За Бербатов и Националния Отбор

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ultrasloko
Контакти:

Re: За Бербатов и Националния Отбор

Мнениеот ultrasloko » 30 окт 2008 18:30

plam4os написа:
ultrasloko написа:ДОБРЕ КАК НИТО ЕДИН ОТ ВАС РАЗБИРАЧИ НЕ НАПИСА ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ПОРАДИ КОЯТО БАБРИ НЕ СЕ НАПЪВА В НАЦИОНАЛНИЯ А ИМЕННО ЧЕ И НА МЕНЕ ДА МИ ДАВАТ ПО 100 000 ПАУНДА НА СЕДМИЦА И АЗ ЩЕ ИЗЯМ ТРЕВАТА И ЩЕ ТИЧАМ КАТО ЛУД ПО ТЕРЕНА И ЩЕ ДАВАМ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ(ОСОБЕНО КАТО СЕ ИМА В ПРЕВИД КАКВИ ФЪТБОЛИСТИ ЧАКАТ НА СКАМЕИКАТА НА MAN UTD)А В НАЦИОНАЛНИЯ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ЗА КАКВО ДА НЕ НАПЪВАМ.ПРОСТО СЕГАШНОТО ПОКОЛЕНИЕ BG ФУТБОЛИСТИ НЕ ИГРАЯТ СЪС СЪРЦЕ ЗА РОДИНАТА И МИСЛЯТ ДОСТА МАТЕРИАЛНО ТОЕСТ НАПЪВАТ СЕ ТАМ КЪДЕТО ПАДА ПАРАТА.ТОВА Е ЦЯЛАТА ИСТИНА НЯМА КАКВО ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ!
vito.jpg

Аман от разбирачи и злобари! Трябва да си много тъп ( явно си ) за да си мислиш, че милионите на Митко, които взема в Манчестър са единствената причина да играе добре там. Също трябва да си много тъп за да си мислиш, че не се раздава в националния, защото не взема и една 100-на от тези милиони. Бъди сигурен, че за тези няколко години извън БГ, той е достатъчно обезпечен и ако беше алчно лайно сега щеше да играе в Ман. Сити. Всички вие, които го плюете сте лекета и не разбирате от футбол! Да, истина е, че в националния няма толкова качествени футболисти, както в Ман Ю. Също е истина, че ПОНЯКОГА Бербатов не си дава чак толкова зор. Но такива крайни мнения, че нарочно не играе, че е предател, за нищо не става и саботира успеха на собствената си страна са меко казано идиотско абсурдни. ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ сини или други завистливи неудачници!!!! Разбира се, че всеки, който е малко поне българин ще се радва на успехите му. Напълно не мога да разбера цялата омраза, която изливате за пореден път към някой успешен наш сънародник. Затова сме на това положение и ако така продължавате, скоро няма да се промени това - манталитет на малки, жалки, злобни, завистливи, нещастни, пълни с омраза мижитурки. :roll: :roll:

а бе нещастник личи си че грам не разбираш от футбол.погледни си пак пристрастния коментар и колко глупости си написал вътре.и никой не оспорва факта 4е барби в мометна е най-добрия български футболист бе тъпак.просто ме е яд че не се напъва грам в националния за на земе "случайно" да се контузи нещо и да не си показва финтчетата после на олд трафорд и да не зима премиики.и аз не плюя по него и не му завиждам какато пишеш малоумнико прост и не злорадствам а просто искам да му се радвам не само на успехите я юнайтед а в националния отбор.и като не разбираш грам недей да пишеш по форумите!
ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Мнениеот CSKAfan » 30 окт 2008 19:07

какво искаш да прави бербатов, да тича безцелно цял мач ли?
YNWA!

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 30 окт 2008 19:11

и аз не плюя по него и не му завиждам какато пишеш малоумнико прост и не злорадствам а просто искам да му се радвам не само на успехите я юнайтед а в националния отбор.и като не разбираш грам недей да пишеш по форумите!

Ами радвайте му се ! Докато не го изгоните от националния... Жалки сте!
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
los7

Мнениеот los7 » 30 окт 2008 19:23

Той сам ще си тръгне щото е *****, а курвите духат на тея с многото пари. В националния няма пари а берби го не грее за едната чест.
От утре съм локомотивец!

besan_s
Контакти:

Мнениеот besan_s » 30 окт 2008 19:47

Ей тъпак познавам Митко от дете така че не се изказваи за неща от които не разбираш.
И стига с тая тъпа говежда пристрастност.

KellyB

Мнениеот KellyB » 30 окт 2008 20:45

ПЕДЕРАСИ НЕЩАСТНИ, ПРАСЕНЦА ЯЛОВИ!!! БЕРБАТОВ НЕ Е ВАШ!!!!!!!

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 30 окт 2008 20:55

Хубаво де ... Твой е Бербатов ! Няма да се караме ...
Ама може да му се радваме ,нали ?!
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 30 окт 2008 21:59

тц тц тц
мнооого злееееее
като развален грамофон: Бербатов не се раздавал в националния, не бил се изпотил, изтървал гол, играел заради парите и т.н.
всичко това са заблуди, които са заседнали в главите на омразниците и те пет пари не дават че това неотговаря на истината.
колкото и да им обясняваш че са в заблуда те само повече се нахъсват и измислят нови и нови заблуди!
Автора на темата допусна една грешка в статията си и това веднага даде отражение в коментарите след това. Грешно е да сравняваш играчите в МанЮн с тея в националния отбор. Трябваше само да споменеш че в МанЮн, защитници и халфове, участват активно в построяването на атаката на отбора, докато в националния в момента имаме явна криза в организацията на атаката. Точно в това се крие и разликата в игровия принос на Бербатов за МанЮн и за националния отбор.
Да се критикува Бербатов, в такъв момент, показва само някакви сивомозъчни смущения.

и пак твърдя: погледнете на повторение играта му в националния и после тая в МанЮн, и ще видите че разлика няма!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 31 окт 2008 00:19

Това значи ли, че ако Гошо Петков беше в манчестър, щеше да не допусне гол и да играе на много по-високо ниво? Защото, ако разликата в игрите на Барби се приложи върху Гошо, то тогава вероятната класа на Гошо в манчестър би била почти извънземна.

Глупости, играча си е играч, където и да го сложиш. Останалото са оправдания!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 31 окт 2008 08:38

tprodanov написа:Това значи ли, че ако Гошо Петков беше в манчестър, щеше да не допусне гол и да играе на много по-високо ниво? Защото, ако разликата в игрите на Барби се приложи върху Гошо, то тогава вероятната класа на Гошо в манчестър би била почти извънземна.

Глупости, играча си е играч, където и да го сложиш. Останалото са оправдания!

Абе какво си го захвалил тоя Г.Петков. Ако беше толкова добър, защо не ви спаси от Бате и Жилина, а? Просто на мача с Грузия имаше късмет, че топката се удряше в него и излизаше в корнер. А за да иде в Манчестър, най-малкото трябва някой да го хареса, но уви. Няма такъв.

Върни се в “ЦСКА”