Какво се случва в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Какво се случва в ЦСКА

Мнениеот msm » 31 мар 2010 01:06

Кашчей написа:Виж, аз имах някои грешни виждания, но влязох в нета и четох и вече не се пъна за това.
Ти, със сигурност не знаш какво означава 31.03 в лицензирането.Два пъти пусках линк за Правилника за лицензиране, и не съм ти аз виновен, че поне веднъж не го прочете.
Ако остане Зафиров начело на отбора и го представите пред лицензионната комисия за ЕКТ....ще трябва д ави отрежат, ако не ви легнат.Ако след 1 месец, от днешна дата, продължава да ви води Зафиров и нямате представително лице, с лиценз Про, трябва да ви присъдят служебни загуби за всички мачове, които е водил нелицензиран треньор.
Отборът се води от старши треньор в мачовете, администрирани от БФС.А този старши треньор трябва да има нужният лиценз, за да води отбор от А група.Друг (помощник треньор) води отбора само при наказание на старшията.Кой от екипа ви в момента има лиценз ПРО?

Може да си чел правилника, но не си слушал , че по радиото и телевизията казаха, че Зафиров е получил временен лиценз от БФС да води отбора до края на сезона. Както на всякъде и тук има вратички, които могат да се използват. А до мачовете в Европа, ще се намери и треньор с лицез Про (а може и по-рано) , в това можеш да бъдеш напълно сигурен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 мар 2010 01:23

msm написа:
Кашчей написа:Виж, аз имах някои грешни виждания, но влязох в нета и четох и вече не се пъна за това.
Ти, със сигурност не знаш какво означава 31.03 в лицензирането.Два пъти пусках линк за Правилника за лицензиране, и не съм ти аз виновен, че поне веднъж не го прочете.
Ако остане Зафиров начело на отбора и го представите пред лицензионната комисия за ЕКТ....ще трябва д ави отрежат, ако не ви легнат.Ако след 1 месец, от днешна дата, продължава да ви води Зафиров и нямате представително лице, с лиценз Про, трябва да ви присъдят служебни загуби за всички мачове, които е водил нелицензиран треньор.
Отборът се води от старши треньор в мачовете, администрирани от БФС.А този старши треньор трябва да има нужният лиценз, за да води отбор от А група.Друг (помощник треньор) води отбора само при наказание на старшията.Кой от екипа ви в момента има лиценз ПРО?

Може да си чел правилника, но не си слушал , че по радиото и телевизията казаха, че Зафиров е получил временен лиценз от БФС да води отбора до края на сезона. Както на всякъде и тук има вретички, които могат да се използват. А до мачовете в Европа, ще се намери и треньор с лицез Про (а може и по-рано) , в това можеш да бъдеш напълно сигурен.

Не ме карай да се смея..получил временен лиценз да води отбора.Той има лиценз да го води 1 месец.След това вече нещата се вмирсват.Или за вас правилниците отново не важат?Ако съм на мястото на Батков, след 1 месец ще сезирам УЕФА.. може и всеки друг президент на конкурентите ви да го направи.. както го направи Лафчис преди време и спечели делото.

Временно дали на Зафиров лиценз Про...егати и вица :lol: :lol:
Временно ти даваме категория Е, ама след като свърши туристическия сезон ще ти я вземем
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 31 мар 2010 01:32

Кашчей написа:къде пък видя, че е изискване за следващият сезон?
Чети бе, не боли!
Аз ти предоставих една хипотеза, при която никой не желае да сключи договор с ЦСКА за предоставяне на стадион.. причини и поводи бол-Мездра е един от тях.Просто си представи такава ситуация.А всеки кандидат за лиценз трябва да предостави или собствен стадион, или договор със стадион, който има лиценз.Това важи за всички български клубове.Е, националният и Лазур ви откажат.. къде ще ходите, момци армейци, оръжие не видели?!?

Това се знае още от миналата година, и щом съм го написал, значи някъде съм го прочел:
http://sport.bg/bg/article/8056 И, не бери грижа за нас, къде ще играем. Защото твоите хипотези винаги са насочени в ущърб на ЦСКА, и винаги има АКО. А, акото цапа и мирише. Има си хора , които да мислят за тези неща, а и не помня до сега да не сме играли мач, защото е нямало къде.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 мар 2010 01:41

msm написа:
Кашчей написа:къде пък видя, че е изискване за следващият сезон?
Чети бе, не боли!
Аз ти предоставих една хипотеза, при която никой не желае да сключи договор с ЦСКА за предоставяне на стадион.. причини и поводи бол-Мездра е един от тях.Просто си представи такава ситуация.А всеки кандидат за лиценз трябва да предостави или собствен стадион, или договор със стадион, който има лиценз.Това важи за всички български клубове.Е, националният и Лазур ви откажат.. къде ще ходите, момци армейци, оръжие не видели?!?

Това се знае още от миналата година, и щом съм го написал, значи някъде съм го прочел:
http://sport.bg/bg/article/8056 И, не бери грижа за нас, къде ще играем. Защото твоите хипотези винаги са насочени в ущърб на ЦСКА, и винаги има АКО. А, акото цапа и мирише. Има си хора , които да мислят за тези неща, а и не помня до сега да не сме играли мач, защото е нямало къде.

Па що трябва да ви любя бре?Щото сте (заедно с Левски) мамините синчета на спорта в България ли?!?

Амии.... като останем без лицензиран стадион и задължително стадионът трябва да е в България, къде ще играете бе, синковци.. и червени, и сини?Ако дотогава не ви погребат тия хубавци от Титан АС и Батков.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 31 мар 2010 01:42

Кашчей написа:Не ме карай да се смея..получил временен лиценз да води отбора.Той има лиценз да го води 1 месец.След това вече нещата се вмирсват.Или за вас правилниците отново не важат?Ако съм на мястото на Батков, след 1 месец ще сезирам УЕФА.. може и всеки друг президент на конкурентите ви да го направи.. както го направи Лафчис преди време и спечели делото.

Временно дали на Зафиров лиценз Про...егати и вица :lol: :lol:
Временно ти даваме категория Е, ама след като свърши туристическия сезон ще ти я вземем

Запомни си думите и след един месец ще говорим пак. Аз не твърдя това, а казвам какво казаха и току що по ТВ ПРО-БГ. И не виждам , каква е разликата щом може да води отбора за един месец, да го води и за два? А пък Батков да сезира и Алкайда ако иска. Това не е прищявка на ЦСКА , а разрешение от БФС. А, както знаеш (надявам се) УЕФА не се меси във вътрешните правила.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 31 мар 2010 01:59

Кашчей написа:
Па що трябва да ви любя бре?Щото сте (заедно с Левски) мамините синчета на спорта в България ли?!?

Амии.... като останем без лицензиран стадион и задължително стадионът трябва да е в България, къде ще играете бе, синковци.. и червени, и сини?Ако дотогава не ви погребат тия хубавци от Титан АС и Батков.

Поредното доказателство, че във теб вирее само омраза. Ако не са ЦСКА и Левски, то ще има други отбори на нашето място. Има го, във всички държави по света. И никой не те кара да ги обичаш, въпроса е защо ги плюеш? Такива хора като теб, винаги ще изпитват само жлъч и ненавист, защото има някъде някой друг, който е по-добър, с повече верни привърженици и с много повече успехи. За такива като теб няма идеали в живота на които да и се радват, и само могат да плюят и очернят всичко и всеки. Такива хора са жалки.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 31 мар 2010 02:20

Имате много арогантен президент. Явно пак беше насмъркан,че си позволи да говори така просташки спрямо Андоне. Всички знаем,че проблемите са в безпаричието.
Призовавам полицията ако види някъде автомобилите на двамата пернишки мутри, да ги спре незабавно и да ги тества за употреба на наркотични в-ва. Няма да е зле изненадваща проверка с куче в офисите и в колите на титаните!!! След месец ЦСКА е в ръцете на синдици ;)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 31 мар 2010 02:28

По добре да паднат от Берое отколкото да повтарят резилите в Европа !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 мар 2010 07:16

msm написа:
Кашчей написа:

Поредното доказателство, че във теб вирее само омраза. Ако не са ЦСКА и Левски, то ще има други отбори на нашето място. Има го, във всички държави по света. И никой не те кара да ги обичаш, въпроса е защо ги плюеш? Такива хора като теб, винаги ще изпитват само жлъч и ненавист, защото има някъде някой друг, който е по-добър, с повече верни привърженици и с много повече успехи. За такива като теб няма идеали в живота на които да и се радват, и само могат да плюят и очернят всичко и всеки. Такива хора са жалки.

Ти пък защо намесваш личностното ти отношение към мен в темата?Аз не помня да съм говорил нещо за теб и за личните ти качества.
Които и други отбори да са, ще имам същото отношение, ако процедират по същия начин и ги толерират по същия начин.Между другото, УЕФА не се меси в създаването на вътрешните правилници, но може да санкционира при неспазването им.Затова ти дадох и жокер с Лафчис, но ти явно не разбра, та ще продължа-случаят "Кишишев", когато отидохте на Финал за КБ, благодарение на намесата на УЕФА и анулирането на всички резултати на "Литекс", в които бе играл Кишишев.

[offtopic]То пък и що ли ходихте тогава на финал, само да ви се подиграе "Левски", навръх 50-та ви годишнина[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 31 мар 2010 09:20

Правилното решение е едно - Стойчо Младенов!!!
САМО ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”