ЦСКА - Рома 20.00ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Рома 20.00ч.
По-добре да кажем: Сега толкова,Утре(догодина) повече... Равносметката е следната добро начало на сезона, после спад, горе долу добри игри в европа, но без резултат! Това е! Можем повече, но засега толкова!
Другата година пак!

- deepblue1963
TheClub написа:По-добре да кажем: Сега толкова,Утре(догодина) повече... Равносметката е следната добро начало на сезона, после спад, горе долу добри игри в европа, но без резултат! Това е! Можем повече, но засега толкова!Другата година пак!
Нали си даваш сметка,че добрият коефициент си отива и почваме да ставаме "непоставени"?И тогава вече-пускаме кепенците!!!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Вече час след срещата мога да кажа впечатленията си от мача.
ЦСКА се представи така както очаквах - много воля и хъс, много елементарни грешки, много ентусиазъм и това е. Но за това аз съм доволен - въпреки резултата не се изложиха. Може и на някои да им се струва смешно, но от стадиона това се усети.
И още някои неща.
Искам да благодаря на ЙОРДАН ТОДОРОВ. ДА!!! Без ирония и с искрени чувства. Това е човека който пренебрегна всички обиди по свой адрес и от червени и от сини, изяви характер и дойде с колегите си ПЪРВИ пред сектор Г, пя заедно с агитката и благодари искрено на всички срещу него - и на тези които го наричат "тъча" и на другите /като мен/ които вярвят, че ЦСКА има нужда точно от такива футболисти. Сърце и любов - или ги имаш или не. Той е един от онези, които от все сърце, въпреки обидата пяха с агитката, че
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА,
Защото въпреки емоцията са малко истинските цскари в отбора и всички ги знаем.
БЛАГОДАРЯ ТИ ДАНЧО, ЧЕ ПРЕГЛЪТНА ОБИДАТА!!!
Благодаря и на онези ЗАД СЕКТОР Б на стадион Васил Левски, които показаха кой от кого плагиатства. Оригинално е първия път, момчета! Повторението говори за липса на нови идеи. Желая ви да поумнеете и да измислите нещо наистина Ваше.
И накрая - какъвто и да е резултата - ЦСКА е отбора ми
ЦСКА се представи така както очаквах - много воля и хъс, много елементарни грешки, много ентусиазъм и това е. Но за това аз съм доволен - въпреки резултата не се изложиха. Може и на някои да им се струва смешно, но от стадиона това се усети.
И още някои неща.
Искам да благодаря на ЙОРДАН ТОДОРОВ. ДА!!! Без ирония и с искрени чувства. Това е човека който пренебрегна всички обиди по свой адрес и от червени и от сини, изяви характер и дойде с колегите си ПЪРВИ пред сектор Г, пя заедно с агитката и благодари искрено на всички срещу него - и на тези които го наричат "тъча" и на другите /като мен/ които вярвят, че ЦСКА има нужда точно от такива футболисти. Сърце и любов - или ги имаш или не. Той е един от онези, които от все сърце, въпреки обидата пяха с агитката, че
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА,
Защото въпреки емоцията са малко истинските цскари в отбора и всички ги знаем.
БЛАГОДАРЯ ТИ ДАНЧО, ЧЕ ПРЕГЛЪТНА ОБИДАТА!!!
Благодаря и на онези ЗАД СЕКТОР Б на стадион Васил Левски, които показаха кой от кого плагиатства. Оригинално е първия път, момчета! Повторението говори за липса на нови идеи. Желая ви да поумнеете и да измислите нещо наистина Ваше.
И накрая - какъвто и да е резултата - ЦСКА е отбора ми
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
- Контакти:
Благодаря ви!
Сигурно ще бъда много оплюван за тази тема и ще има много не съгласни с мен, но все пак колкото и да слаби, некадърни, извън форма или както искаите ги наричаите играчите ни, те се класираха за Лига Европа като бяха тотален Аутсайдър в мачовете с Динамо. За мачовете ни в Лига Европа мога да кажа едно: толкова си можем! Вярно е че съвсем малко не ни стигна за да победим Фулъм в първия мач, също донякъде и във втория. Другите ни мачове няма какво да ги коментирам, за тях всички си знаем.
Аз все пак БЛАГОДАРЯ както на Любо, така и на играчите ни, че ме накараха да чакам с нетърпение всеки мач, въпреки още преди началото им да се знаеше крайният изход! Благодаря им, че поне понякога показваха желание за игра и с това ме караха да ходя на стадиона и да ги подкрепям както мога. БЛАГОДАРЯ ВИ!
Аз все пак БЛАГОДАРЯ както на Любо, така и на играчите ни, че ме накараха да чакам с нетърпение всеки мач, въпреки още преди началото им да се знаеше крайният изход! Благодаря им, че поне понякога показваха желание за игра и с това ме караха да ходя на стадиона и да ги подкрепям както мога. БЛАГОДАРЯ ВИ!
Хаха тъкмо и аз се канех да напиша нещо такова!!Дачно не случайно ми е любимец-това,че се раздава на 100% всеки мач,че гори в играта и че остава сърцето си на терена го знаеме всички-но той е един от малкото които след всеки мач,независимо победа или загуба идва при нас!!Може не винаги да е във форма-но дори и в този момент след всичко това което му се струпа-той беше първия пред сектор Г!!Евала ДАнчо!!Завинаги един от нас!!!!
За мача-както всеки път-добра игра -надиграване на противниак първите минути(и с Базел там беше така, и с Фулъм тука)-но много пропуски и при ПЪРВАТА си по-сериозна атака ни вкараха-което при такъв добър мач до този момент-няма как да не те скърши!!!-
И все пак аз съм доволен-на този етап толкова!!Сега остана да се борим за титлата-да я спечелим и догодина да се пробваме в ШЛ!!!!!
Като цяло доволен съм-единствено първия мач с Базел и първото полувреме в Англия не бяхме на висота-във всички др мачове имахме шанс,но............................!!!
Само тииииииииииииииииииииии.............
За мача-както всеки път-добра игра -надиграване на противниак първите минути(и с Базел там беше така, и с Фулъм тука)-но много пропуски и при ПЪРВАТА си по-сериозна атака ни вкараха-което при такъв добър мач до този момент-няма как да не те скърши!!!-

Като цяло доволен съм-единствено първия мач с Базел и първото полувреме в Англия не бяхме на висота-във всички др мачове имахме шанс,но............................!!!
Само тииииииииииииииииииииии.............

Re: Благодаря ви!
SHUBI_DUBI написа:Сигурно ще бъда много оплюван за тази тема и ще има много не съгласни с мен, но все пак колкото и да слаби, некадърни, извън форма или както искаите ги наричаите играчите ни, те се класираха за Лига Европа като бяха тотален Аутсайдър в мачовете с Динамо. За мачовете ни в Лига Европа мога да кажа едно: толкова си можем! Вярно е че съвсем малко не ни стигна за да победим Фулъм в първия мач, също донякъде и във втория. Другите ни мачове няма какво да ги коментирам, за тях всички си знаем.
Странно нещо е любовта към отбора. Аз изпитвам същото в момента. Разбира се, че не е приятно да падаш, но когато оцениш че реално си точно толкова пъти по-слаб от противника си и виждаш че момчетата се раздават, си доволен. БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Благодаря ви!
ros написа:SHUBI_DUBI написа:Сигурно ще бъда много оплюван за тази тема и ще има много не съгласни с мен, но все пак колкото и да слаби, некадърни, извън форма или както искаите ги наричаите играчите ни, те се класираха за Лига Европа като бяха тотален Аутсайдър в мачовете с Динамо. За мачовете ни в Лига Европа мога да кажа едно: толкова си можем! Вярно е че съвсем малко не ни стигна за да победим Фулъм в първия мач, също донякъде и във втория. Другите ни мачове няма какво да ги коментирам, за тях всички си знаем.
Странно нещо е любовта към отбора. Аз изпитвам същото в момента. Разбира се, че не е приятно да падаш, но когато оцениш че реално си точно толкова пъти по-слаб от противника си и виждаш че момчетата се раздават, си доволен. БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА
И аз ще се присъединя към вас:
БЛАГОДАРЯ ти Любо,благодаря ви момчета -за емоцията която ни предоставихте-другото ще си дойде с времето!!!

Да ви имам и емоциите, на 1/4 финал за УЕФА е някакси по емоционално 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:Да ви имам и емоциите, на 1/4 финал за УЕФА е някакси по емоционално
Вие този четвъртфинал ще го пеете сигурно докато го има "Левски"

Със сигурност ЦСКА игра по-добре от вас в ЛЕ.Един наистина глупав гол в края на полувремето май ги попречупи малко, но въпреки това мнението ми е, че отборът се представи (за моментното си състояние) добре.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Бая тъпо сравнение, приятел...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев