acmilan написа:Много сте ми мили как му се радвате на Тошко ЯнчевАбсолютна мишка,както и Данчо Тъча,Котьо и т.н.Иван Иванов може да е слаб футболист,но поне има смелостта да излезе пред цяла България и да каже какво мисли,пък било то и обидно за съотборниците му.Караджов пък каза нещо,което ми направи впечатление,че е приятел с Русия и го защитава.Много ми е интересно някои дребни душици в отборите дали биха защитили свой приятел или биха се сложили на великите фенове,историята,шефовете,Дучето,папата и т.н.,както прави казанлъшкия капитан.Почне ли да се прекланя пред великите фенове,емблемата и да разправя как е от отбора,в който играе отпреди да се роди,ми е ясен.Русия си го каза,лесно ми е да кажа,че съм голям цесекар,но просто не ми идва отвътре,разбирам от футбол и не съм от никой български гранд.Че са отворковци,такива са,но поне има нещо по-достойно в тях от много други.А и великия ви треньор защо нарочва тях,след като има други,които са закъсняли повече от тях и не са наказани?А как си обяснявате думите на Караджов,че само Пенев е знаел за срещата в окото?Защо казват,че биячите са били шестима,а специалиста по всичко Майкъла твърди,че са били двама и откъде му е информацията?Въпроси без отговор...
+1
Иванов, че е леке, леке е.
Обаче има топки.
Трябвало да се извинява на треньора?! Кой от тук пишещите, би прегрътнал ако треньорът му плати на биячи и му теглят един бой?
Айде кажете си.
Лъгали са. Не спазвали режима. Ама да си мълчиш след бой - значи наистина си мъжко рено.
А Т. Янчев се показва като такова, защото таи декларация не я е писал той - просто е подписал каквото са му показали, ако и толкова.
А най-жалкото за мен е, че не се намери един от футболистите на Левски да излезе и да каже какво ставаше при Достанич.
Предпочитам честни лекета, пред страхливи дупета.