delqnski47 написа:deepblue1963 написа:stannn написа:Едно не разбирам. Левскарите явно ги е яд, че някои мустакати не правят нищо за да подсилят отбора си. И искам да ги питам те кога за последно са плащали за даден играч. Айде всеки да си гледа отбора.
Ако Акалски,Илиев,Кики,Атанасов и други там "звезди" са "подсилване" на отбора,според теб,мерси!Предпочитам да си останем "слаби".Да не говорим колко "силен" стана ЦСКА с Тимонов,Манчев,Янев,Платини и др.,че това е дълга тема.Що се отнася до това,дали Левски си плаща-не сме ние,дето ни разнасят по съдилищата за неизплатени трансфери,заплати,комисионни и т.н.Да вадя ли списъка или вие си го знаете по-добре?![]()
![]()
Определено са добри футболисти и като прибавим и новите след време разликата между нас и вас няма да е 5,а 55 тъй че от кво си ми седнал да ми коментираш?
И как ще ви съдят като отбора ви е фрашкан с бивши комунисти и агенти от Държавната Сигурност?Ама то ще дойде и вашия ред помни ми думата
Какви 5, какви 55, какви 105 точки, бе човек. Добре ни разсмиваш по празниците. А между другото кои са тези "новите"? Досега няма нищо официално, само глупостите на някои медии прехвърлят футболисти тук и там. Пък и количеството не означава качество, сам знаеш това, предполагам. По-скоро вашето е един голям пълнеж от футболисти, 90% от които са пълен резил.