА и държавата се разбраха, "червените" ще строят стадион

Мнениеот rudy » 10 юни 2010 17:56

Parmalat написа:Определено "Титан" са сериозни в намеренията си. ;)

Да намеренията им са сериозни, за разлика от възможностите.

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 10 юни 2010 19:01

Заглавието е подвеждащо.Имали са работна среща на която нищо конкретно не е подписано.Лично аз се надявам всичко да мине гладко и след 4-5 години София да посрещне нов цикъл квалификации на Българска Армия.И дано от ЦСКА повлекат крак и другите отбори да започнат изграждането на нови стадиони...На ред е Държавата

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 юни 2010 19:43

tut написа:перфектна новина .. ако е вярна разбирасе ... и се започне строеж ..............

иначе левскарите да не се обиждат защото сами са си виновни .......преди 2 години всички левскари бяха финансисти и ни пращаха в незнамсикоягрупа а сега всиччки са аархитекти и пак обесняват , че нямало начин ......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Смешко, не връщаи лентата към ония събития, моля те.... темата е друга.
Това че хората пишат и изкарват аргументи, не значи че трябва да са архитекти :!: Нов стадион и чуждестранни инвеститори е наистина хубава новина (дори и аз като Левскар бих се радвал, все пак и България печели), ама всичко се разнася из медиите,освен това компетентните органи тепърва ще кажат дали може или не ... :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 юни 2010 20:47

Дай Боже до 5 години отново да си играем на Българска Армия нашият дом ;)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 10 юни 2010 20:51

blue magic написа:....Повече от ясно е, че подобни мегаломански проекти са неизпълними. Въобще никак не е ясно кой би финансирал няколко стотин милиона, така че докато не видим, че нещо се прави в действителност, всичко остава добри пожелания.

Ех, мама-а-а :lol:
Колега, абе да разясниш как така е "повече от ясно", че подобни проекти са неизпълними и защо пък да са "мегаломански" :?: :roll:

За финансирането - ясно е че няма да е Чорни, пък ще видим коя банка или консорциум ще даде парите, не си нарушавай съня заради това :lol:

И чак пък "няколко стотин милиона " :?: :lol:

И аз съм от тези наши фенове дето не вярват, докато не видят че изграждането започва - защото проекти имаше още от времето на Илия Павлов....Засега изглежда, че Титан-ите са най-сериозни от всичките ни собственици след промените, да видим как ще продължат нещата.... :roll:

Сините "борци за правда" би трябвало да са спрели да взимат валидол - то пък се оказа че новия проект нямало да излиза и на сантиметър от стария, така катеричките щели да продължат да обитават дърветата около паметника на Левски.... :lol:

Дано се окажем прави всички, които смятаме че ако един от клубовете ни направи нов стадион и останалите постепенно ще го последват...
Не ремонти на старите - истината е в изграждането на чисто нови съоръжения :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
mgj8
Контакти:

Мнениеот mgj8 » 10 юни 2010 21:27

Дай Боже да станат нещата ама ме е страх от лицето Петър Диков .Помните ли случая със Софияленд.Смени статута на земята и чао пързалки-занималки.За Кремиковци знаем как се изказа някога -техно сити и щрак нямаме вече комбинат.Та колко му е да смени статута на терена на Армията.Та мене ме е страх от алчниците...
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 14 юни 2010 00:31

Момчета.. по-спокойно.. спомняте си преди няколко години като казвахте, че ще оправите Армията, но нищо не направихте. Сега мислите да строите нов стадион.. Хубаво, да ви е честит новия стадион, но гледайте да не губите бъдещите мачове на него. Направете като Англия- без загуба на Уембли.. равенства и победи-да.. загуби - не.. иначе честито. Дано Славия, Левски, Локо София да имат пари да си го позволят този лукс :) и може би някой ден ще ни изберат за домакини на Европейско.. пък защо бе и за Световно, ако в Ловеч направят хубав стадион и в Пловдив също :) Тогава ще ни дадат пари за още 2-3 стадиона :) Дано! И Успех на ЦСКА (въпреки , че не съм им фен) в Лига Европа.
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 14 юни 2010 00:41

red_fan87 написа:Изображение
Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков разкри, че днес сутринта е разговарял със спортния министър Свилен Нейков и е била постигната договорка за изграждането на новия стадион на "червените".

Живков бе запитан дали е истина, че от щаба на "червените" все още не са изпратили проекта за новия стадион на спортния министър, а той отговори:

"Днес сутринта имах среща с господин Нейков. Запознах го с детайлите, като и двете страни проявиха разбиране. Постигнахме договорка и се надявам да получим разрешение за строежа".

"Убедени сме, че за разлика от предишните ръководства, ще успеем да осъществим плана си за нов стадион. Искаме да защитим и инвеститорите, с които водим преговори.

Категорично мога да кажа, че разчитаме само на чуждестранни инвестиции", продължи "червеният" шеф.

Живков бе запитан и за критиките от страна на архитекта на София Петър Диков, който не е съгласен с плана за новия стадион на мястото на "Българска армия", като остави отговора на съветника си от "София Билд" Мартин Атанасов.

"Според градоустройствения план, територията на стадиона се води като "спортни атракции", а не като парк. Имахме предложение да изградим стадиона в други населени квартали, но мисля, че сме длъжни пред феновете на ЦСКА да запазим дома на отбора на същото място. Ще трябва много основателна причина, за да бъде изграден другаде стадиона, а ако това наистина се случи, ще има проблем с трафика и придвижването. Тази територия е като храм за ЦСКА и стадиона не трябва да се мести", сподели Атанасов.

Освен това, той категорично опроверга и мненията, че новото съоръжение ще прилича на мол.

"Не строим мол, това е свободно тълкуване на плана, който пуснахме в официалния сайт на клуба", продължи той.

Венци Живков пък завърши, заявявайки: "При строителството на новия стадион, няма да напуснем и с десет сантиметра сегашната територия на ЦСКА. Дори и с един сантиметър".

С тези си думи Живков увери всички, че парка около стадиона ще си остане непокътнат.

Левскари и природо защитници къде стее ? :lol: :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ще те помоля да не се заяждаш буквално с Левскарите. Нали знаеш , че не само ние ви упорстваме, а и Славия и Локо София.. така наречените ЕЛИТНИ ОТБОРИ.. ами айде нова лига де.. само Левски, Цска, Славия, Локо София, Черноморе, Черноморец, Литекс и Локо Пловдив.. пък може и Берое.. или канарите също, колкото да има и 2-3 такива слаби отбора.. директно - Knockout по 2 мача (като Домакин и като гост) и след това Финали на които играят 4 отбора - 2 срещи.. Победителите играят за 1 и 2 място , а загубилите играят съответно за 3 и 4 място. МОже да се нарича Sofia Cup ако ще е малук турнир като " КАрлинг къп"(Англия) и "Тим Къп" (Италия).. а може и да е лига.. като например Премиърщип.. име : ПЕФГ (професионално Елитна Футболна Група) .. На всяка 1 година влиза по 1 отбор (който в АПФГ е съответно на 1 място- и играе бараж с 2рия отбор.) . Честито сега оства да ми го одобрите ако ви харесва :lol: :lol:
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 юни 2010 08:19

от mgj8 на 10 Юни 2010 21:27

Дай Боже да станат нещата ама ме е страх от лицето Петър Диков .Помните ли случая със Софияленд.Смени статута на земята и чао пързалки-занималки.За Кремиковци знаем как се изказа някога -техно сити и щрак нямаме вече комбинат.Та колко му е да смени статута на терена на Армията.Та мене ме е страх от алчниците...

Според мен Диков вече е бита карта.Точно заради Софияленд са го подгонили и едва ли ще продължи да се дъни.

http://www.dnes.bg/sofia/2010/06/10/glavniiat-arhitekt-na-sofiia-sgafil-s-lunapark-zamperla.92523
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
rostiii
Контакти:

Мнениеот rostiii » 15 юни 2010 11:42

А аз вярвам,че стадионът ще бъде построен!Или поне искам да вярвам,че т.н. ни "държавници" не са чак такива идиоти,че във времена на криза да изтърват с лека ръка напълно законна и изгодна инвестиция!Подкрепям и колегите,които се изказаха,че този стоеж ще "повлече крак" и други отбори ще започнат да строят!Освен,че това ще разкрие много работни места,в дългосрочен поглед това гарантира подобрение и повишаване качеството на спорта,в частност футбола,и дано наистина след време имаме достатъчно елитни стадиони,за да кандидатстваме за финали-евро или световни,примерно с някой съседна страна,ако сами не можем да го организираме.А и нали напоследък такава е "модата".Но моят девиз е Dum spiro spero,така че АЗ ВЯРВАМ!!!Ние имаме много добри футболисти,но потенциалът им ще се разгърне само при добра и правилна работа с тях и на ДОБРИ БАЗИ!
САМО ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”