Мнение за играта на ЦСКА този полусезон!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Мнение за играта на ЦСКА този полусезон!
Аз съм левскар.Но ми е много болно като гледам как играят двата ни гранда,тука че се бъзикаме един друг и се заяждаме е във реда на нещата.Снощи пак ми се доплака като гледах Рома как със своя втори състав (така да го наречем) попиля тотално нашия представител,същото се отнася и за Левски срещу Лацио и Виляреал.Аз виждам решение само по един начин,на всички възрастови групи специалисти от чужбина друго решение няма.Защото нямаме тука манги както примерно във Турция и Гърция да купуваме доказани чужденци.Просто докато има привърженици и на двата отбора да се дърлят едините как отсранили на времето Ливърпул и други величия,а другите как били играли ШЛ на това дередже ще сме.Трябва да гледаме реалноста каквато е.Дано не съм лош пророк ама догодина ако ни се паднат отбори от Малта и Андора ще берем много страх.
Ами лично според мен много силно начало и много противоречив край на този полусезон.Като цяло играта беше на приливи и отливи.Имам чувството че отбора можеше и много по-добре да изиграе част от мачовете.Много ме е яд ,защото останах с впечатлението че някои играчи не играха футбола който могат да играят и че го правеха нарочно.А някои срещи бяха направо криминални.Но при цялото безпаричие и всичките скандали,които сапътстват ЦСКА от 2 години мисля че се справиха ДОБРЕ.САМО ЦСКА.Пролетта ще сме много по-силни.
Много слаб "ЦСКА" . Нямаме такъв тип футболисти ,че да тръгваме да се надиграваме (след идването на Петре имаме един,ама какво от това ,човека е на 34 години) ...
Просто не помня толкова безидейна игра .Не знам в треньора ли е грешката , в играчите ли е - аз искам ,когато ЦСКА излезе да играе красив ,бърз ,приятен за окото футбол и най-важното резултатен... Кажете ми защо не се получава ?
Просто не помня толкова безидейна игра .Не знам в треньора ли е грешката , в играчите ли е - аз искам ,когато ЦСКА излезе да играе красив ,бърз ,приятен за окото футбол и най-важното резултатен... Кажете ми защо не се получава ?
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
-
- Контакти:
В крайна сметка - к'во стана? Нищо. Цял полусезон играем с центрирания. Ама Любо вече не е играч, а треньор. А Спасчо е обречен да не вземе висока топка. Срещу Фулъм в Лондон, и срещу Литекс свалихме топката по земята, и играхме много добре.
Аз обаче съм ЗА да се даде нов шанс на Котев. Мисля, че втория полусезон ще направят добра двойка с Апостол Попов. Стига и останалите поне да запазят форма, ще направим дубъл. Но в Европа - там вече е друго. И още няколко години ще сме все последни в групите, ако изобщо стигнем до там. Тъжно, но реално!
Аз обаче съм ЗА да се даде нов шанс на Котев. Мисля, че втория полусезон ще направят добра двойка с Апостол Попов. Стига и останалите поне да запазят форма, ще направим дубъл. Но в Европа - там вече е друго. И още няколко години ще сме все последни в групите, ако изобщо стигнем до там. Тъжно, но реално!
Аз много се дразня на такива радости - „паднахме прави“, „насрахме се, ама не се изложихме“... Знам, че това са ни възможностите, даже не са това, изобщо не бяхме за ЛЕ, ама пак ме е яд. Преди 20 години футболисти като Тошо Янчев или Данчо Тодоров щяха да играят в Б група, сега са звезди и по-силна селекция е невъзможно да направим. Български таланти не се виждат, за чужденци няма пари. За капак Д. Пенев правим всичко възможно да го държим настрани от отбора. И не виждам как може да се промени нещо. В българските клубове школи няма, нито треньори. От времето на Стилян, Мартин и Бербатов не се е появил качествен футболист. Нищо чудно, като се сети човек, че Пенев, след като ги откри, не е работил никъде, освен в аварийни ситуации, когато няма друг желаещ. Днеска Стевица Кузмановски напусна Монтана, за да отиде в Армения. Щом арменски клубове (от най-бедната европейска страна) могат да ни засмукват треньорите, за какво говорим? Очевидно затова, че и отвън няма начин да привлечем нещо.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
ами мнението е единодушно-след като някакви ученици от седми и осми клас ти правят голове когато си поискат(визирам смехотворните мачове от лига европа),то какво изобщо има да се коментира--трагедия.комедия и смях -това беше цска и то не само този сезон
- delqnski47
- Контакти:
levski55 написа:ами мнението е единодушно-след като някакви ученици от седми и осми клас ти правят голове когато си поискат(визирам смехотворните мачове от лига европа),то какво изобщо има да се коментира--трагедия.комедия и смях -това беше цска и то не само този сезон
Нали не визираш само нас?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
levski55 написа:ами мнението е единодушно-след като някакви ученици от седми и осми клас ти правят голове когато си поискат(визирам смехотворните мачове от лига европа),то какво изобщо има да се коментира--трагедия.комедия и смях -това беше цска и то не само този сезон
Пич, ти имаш бъг в ОС!
Лошото е, че трябва преинсталация!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
ха-ха ,ама те играха ли ?
Много интересно-сложил си си разпятието на Христос за аватар, и въпреки това си позволяваш да приказваш абсолютни глупости, и да се държиш арогантно, агресивно и провокативно! ВНИМАНИЕ, тук имам един въпрос за теб, на какво ни учи религията, а именно християнската?
YA GUNNERS YA