Тодор Батков отново захапа ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Тодор Батков отново захапа ЦСКА

Мнениеот POPCORN » 10 мар 2010 09:09

Няма какво да си говорим по тая тема!Левски просто са фаворити!Почнат ли да бият въобще не се занимават с него, почнат ли да падат Батков прасе , Батков кюрд!Ето сега Литекс паднаха, ЦСКа направи равен по време на мача със Славия не се чу нието една дума за него.Аз по найвни фенове не съм виждал.Той постоянно им обещава нещо и те му вярваат.Факт ли е, че всеки път обещава селекция а взима някакви анонимници?Факт.Факт ли е, че нещо щеше там по Казанската Афера да прави ала бала?Факт и кво направи нищо.Кой знае дали не е заложил на черно тото за тоя мач и нарочно да ги е изпратил там и да ми се прави после на невинен и да обвинява собствениците на ЦСКА!Ботев поне бяха постоянни.Левскарите не са!Те ту му се дупят ту го псуват!Нормално!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 10 мар 2010 09:12

Добре,бе,левскар съм и нищо не разбирам вече! като казва,че съдията е от Перник,аз не разбирам защо му е наякой от ЦСКА Литекс да бие "Левски" като така "Литекс" се откъсва много пред тях!Тоя Баткоff е супер прост,нагъл и отвратителен! Не иска такъв да е президент на клуба ми, повръща ми се от него,ДРАЙФА МИ СЕЕЕЕЕЕЕ!!!! И за какви 15 милиона бръщолеви като на него ЧОРНИ МУ Е ПОДАРИЛ АКЦИИТЕ НА "ЛЕВСКИ"?! :shock: ДАНО СЕ МАХНЕ ,ХИЧ ДА ГО НЯМА,АМА ХИЧ И НИКЪДЕ, ИДИОТ СКАПАН! :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 мар 2010 09:13

delqnski47 написа:
POPCORN написа:
TristaNNN написа:И забравих да допълня: Тодор Батков отново захапа ЦСКА - ЗАЩОТО всеки ТРЯБВА да си плаща задълженията :!: Аз плащам данъци, винетки, осигуровки, и т.н - и ВСЕКИ трябва да плаща - в целия свят е така - и тук трябва да бъде. Като не плащаш каквото трябва - ЧАО. Ей не знам как не са ви изхвърлили от А.... то не бяха разсрочки, то не бяха уговорки с министри, то не бе чудо... :)
Към ДЪРЖАВАТА ( колкото и да не е цветуща) ... а така - всеки да плаща, и не ми излизайте с тия аргументи от миналото му. Платете си борчовете (дето напоследък са ви май множко) и тогава хапете Батков.

Много ми е интересно само, откъде знае винаги колко пари има да дава ЦСКА и на кой има да дава?Ей това ми е много чудно?

Аз пък се чудя,на къв *** още обвиняват ЦСКА че не си плаща задълженията,като ЦСКА си ги плаща???
И на къв *** Тара се обажда,при положение,че излязоха информации,че в ''Левски'' има проблеми със заплащане и т.н.!

ама виж го какъв е Арогантен бе.Значи другите може да са лоши, може да не си плащат сметките, може всичко, а той като го разкриаха какъв е и аз еди какво си аз еди онакова си.Казва го с голяма чест!Голям смешник е тоя човек и е пален манипулатор и лъжец!Абсурд е да си е направил милионите по честен начин!Занимава се с престъпници като Чорни и после ще ми говори за много честен!И винаги се прави на голям капацитет.Само незнам защо гонг постояно му дават думата?Мине се не мине 5-10 дена и той пак говори.Пари ли им дава, толкова са найвни че му вярват ли и аз незнам!Само те са свидетели колко пъти Батков ги е лъгал и какво ли не , ама те продължават да му дават думата да говори!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 мар 2010 09:14

лъв написа:Добре,бе,левскар съм и нищо не разбирам вече! като казва,че съдията е от Перник,аз не разбирам защо му е наякой от ЦСКА Литекс да бие "Левски" като така "Литекс" се откъсва много пред тях!Тоя Баткоff е супер прост,нагъл и отвратителен! Не иска такъв да е президент на клуба ми, повръща ми се от него,ДРАЙФА МИ СЕЕЕЕЕЕЕ!!!! И за какви 15 милиона бръщолеви като на него ЧОРНИ МУ Е ПОДАРИЛ АКЦИИТЕ НА "ЛЕВСКИ"?! :shock: ДАНО СЕ МАХНЕ ,ХИЧ ДА ГО НЯМА,АМА ХИЧ И НИКЪДЕ, ИДИОТ СКАПАН! :twisted: :twisted: :twisted:

30 милиона знаеш ли кога някой ще даде за Левски?Когато цъфнат теменугите :lol: :lol: Докато умре ще е при вас, пък после ще го даде на сина му и ако сина му е такъв като него не ви чака нищо хубаво :lol: :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 мар 2010 09:52

Аз пък винаги съм се чудил как може да има толкова много болни мозъици, като теб, които повтарят до посиняване едни и същи фрази. Баси промитите мозъци сте, честно. Явно всички сте минавали през разговор на 4 очи с Тара.[/quote]
те виж че повтарят само 5-6 неща.ЦСКа и комунизъм 7 на 1 7 на 2 и 5 на 0.Ей това те левскарите само това повтарят винаги , понеже не могат да измислят нещо и така им е по лесно..то това са си заучени фрази!Комунизъм ми те като са били много чести и праведни , защо са играли в първенстото?Да са излезнали да ги накажат там по какъвто има начин и готово.Те нали винаги са честни!А преди комунизма не са ги подкрепяли все едно!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 10 мар 2010 10:43

В началото се нервирах при изказванията на Батков, вече се забавлявам, Батков не е глупав човек, знае как да манипулира феновете на Левски и да насочва проблемите навсякъде другаде само не и в Левски, а пък на подуенци само това им дай да се плюе по ЦСКА и ставаш идол. Примери безброй...

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 10 мар 2010 10:43

Ами кво ги е захапал,той Батков си е прав.Не може едни да си плащат всичко и да спестяват от трансфери,а други обратното.Всъщност може де,ама в България.Дано скоро нещата си дойдат на мястото.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

kenneth
Контакти:

Мнениеот kenneth » 10 мар 2010 10:53

Батков наглеца, не плаща наем за Герена а реве кой какви задължения имал относно спортните бази. Ами нали ако ги осъдят Левски със задна дата да си платят наема за подарения ( незнайно от кой) Герен то ще фалират доста бързичко. И къв е тоя завод дето го има Батков в Канада. Веднага проверка.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 10 мар 2010 11:17

Уважаеми сини приятели, скоро излязоха разчетите, в които се видя как за една година ЦСКА е погасил 22 от общо 26 милиона лева дългове. За справка тук http://football.sportal.bg/news.php?id=216918. От там нататък всякакви сини митове и легенди за това как, виждаш ли, ЦСКА само яде и нищо не плаща, се вижда че са просто поредната порция евтина агентурна пропаганда, с която Тара се опитва да насочи вниманието далеч от собствените си бакии. Много жалко за вас, че все още му се връзвате на номера и вярвате на всяка негова дума. Да, остават още 4 милиона лева дългове, но ще се съгласите, че 22 не са малко! ЦСКА НЕ желае каквито и да било преференции, както се опитва да ви набие в главите гадното комунистическо лайно! Вие сте тези, които ползвате стадион без пари, вие сте с преференциите от държавата. Лятото, дай Боже, и ние ще получим такива, разбира се не без да си платим оставащия дълг... всичко останало е гнусен комунистически бълвоч!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 10 мар 2010 11:31

Не слушайте смешника Батков! Говори тези неща, защото иска да прикрие собствената си несъстоятелност с клевети за конкурентите. Плюе по ЦСКА и левскарите му се радват, ще му простят всичко от Казан до 6то управление. Това ли е чистия и репресиран отбор, не ме разсмивайте и аз не вярвах на Г.Атанасов, но фактите говорят сами. При всяка власт Левски кяри, моля върнете името на Апостола, то не ви отива, срамите го! Това могат да го кажат всички от Перник до Ст.Загора, Враца и Смолян. И накрая вижте преброяването на феновете, за нас гласуват и хора, които не са от ЦСКА на първо място, но просто дават своя протестен вот срещу корупцията и лъжата създадена от пфк Левски!

Върни се в “ЦСКА”