Черноморец - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА

Мнениеот TristaNNN » 17 май 2010 02:05

POPCORN написа:напред, напред , напред червените напред към победа за тази публика ! :twisted: :twisted: :twisted:

Нещо не им хареса публиката :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА - СнИМки ?

Мнениеот lionel_messi » 17 май 2010 08:43

shumnaliq написа:[offtopic]В момента е 1 : 38 , връщам се от мача в Бургас , и има въпрос . Как може Феновете на Черноморец да са толкова жалки ? бяха 10 пъти повече от нас , и гласа им се чу точно 2пъти ( при головете на " Акулите" ( може да имам правописни грешки , ама то е така ние от ШУМЕН винаги се оливаме така. Даже 1 човек от добрич ни вика " а вие ли сте онез пианки " :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Хахах, незнам на кой мач си бил.. агитката пя почти цял мач. А вие се чувахте само в началото.Второто полувреме никакви ви нямаше.. :lol:
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 май 2010 10:20

lionel_messi написа:
shumnaliq написа:[offtopic]В момента е 1 : 38 , връщам се от мача в Бургас , и има въпрос . Как може Феновете на Черноморец да са толкова жалки ? бяха 10 пъти повече от нас , и гласа им се чу точно 2пъти ( при головете на " Акулите" ( може да имам правописни грешки , ама то е така ние от ШУМЕН винаги се оливаме така. Даже 1 човек от добрич ни вика " а вие ли сте онез пианки " :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Хахах, незнам на кой мач си бил.. агитката пя почти цял мач. А вие се чувахте само в началото.Второто полувреме никакви ви нямаше.. :lol:

Да бе сигурно!Една вълна не можете да направите като хората :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 май 2010 10:27

ELiNa написа:чесно казано, съжелявам за цска. нищо че съм левскарка :) просто не харесвам бургазлии, някак си, са неоснователно надути :mrgreen: успех на левски и цска в европа :)

Що така бе Елина. Що така си мислиш ? Надуваме се само на места, където трябва :) . Иначе да. Самочувствие си имаме, но надали се надуваме от него...Не си мисли така за нас. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 май 2010 10:29

delqnski47 написа:
lionel_messi написа:

Да бе сигурно!Една вълна не можете да направите като хората :mrgreen:

Вълни - бол в морето. Оставаше и ние да правим. Аман от вълни, който си няма да ги прави. Ние си имаме и хич не ни трЕбват. :)

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 18 май 2010 11:18

Остана ми горчив вкус в гърлото след мача. Не искам никога повече да гледам как ЦСКА излиза за да отбие номера, както срещу Ч.Море и Черноморец. Трябваше да играят най-вече заради нас хората пропътували тези 400 километра и собствената си чест. Един единствен треньор си позволи да играе с юноши последния мач-Феро Спасов и какво стана след това загубихме и купата от Литекс. ЦСКА е гордост и никога не излиза със свалени гащи, обратното би било смъртоностно за идеята и харизмата на отбора.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 май 2010 12:20

redpride написа:Остана ми горчив вкус в гърлото след мача. Не искам никога повече да гледам как ЦСКА излиза за да отбие номера, както срещу Ч.Море и Черноморец. Трябваше да играят най-вече заради нас хората пропътували тези 400 километра и собствената си чест. Един единствен треньор си позволи да играе с юноши последния мач-Феро Спасов и какво стана след това загубихме и купата от Литекс. ЦСКА е гордост и никога не излиза със свалени гащи, обратното би било смъртоностно за идеята и харизмата на отбора.

Когато Балъков нападна ръководството ви това имаше впредвид. Дори изкараха думите от контекста му. Коща пък се обиди и му каза да не се занимава с ЦСКА, а на Костадинов и акъл не му идваше да помисли, че все пак хора, като теб и другите подържащи червените сте били път. Да не говорим, че и ние от Бургас останахме излъгани. Все пак колелото на историята се върти.Дано не изпитат вашите ръководители подобно пренебрежение. Впрочем - вие феновете на ЦСКА можехте да недосоволствате и на стадиона. Това, че се обърнахте с гръб към терена, надали е било разбрано от дебилите. Впрочем дебилите ( вашето ръководство ) се изгавриха най-вече с вас. Аз не бих бил път за такова отношение. Трябва някой да ги ощипе.

Върни се в “ЦСКА”