ЦСКА-Пирин!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- modor
- Контакти:
Re: ЦСКА-Пирин!!!
Мача го виждам като "Х".......нещо от сорта на 1-1.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
kochi73 написа:а бе бате за какъв мач на живота ми говориш за Пирин да не би да се борят за титлата много им дреме на тях не се борят за нищо сезона за тях е свършил не могат да станат шампиони немогат и да изпаднат, така че протоколен мач
Срещу ЦСКА и Левски е мач на живота за всеки отбор. За какво Галчев дава пари за отбора за да лягат ли? Стига глупости и преди мача в Мездра през 2008г. пак същите простотии се говореха. Всичко е за заблуда и за разконцентриране на нашия отбор.
Пак казвам не може заради това че някакъв лумпен е бутнал Андоне той да си тръгва. Още не е ясно дали фенове на ЦСКА нахлуха на терена или провокатори, говоря за първите без шалове. Мача беше провокация просто Мездра направи услуга на Литекс и Левски като не извика охрана за да ни накажат. БФС в лицето на смешния делегат също направиха така че да има ескалация на напрежение.
- barabata.cska
- Контакти:
С тези бездушни манекени незнам какво да очаквам.Дано резила да е поносим,ако има такъв .След изгонването на Л.Пенев анархиата стана пълна,а дисциплината под всякаква критика.Щом лекететата почнаха и на жени да посягат незнам какво да мисля за морала на футболистите.И все пак само ЦСКА
- TPAKTOP
- Контакти:
Аз очаквам този път футболистите да влязат в сектора с феновете(ако не бяхме наказани). Предвождани от великия пълководец О. Орлинов, който кой знае от къде е чул че в сектора е имало манекенка 
А сега сериозно смятам че ще бъде много слаба играта. Сега типично по български футболистите ще се нацупят и дори си мисля че ще загубим. Дай Боже да не съм прав, но ако ще залагам, бих заложил за Пирин!

А сега сериозно смятам че ще бъде много слаба играта. Сега типично по български футболистите ще се нацупят и дори си мисля че ще загубим. Дай Боже да не съм прав, но ако ще залагам, бих заложил за Пирин!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
barabata.cska написа:С тези бездушни манекени незнам какво да очаквам.Дано резила да е поносим,ако има такъв .След изгонването на Л.Пенев анархиата стана пълна,а дисциплината под всякаква критика.Щом лекететата почнаха и на жени да посягат незнам какво да мисля за морала на футболистите.И все пак само ЦСКА
Абе дано биеме,че незнам!!!Любо си беше идеален,но беше НЕУДОБЕН-това е!!!

На мене ми се иска Пирин да измЪкнат нещо 

- TPAKTOP
- Контакти:
niki87 написа:На мене ми се иска Пирин да измЪкнат нещо
Искай!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- barabata.cska
- Контакти:
niki87 написа:На мене ми се иска Пирин да измЪкнат нещо
Мераклиите са повече от китайците.РАК<МЕРАК иДИВАК са 3 болести за които все още няма лек
barabata.cska написа:niki87 написа:На мене ми се иска Пирин да измЪкнат нещо
Мераклиите са повече от китайците.РАК<МЕРАК иДИВАК са 3 болести за които все още няма лек
Ти,кво,забраняваш ми да мечтая ли