POPCORN написа:напред, напред , напред червените напред към победа за тази публика !![]()
![]()
Нещо не им хареса публиката

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
POPCORN написа:напред, напред , напред червените напред към победа за тази публика !![]()
![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
shumnaliq написа:[offtopic]В момента е 1 : 38 , връщам се от мача в Бургас , и има въпрос . Как може Феновете на Черноморец да са толкова жалки ? бяха 10 пъти повече от нас , и гласа им се чу точно 2пъти ( при головете на " Акулите" ( може да имам правописни грешки , ама то е така ние от ШУМЕН винаги се оливаме така. Даже 1 човек от добрич ни вика " а вие ли сте онез пианки "![]()
[/offtopic]
lionel_messi написа:shumnaliq написа:[offtopic]В момента е 1 : 38 , връщам се от мача в Бургас , и има въпрос . Как може Феновете на Черноморец да са толкова жалки ? бяха 10 пъти повече от нас , и гласа им се чу точно 2пъти ( при головете на " Акулите" ( може да имам правописни грешки , ама то е така ние от ШУМЕН винаги се оливаме така. Даже 1 човек от добрич ни вика " а вие ли сте онез пианки "![]()
[/offtopic]
Хахах, незнам на кой мач си бил.. агитката пя почти цял мач. А вие се чувахте само в началото.Второто полувреме никакви ви нямаше..
ELiNa написа:чесно казано, съжелявам за цска. нищо че съм левскаркапросто не харесвам бургазлии, някак си, са неоснователно надути
успех на левски и цска в европа
delqnski47 написа:lionel_messi написа:shumnaliq написа:[offtopic]В момента е 1 : 38 , връщам се от мача в Бургас , и има въпрос . Как може Феновете на Черноморец да са толкова жалки ? бяха 10 пъти повече от нас , и гласа им се чу точно 2пъти ( при головете на " Акулите" ( може да имам правописни грешки , ама то е така ние от ШУМЕН винаги се оливаме така. Даже 1 човек от добрич ни вика " а вие ли сте онез пианки "![]()
[/offtopic]
Хахах, незнам на кой мач си бил.. агитката пя почти цял мач. А вие се чувахте само в началото.Второто полувреме никакви ви нямаше..
Да бе сигурно!Една вълна не можете да направите като хората
redpride написа:Остана ми горчив вкус в гърлото след мача. Не искам никога повече да гледам как ЦСКА излиза за да отбие номера, както срещу Ч.Море и Черноморец. Трябваше да играят най-вече заради нас хората пропътували тези 400 километра и собствената си чест. Един единствен треньор си позволи да играе с юноши последния мач-Феро Спасов и какво стана след това загубихме и купата от Литекс. ЦСКА е гордост и никога не излиза със свалени гащи, обратното би било смъртоностно за идеята и харизмата на отбора.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта