ЦСКА - Базел
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Базел
Бием 2:0 тука и после 1:0 там пак,Любо яко ще ги стяга
- mistreated
- Контакти:
Какви бяха тия глупости за сектор В не разбрах, че не са си били изпили кафето. И какво трябваше да правим. Цял мач не спряхме да подкрепяме отбора. Имаше страшно много хора над 35-40 г., вие какво искате, да скачат цял мач ли? Щом сме били там сме дошли да подкрепяме отбора и сме го направили, както можем. Не си мислете, че само вие от Г обичате ЦСКА!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- aleksandar
- Контакти:
според мен трбва да вземем ма4а задължително така ще имаме 6анс да продължим а не да се надяваме последният ма4 да стане нещо малко по офанзивно ина4е няма да стане .УСПЕХ АРМЕЙЦИ
mistreated написа:Какви бяха тия глупости за сектор В не разбрах, че не са си били изпили кафето. И какво трябваше да правим. Цял мач не спряхме да подкрепяме отбора. Имаше страшно много хора над 35-40 г., вие какво искате, да скачат цял мач ли? Щом сме били там сме дошли да подкрепяме отбора и сме го направили, както можем. Не си мислете, че само вие от Г обичате ЦСКА!
Правилно!
а на литекса дет каза че ше сме 15 000 само едно ще кажа-

- cska_evropeiski
- Контакти:
Еуфорията около билетите за мача обаче няма нищо общо с тази преди битката с Фулъм. До снощи бяха продадени около 6000 билета. Проблемът е късният начален час - 22,05. Заради него почти сигурно ще има малко “червени” привърженици от провинцията, за които е трудно да се приберат. За първия мач в група “Е” с англичаните на националния стадион “Васил Левски” имаше 35 000 фенове на ЦСКА.
2009-10-23
Монтана прати Левски на 10-то място в "А" група
Своге-Левски, сблъсъка на опашкарите е в неделя
Монтана прати Левски на 10-то място в "А" група
Своге-Левски, сблъсъка на опашкарите е в неделя
ЦСКА АС23 - Базел 3-1
Ще започнем малко плахо мача, но след първия гол за нас, няма да имаме проблеми.
Така мисля аз за мача.
Ще започнем малко плахо мача, но след първия гол за нас, няма да имаме проблеми.
Така мисля аз за мача.
- jembajemba
- Контакти:
Дано да бием, защото не вземем ли 3 точки сега, едва ли ще се класираме напред.
Трябва да внимаваме за 3-ма техни играчи и всичко ще е наред
Хугел, Щрелер и Фрай
Това са играчите, които могат да ни изненадат с нещо, въпреки че Александър Фрай е далеч от формата си, в която беше в Борусия Дортмунд например - все пак е национал и може всичко да се очаква от него.....
Трябва да изолираме Марко Щрелер от играта - за мен този играч е най-опасен.....
Имаме силите да ги бием, тези тримата за които споменах са нещо като Агияр, Хохлов и Кержаков от Динамо Москва....
А с тях знаем какво стана.....
Напред, напред, напред червените........

Хугел, Щрелер и Фрай

Това са играчите, които могат да ни изненадат с нещо, въпреки че Александър Фрай е далеч от формата си, в която беше в Борусия Дортмунд например - все пак е национал и може всичко да се очаква от него.....
Трябва да изолираме Марко Щрелер от играта - за мен този играч е най-опасен.....

Имаме силите да ги бием, тези тримата за които споменах са нещо като Агияр, Хохлов и Кержаков от Динамо Москва....
А с тях знаем какво стана.....

Напред, напред, напред червените........

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
ЦСКА ще победи с 2:1 

Ето групата за мача: Иван Караджов, Ивайло Петров, Костадин Стоянов, Павел Виданов, Кирил Котев, Иван Иванов, Александър Бранеков, Йордан Минев, Николай Манчев, Йордан Тодоров, Тодор Янчев, Светослав Петров, Тодор Тимонов, Коста Янев, Маркиньос, Иван Стоянов, Мишел Платини, Спас Делев, Владимир Манчев, Руи Мигел