Кашчей написа:Виж, аз имах някои грешни виждания, но влязох в нета и четох и вече не се пъна за това.
Ти, със сигурност не знаш какво означава 31.03 в лицензирането.Два пъти пусках линк за Правилника за лицензиране, и не съм ти аз виновен, че поне веднъж не го прочете.
Ако остане Зафиров начело на отбора и го представите пред лицензионната комисия за ЕКТ....ще трябва д ави отрежат, ако не ви легнат.Ако след 1 месец, от днешна дата, продължава да ви води Зафиров и нямате представително лице, с лиценз Про, трябва да ви присъдят служебни загуби за всички мачове, които е водил нелицензиран треньор.
Отборът се води от старши треньор в мачовете, администрирани от БФС.А този старши треньор трябва да има нужният лиценз, за да води отбор от А група.Друг (помощник треньор) води отбора само при наказание на старшията.Кой от екипа ви в момента има лиценз ПРО?
Може да си чел правилника, но не си слушал , че по радиото и телевизията казаха, че Зафиров е получил временен лиценз от БФС да води отбора до края на сезона. Както на всякъде и тук има вратички, които могат да се използват. А до мачовете в Европа, ще се намери и треньор с лицез Про (а може и по-рано) , в това можеш да бъдеш напълно сигурен.