И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Aqua_Blue
Контакти:

Re: И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Мнениеот Aqua_Blue » 23 окт 2009 11:42

Red_Champions3 написа:Говеда прости,в София сте гости,ходете в Подхуене у дома бе цървули!какви жалки ми разправяш ти бе,Фк лайно е на 9 място и скоро и не може да бие Берое и Локо Пд,тръгнал да ми разправя кой бил велик,сини курви.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Знам че истината боли хаха.
Но кат спомена за гости аз невиждам за кво да се ядосвам та вие не сте Български отбор, един срам по малко за нас, и един провал повече за Турция :lol: :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 11:46

:mrgreen: Пичове, изтрещяхте съвсем. Единия ни пее наша песен, сега ше каже, че и тя е тяхна, другия видял целия център червен, при положение че като представяне на публиката бяхте пълен срам! 15 000 човека, на важен мач, отбор в подем? :mrgreen: Вчера някой ми обясняваше, че феновете на цска не си били тръгвали преди края на мач, и били подкрепяли докрай, АА?

Потребителски аватар
Red_Champions3

Мнениеот Red_Champions3 » 23 окт 2009 11:48

аве вие толкова ли сте прости ?!???На стадиона имаше 22 000,много сте зле.
Изображение

Aqua_Blue
Контакти:

Мнениеот Aqua_Blue » 23 окт 2009 11:48

zaleza1 написа:
tprodanov написа:
Red_Champions3 написа:Ей говедо,марш в обора ве.Ти си гледал друг мач,това че в последните секинди Урсула тичаше като малко лайно в наказателното поле,за да се прави че се кефи на дядо ти гондзю не значи,че са се опитвали да правят нещо-жалка работа сте това говедата.

:mrgreen:
съвсем честно и обективно - кой от двата ни отбора вчера се представи по-малко жалко?

Я ми отговори за това ли се борим,кой ще се представи по жалко.Не съм гледа вашия мач защото ходих да мръзна и да дера гърло на стадиона.Евала че не са ви размазали БРАВО направо с този мач вече сичко в Левски е наред.А на въпроса ти ще отговора ние бяхме жалки като игра,но докато виждам като отивам към мача в 22.00 целия център на моя град ЧЕРВЕН никого дори за миг няма да се усъмна че ни чакат добри времена.А на вас както винаги ще ви пожелая успех сега имате мач за уцеляване в Своге гледайте да не го изгубите.

Няма страшно ще уцелеем, и догодина ще мачкаме нарет.
Все пак това е Левски, без нас и вашия живот е безмислен, даите да сме реалисти :lol:

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 11:49

Aqua_Blue написа:
Red_Champions3 написа:Говеда прости,в София сте гости,ходете в Подхуене у дома бе цървули!какви жалки ми разправяш ти бе,Фк лайно е на 9 място и скоро и не може да бие Берое и Локо Пд,тръгнал да ми разправя кой бил велик,сини курви.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Знам че истината боли хаха.
Но кат спомена за гости аз невиждам за кво да се ядосвам та вие не сте Български отбор, един срам по малко за нас, и един провал повече за Турция :lol: :lol:

Какъв срам бе братле това че сме паднали едим мач с 2:0 от отбор който показа страхотен футбол не е срам.Срам е да додат най-жалките отбори в Европа и да те бият като тъпан на сватба(мисля че знаеш за кои ти говоря).И с какво основание ни наричаш турци искаш да кажеш че полвин България са турци така ли? А да загубите болят ,но това което не те убива те прави по силен.И пак ви напомням имате сега мач за оцеляване в Своге да не стане и там резил.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 11:52

Zalez, не видях нещо да ви прави по-силни. Видях, че след първия гол А и В спряха да пеят, а Г почна да мънка. След втория гол пееше единствено Дучето. Беше нещо като моноспектакъл. Да му бяхте поднесли цветя накрая поне, като на истински концерт.

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 11:54

:mrgreen:
съвсем честно и обективно - кой от двата ни отбора вчера се представи по-малко жалко?[/quote]

Я ми отговори за това ли се борим,кой ще се представи по жалко.Не съм гледа вашия мач защото ходих да мръзна и да дера гърло на стадиона.Евала че не са ви размазали БРАВО направо с този мач вече сичко в Левски е наред.А на въпроса ти ще отговора ние бяхме жалки като игра,но докато виждам като отивам към мача в 22.00 целия център на моя град ЧЕРВЕН никого дори за миг няма да се усъмна че ни чакат добри времена.А на вас както винаги ще ви пожелая успех сега имате мач за уцеляване в Своге гледайте да не го изгубите.[/quote]

Няма страшно ще уцелеем, и догодина ще мачкаме нарет.
Все пак това е Левски, без нас и вашия живот е безмислен, даите да сме реалисти :lol:[/quote]
Чак пък безмислен,но да прав си без Левски няма да е същото както и без нас така че това ни остана.Но с Борат силно се съмнявам ,че ще мачкате нареТ
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Hooliganss

Мнениеот Hooliganss » 23 окт 2009 11:56

tprodanov написа:Zalez, не видях нещо да ви прави по-силни. Видях, че след първия гол А и В спряха да пеят, а Г почна да мънка. След втория гол пееше единствено Дучето. Беше нещо като моноспектакъл. Да му бяхте поднесли цветя накрая поне, като на истински концерт.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Те кат не щат ша му ги поднесем ние - следващия пат кат се тресне на цариградско :twisted: :twisted: :twisted:

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 12:01

tprodanov написа:Zalez, не видях нещо да ви прави по-силни. Видях, че след първия гол А и В спряха да пеят, а Г почна да мънка. След втория гол пееше единствено Дучето. Беше нещо като моноспектакъл. Да му бяхте поднесли цветя накрая поне, като на истински концерт.

Еми братле кво да се направи вярно е стана ни гадно поспряхме да пеем.Това е нормално като гледаш безидеина игра,а си се готвил за този мач като на война и си се надъхвал цял ден чакал си да доиде заветния миг и какво накрая излизат шепа футболисти които грам дори не показазват емоцията и ентусиазма който ти си изпитвал през целия ден и ти застава една буца на гърлото,мисла че знаеш как е.Просто ти става тъпо.Разбирам да го имаше желанието да кажа евала .но и това не видях.Няма значение в неделя пак сме на стадиона.
Последна промяна от zaleza1 на 23 окт 2009 12:03, променено общо 1 път.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 23 окт 2009 12:02

Фенове на ЦСКА,какво като сме на 9-то място?Дай да се откажем от отбора,да спрем да пишем и ала-бала.Не е важно мястото на отбора,важно е мястото на отбора в сърцето ти.И да сме сред изпадащите пак ще тръпнем,ще пеем и т.н.При 4:0 от Лацио Герена запя(колкото и хора да имаше,поне си подкрепяхме отбора) Да запеем Дружно песента.Това не е ли показателно.Така трябва всички публики да правят.Не като ти вкарат гол да замлъкнеш.И защо в 2/3 от песните се пее за "ЦСКА шампион"?Ще режете гредите ли ако не сте.Ние до сега да сме обесили футболистите след толкова загуби.Мен ми хареса вчера,че футболистите на Левски се раздадоха.Макар и да не умеят доста неща,си оставиха сърцето на терена.И то с 2-ма чужденци само(за радост).Евалата на Данчо Тодоров вчера,че и той се раздаде.Евалата и на близнаците.Това са достойни футболисти.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “ЦСКА”