Време е ... Стойчо да се върне !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Стойчо Младенов:

Мнениеот shumnaliq » 02 ное 2009 14:47

Стойчо Младенов: Никога не бих работил в Левски, не съм предател

Стойчо Младенов заяви, че предпочита да продължи треньорската си кариера в България, но на този етап няма оферти от нито един отбор. Бившият наставник на ЦСКА категорично заяви, че не би поел тима на Левски, тъй като „не е предател”. Младенов не пожела да коментира ситуацията в ЦСКА, от съображения, думите му „да не бъдат разбрани погрешно”.

Ето какво сподели Стойчо Младенов в актуално студио Дерби:

Имам желание да работя в България, но нямам предложение от нито един отбор. Информациите за Черно море са спекулации. Предпочитам да работя тук, за да съм близо до семейството си.

В момента съм безработен, почивам активно. Не искам да се предлагам на никого, затова не желая да давам съвети, за да няма спекулации. Отворен съм за предложения, не бих приел да стана треньор единствено на Левски, защото не съм предател.

Не искам да говоря по темата за ЦСКА. Да говорим за всичко друго, само не и за ЦСКА. Каквото и да кажа, ще се изтълкува погрешно. Уважавам много Любослав Пенев и му желая успех. Дай Боже, ЦСКА да излезе от кризата и да стане шампион. Между нас, треньорите, трябва да има взаимно уважение и колегиалност.

От една страна се създаде по-голяма конкуренция, получават се интересни резултати и това е интересно за публиката. В България обаче условията за работа са мизерни. Близки до европейските стандарти са единствено условията в Черноморец Бургас.

Селекционер на националния отбор трябва да бъде българин, а ако се търси чужденец, то той да бъде от топниво.

ТОВА Е ТОЙ !!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Стойчо Младенов:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 ное 2009 14:52

Това ,че никога не би работил в Левски е повече от прекрасно.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 02 ное 2009 15:10

То щото някой пък е примрял в Левски за него,че голяма работа стана.По-хубаво Тенчо Тенев,от колкото Тройчо! :!:
Изображение

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 02 ное 2009 15:18

Колко жалко аз тамън си мислех че тоя ще ни свърши прекрасна работа :)
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 02 ное 2009 15:25

shumnaliq написа:Стойчо Младенов: Никога не бих работил в Левски, не съм предател

Стойчо Младенов заяви, че предпочита да продължи треньорската си кариера в България, но на този етап няма оферти от нито един отбор. Бившият наставник на ЦСКА категорично заяви, че не би поел тима на Левски, тъй като „не е предател”. Младенов не пожела да коментира ситуацията в ЦСКА, от съображения, думите му „да не бъдат разбрани погрешно”.

Ето какво сподели Стойчо Младенов в актуално студио Дерби:

Имам желание да работя в България, но нямам предложение от нито един отбор. Информациите за Черно море са спекулации. Предпочитам да работя тук, за да съм близо до семейството си.

В момента съм безработен, почивам активно. Не искам да се предлагам на никого, затова не желая да давам съвети, за да няма спекулации. Отворен съм за предложения, не бих приел да стана треньор единствено на Левски, защото не съм предател.

Не искам да говоря по темата за ЦСКА. Да говорим за всичко друго, само не и за ЦСКА. Каквото и да кажа, ще се изтълкува погрешно. Уважавам много Любослав Пенев и му желая успех. Дай Боже, ЦСКА да излезе от кризата и да стане шампион. Между нас, треньорите, трябва да има взаимно уважение и колегиалност.

От една страна се създаде по-голяма конкуренция, получават се интересни резултати и това е интересно за публиката. В България обаче условията за работа са мизерни. Близки до европейските стандарти са единствено условията в Черноморец Бургас.

Селекционер на националния отбор трябва да бъде българин, а ако се търси чужденец, то той да бъде от топниво.

ТОВА Е ТОЙ !!

то е повече от явсно, че няма работи в Левски нито пък Левски ше го искат!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 02 ное 2009 15:35

Toя пък предател кой ли ги иска!!! ;)

jorovg
Контакти:

Мнениеот jorovg » 02 ное 2009 16:01

Стига с този Стойчо. Отиде си в най-трудния момент за ЦСКА, защото видя, че няма да има далавера с трансфери. Говори колко голям цесекар е, за да прикрие личното облагодетелстване. Не го искаме пак в ЦСКА.

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 02 ное 2009 16:07

Пак изпълзя отнякъде този... Да хваща Сашко боСтанков и по-надалече. 8-)

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 02 ное 2009 16:34

Меркантилния СМ отново търси жертва, която да съди за неустойки :)

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 02 ное 2009 18:05

Стойчо няма да дойде малко са парите, няма чужденци и менажери приятели. Ако ще сменят Любо то аз предлагам Павел Дочев, който от много години работи в Германия-млад и переспективен, знае за какво става въпрос, бил е на Армията.

Върни се в “ЦСКА”