Тодор Янчев към Ивановците: Извинете се пред цяла България!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

restless
Контакти:

Re: Тодор Янчев към Ивановците: Извинете се пред цяла България!

Мнениеот restless » 10 дек 2009 09:08

acmilan написа:Много сте ми мили как му се радвате на Тошко Янчев :lol: Абсолютна мишка,както и Данчо Тъча,Котьо и т.н.Иван Иванов може да е слаб футболист,но поне има смелостта да излезе пред цяла България и да каже какво мисли,пък било то и обидно за съотборниците му.Караджов пък каза нещо,което ми направи впечатление,че е приятел с Русия и го защитава.Много ми е интересно някои дребни душици в отборите дали биха защитили свой приятел или биха се сложили на великите фенове,историята,шефовете,Дучето,папата и т.н.,както прави казанлъшкия капитан.Почне ли да се прекланя пред великите фенове,емблемата и да разправя как е от отбора,в който играе отпреди да се роди,ми е ясен.Русия си го каза,лесно ми е да кажа,че съм голям цесекар,но просто не ми идва отвътре,разбирам от футбол и не съм от никой български гранд.Че са отворковци,такива са,но поне има нещо по-достойно в тях от много други.А и великия ви треньор защо нарочва тях,след като има други,които са закъсняли повече от тях и не са наказани?А как си обяснявате думите на Караджов,че само Пенев е знаел за срещата в окото?Защо казват,че биячите са били шестима,а специалиста по всичко Майкъла твърди,че са били двама и откъде му е информацията?Въпроси без отговор...

+1

Иванов, че е леке, леке е.
Обаче има топки.
Трябвало да се извинява на треньора?! Кой от тук пишещите, би прегрътнал ако треньорът му плати на биячи и му теглят един бой?
Айде кажете си.
Лъгали са. Не спазвали режима. Ама да си мълчиш след бой - значи наистина си мъжко рено.
А Т. Янчев се показва като такова, защото таи декларация не я е писал той - просто е подписал каквото са му показали, ако и толкова.

А най-жалкото за мен е, че не се намери един от футболистите на Левски да излезе и да каже какво ставаше при Достанич.
Предпочитам честни лекета, пред страхливи дупета.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 10 дек 2009 14:29

:lol: И като келешите Ивановци,казаха ''истината'' според някои,олекна ли ви или подобриха положението си в ЦСКА?Или оправиха целия клуб с глупавите си изказвания?
Само Черно море.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 дек 2009 18:52

blue avalanche написа:
delqnski47 написа:
blue avalanche написа:"Те ''колегите'' може и да са такива,но не им дава АБСОЛЮТНО никакво право да коментират подобни работи пред медиите!И мен ''Запада'' много много не ми пука за него!Там ако щат и да се бият,и да се убиват каквото искат да правят!В ЦСКА има правила и който не ги спазва да си взима багажчето в ръчичка и да си ходи в някое друго отборче в България или навън както си избере."
Единствените правила,които,от известно време,битуват в ЦСКА са:
1.Към другите отбори:дайте ни играчите си и,за по-сигурно,заедно с подписването на сделката,пуснете жалба в съда.По този начин,докато футболиста играе при нас,може и да си вземете парите.
2.Към футболистите:докато сте при нас,пари я вземете,я не.Когато си тръгнете,можете да ни съдите(тогава,най-вероятно,ще си ги вземете).Ако,междувременно,се оплачете-бой!

:lol: :lol: :lol:
Ти сериозно ли говориш или просто няма какво да кажеш и пишеш квото ти хрумне :lol: !
Направо ме разби с тия точки дето ги написа!

Да ти дам ли списък на клубове,които се жалват от ЦСКА,на играчи,осъдили или на път да осъдят ЦСКА,на мениджъри,които си чакат парите,треньори,служители и т.н.,и т.н.?Или сам ще си го набавиш,все пак вече има интернет,нали?

Ааа ти от ''нета'' ли си набавяш информация хахаха :lol: :lol: :lol: Ясно...
Еми ако нямаш нищо против не ми копирай разни статиики,ами дай документи и договори,които доказват всичко!
Аа иначе нещо бая отклони темата...явно избягваш аргументите ми...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 дек 2009 19:24

Ааа ти от ''нета'' ли си набавяш информация хахаха :lol: :lol: :lol: Ясно...
Еми ако нямаш нищо против не ми копирай разни статиики,ами дай документи и договори,които доказват всичко!
Аа иначе нещо бая отклони темата...явно избягваш аргументите ми..."
А ти,като ми говориш за правилата в ЦСКА,да не би да си отворил правилника на клуба и да цитираш от него :) :) :) ?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 дек 2009 20:48

blue avalanche написа:Ааа ти от ''нета'' ли си набавяш информация хахаха :lol: :lol: :lol: Ясно...
Аа иначе нещо бая отклони темата...явно избягваш аргументите ми..."
А ти,като ми говориш за правилата в ЦСКА,да не би да си отворил правилника на клуба и да цитираш от него :) :) :) ?

Пак избягавш и пак прехвърляш на мене всичко....
И къде съм ''цитирал''???То не е нужно човек да има правилника в клуба за да се досети,че професионален футболист няма право да приказва такива работи,защото нито е капитан,та да говори кой е мишка в клуба и кой не,нито е шеф та да коментира кой къде се е оплаквал за праите си и нито е някой специален та да не слуша треньора и да ходи по купони когато си иска!
Задълженията на ЦСКА нямат нищо общо с поведението на Ивановците,така че не знам защо намесваш това ЦСКА на кой клуб бил дължал(то всеки клуб има задължения,то това е напълно нормално!Вече дали ЦСКА е по-дължим отбор от Левски или от Берое примерно е не е кой знае от какво значение и е твърде относително)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 дек 2009 22:00

Професионален футболист не може да не разбира защо трябва да тренира, а не да ходи по кръчми, и да обяснява, че бил млад и сега му било времето, че пияница е човек, който 6-7 пъти в седмицата е нокаут, а той изобщо не е такъв. Нормално е треньора да те гони, след като си му показал, че само с цената на огромни усилия може да ти обясни за какво служат тренировките. Това да нямаш мозък и да имаш топки са различни неща, макар че на някои момчета им изглежда едно и също. (То за да си от Левски или имаш топки и нямаш мозък или нямаш топки и нямаш мозък, та затова така подробностите им убягват на някои хора, може би :lol: .) На терена топките на Ивановците хич не им личат, проявяват се само когато трябва да обяснят на някой, който не ги харесва, колко не е прав.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 дек 2009 09:26

защо написа:Професионален футболист не може да не разбира защо трябва да тренира, а не да ходи по кръчми, и да обяснява, че бил млад и сега му било времето, че пияница е човек, който 6-7 пъти в седмицата е нокаут, а той изобщо не е такъв. Нормално е треньора да те гони, след като си му показал, че само с цената на огромни усилия може да ти обясни за какво служат тренировките. Това да нямаш мозък и да имаш топки са различни неща, макар че на някои момчета им изглежда едно и също. (То за да си от Левски или имаш топки и нямаш мозък или нямаш топки и нямаш мозък, та затова така подробностите им убягват на някои хора, може би :lol: .) На терена топките на Ивановците хич не им личат, проявяват се само когато трябва да обяснят на някой, който не ги харесва, колко не е прав.

Ще ви извадя "постовете" за Иванов и Караджов,когато единия вкара 1-2 гола,а другия пази срещу Динамо и с които заливахте пространството.Само не ми излизайте с номерата:"ама не бях аз :oops: :oops: :oops: ".
Въпросът ми е:те ,тогава не бяха ли "пияндета",не ходеха ли по дискотеки?Или това им е някакво ново увлечение(може би са се пропили от мъка след слабите игри на ЦСКА)?Айде Караджов отскоро е в отбора,а Иванов(пращахте го в разни Локомотиви,насам-натам)?Тогава не го ли "разкрихте",че е "некадърен"?Защото един играч или е кадърен,или некадърен.Не може:ама той,тогава,беше кадърен,а сега нещо стана некадърен.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 11 дек 2009 12:56

http://www.novsport.com/news70657_1040.html

Е - това вече ме разби окончателно :lol:
Не знаел че бил в ефир като решил да псува съотборниците си.... :roll:
Ега ти смешника.... :evil:

Иначе Тошо е най-големия, истински капитан - заради такива играчи ходя на "Армията" и по гостуванията на отбора...... :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”