Кашчей написа:delqnski47 написа:[
АС-23 е бил създаден след обединяването на Атлетико и Слава и става името Атлетико Слава 23(АС-23)!Счита се за първият военен клуб...
В такъв случай, защо не потърсите корените си в някой от тези два клуба, или ви е трудно да изберете кой да е?
Прави ми впечатление, че сякаш ви е срам от годината написана на емблемата ви, та затова търсите по-дълбоки корени.
Защото пак ти казвам......ЦСКА е бил(вече не е ) основен представител на войската!Тези два тима Атлетико и Слава не се считат баш за професионални футболни клубове(то едно време футбола е бил е баси смехорията....кой играл,кой не играл..)!Чак тоооолкова в историята няма нужда да се връщаме!
А и жестоко си се заблудил пич....нито от историята,нито от годината,нито от името и ВСИЧКО останало дето е свързано с марката ЦСКА,мене не ме е срам!Аз не съм с комплекси и не ме интересува че отбора има година,която съвпада с периода на комунизма!Аз тогава не съм живял и ми е през **** за това какво ми говорите!
Аз ''СИН' няма да стана ако ще и ''Левски'' да е единсвтения отбор в цялата Галактика!ПО СМЪРТНО!!!