Зимни покупки за ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Meer1914
Контакти:

Re: Зимни покупки за ЦСКА ?

Мнениеот Meer1914 » 13 окт 2009 21:16

Вземете продадете някой футболист в европа и да направи име там и тогава коментирайте , кой е юноша на ЦСКА и , кой не ... да не говорим,че това няма значение,защото приноса на Пирин,Монтана и Ботев(Вр) е повече от минималев в създаването на Берба,Стилян и Марто ... просто във ЦСКА винаги са играли най-добрите БГ футболисти и това го доказват фактите.[/quote]

Не ви разбирам вас чорбарите.Бройте си Бербатов за ваш.Добре, вие го продадохте на Леверкузен, я обаче си спомнете какво освиркване беше на това 19 годишно момче, чак се рзплака на мача с ЛЕВСКИ, или сте забравили кървавия гол на Гонзо.Дали помните положението 2 мин преди това...Не вкара и вие го сразихте със земята, а сега си го броите за ваш...Не ви е срам!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 окт 2009 22:15

Meer1914 написа:Вземете продадете някой футболист в европа и да направи име там и тогава коментирайте , кой е юноша на ЦСКА и , кой не ... да не говорим,че това няма значение,защото приноса на Пирин,Монтана и Ботев(Вр) е повече от минималев в създаването на Берба,Стилян и Марто ... просто във ЦСКА винаги са играли най-добрите БГ футболисти и това го доказват фактите.

Не ви разбирам вас чорбарите.Бройте си Бербатов за ваш.Добре, вие го продадохте на Леверкузен, я обаче си спомнете какво освиркване беше на това 19 годишно момче, чак се рзплака на мача с ЛЕВСКИ, или сте забравили кървавия гол на Гонзо.Дали помните положението 2 мин преди това...Не вкара и вие го сразихте със земята, а сега си го броите за ваш...Не ви е срам!!![/quote]

Не се притеснявай,помним ''кървавия'' гол на Гонзо! :lol: :lol: :lol: А па вие Гонзо не го ли псувахте когато ви закопа срещу Славия и БАТЕ-то с дузпите и не го ли псувате В МОМЕНТА за тва че еди кво си направил като спортно технически директор???Исказваш се много неподготвен да знаеш ;)
П.П По точно вас не ви е срам че се отнасяте така със вашия ''екзекутор на чорбари''....леле леле :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 13 окт 2009 22:39

delqnski47 написа:
Не се притеснявай,помним ''кървавия'' гол на Гонзо! :lol: :lol: :lol: А па вие Гонзо не го ли псувахте когато ви закопа срещу Славия и БАТЕ-то с дузпите и не го ли псувате В МОМЕНТА за тва че еди кво си направил като спортно технически директор???Исказваш се много неподготвен да знаеш ;)
П.П По точно вас не ви е срам че се отнасяте така със вашия ''екзекутор на чорбари''....леле леле :mrgreen:

Кой е псувал Гонзо бе... лелелее :lol: След мача с БАТЕ, Гонзо даже беше единствения, на който плескаше стадиона... Да не говорим, че никога пред стадиона не е имало 500 човека, както на Армията да викат "Бербатов курво" и да разплакват едно 19 годишно момче, та да идва майка му да го прибира и пази... За 1000 път казвам, че това което направиха СЗ не беше правилно, но много мъжко,, тъй като отидоха и му казаха всичко в очите, без да го псуват и да му викат курво, ******** и т.н... Е виж, ако беше казал за един друг бивш футболист щеше да познаеш, защото след един мач с Челси преди години, когато беше треньор за малко го псуваше по-голяма част от стадиона... :roll:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 окт 2009 22:47

sedem_!_dva написа:
delqnski47 написа:

Кой е псувал Гонзо бе... лелелее :lol: След мача с БАТЕ, Гонзо даже беше единствения, на който плескаше стадиона... Да не говорим, че никога пред стадиона не е имало 500 човека, както на Армията да викат "Бербатов курво" и да разплакват едно 19 годишно момче, та да идва майка му да го прибира и пази... За 1000 път казвам, че това което направиха СЗ не беше правилно, но много мъжко,, тъй като отидоха и му казаха всичко в очите, без да го псуват и да му викат курво, ******** и т.н... Е виж, ако беше казал за един друг бивш футболист щеше да познаеш, защото след един мач с Челси преди години, когато беше треньор за малко го псуваше по-голяма част от стадиона... :roll:

Абе не знам ама това 19 годишно момче,което е вече на 28 ако го питаш от къде е станал футболист и кой треньор го направи футболист,ще ти отговори веднага,тъй че това с Бербатов и ЦСКА е безсмислен спор 8-) 25 гола от 50 мача САМО от първенството си е нещо голямо за 18-19 годишен!Но и неопитността понякога си казва думата и за ваше щастие направи глупави пропуски!Въпреки това 100-ината души начело със Дудучето направиха голяма простотия като го псуваха ама каквото станало станало!
Става въпрос за Гонзо,че има и сега левскари,които го мислят за ''предател'' или нещо от тоя сорт!Той не е ''предател'' тъй като цялата власт е на него в момента!Просто няма грам мозък в главата си да помисли и поразсъждава,и да направи нещо с трансферите и другите проблеми като цяло! ;)
П.П Извинявай,но аз ''ръкпопляскания'' не чувах след мача а едни реплики които започват със ''Майка ви шееба'' и завършват на ''боклуци''!Или се бъркам за мача с Жилина,може и грешката да е моя... ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 13 окт 2009 22:55

delqnski47 написа:Абе не знам ама това 19 годишно момче,което е вече на 28 ако го питаш от къде е станал футболист и кой треньор го направи футболист,ще ти отговори веднага,тъй че това с Бербатов и ЦСКА е безсмислен спор 8-) Става въпрос за Гонзо,че има и сега левскари,които го мислят за ''предател'' или нещо от тоя сорт!Той не е ''предател'' тъй като цялата власт е на него в момента!Просто няма грам мозък в главата си да помисли и поразсъждава,и да направи нещо с трансферите и другите проблеми като цяло! ;)
П.П Извинявай,но аз ''ръкпопляскания'' не чувах след мача а едни реплики които започват със ''Майка ви шееба'' и завършват на ''боклуци''!Или се бъркам за мача с Жилина,може и грешката да е моя... ;)

Ами на мача с Жилина част от сектор В викаха вашите рефрени: "Курви сте" на футболистите... :lol: Но Гонзо никой не го е псувал, единствения, на който публиката ръколпяскаше... няма как да чуеш и разбереш всичко от телевизора, аз ти го казвам реално... без да си измислям. ;)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 окт 2009 23:08

sedem_!_dva написа:
delqnski47 написа:Абе не знам ама това 19 годишно момче,което е вече на 28 ако го питаш от къде е станал футболист и кой треньор го направи футболист,ще ти отговори веднага,тъй че това с Бербатов и ЦСКА е безсмислен спор 8-) Става въпрос за Гонзо,че има и сега левскари,които го мислят за ''предател'' или нещо от тоя сорт!Той не е ''предател'' тъй като цялата власт е на него в момента!Просто няма грам мозък в главата си да помисли и поразсъждава,и да направи нещо с трансферите и другите проблеми като цяло! ;)

Ами на мача с Жилина част от сектор В викаха вашите рефрени: "Курви сте" на футболистите... :lol: Но Гонзо никой не го е псувал, единствения, на който публиката ръколпяскаше... няма как да чуеш и разбереш всичко от телевизора, аз ти го казвам реално... без да си измислям. ;)

Ейй,ние гадните чорбари поне сме ви научили на нещо викаш,а :mrgreen: И какво лошо има примерно да псувам някой футболист който не може да ритне топката!Аз Мигелчо си го храня от много време къв е проблема :lol: Аз да не съм мазохист да ръкопляскам,ония и те да ми ръкопляскат на терена и после в съблекалнята пак да почнат да си мерят п*шките и нищо да не направят до следващия мач!Извинявай,но ние за разлика от вас не търпиме п*тки в любимия ни отбор така че много сори!
Гонзо вече го разбрахме, не е бил псуван :lol: Да кажем че си прави!Искам да ти кажа,че в момента започнахте да го гледате ''мрачно'' заради малоумните си управления като спортно-технически директор!Това е разбра ли сега.......
Sofia.

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 14 окт 2009 09:59

Собствениците на ЦСКА трябва да вземат поука от Батков... Ето сега взима Телкийски! Ами така зимната подготовка на отбора ще му излезе съвсем без пари. Просто ще се възползва от програмата на Ем. Масларова - Пенсионери на море :)

Потребителски аватар
red dragon
Контакти:

Мнениеот red dragon » 14 окт 2009 10:37

gembala написа:Собствениците на ЦСКА трябва да вземат поука от Батков... Ето сега взима Телкийски! Ами така зимната подготовка на отбора ще му излезе съвсем без пари. Просто ще се възползва от програмата на Ем. Масларова - Пенсионери на море :)

:P :P :P :P :P
:) :) :) :) :

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 16 окт 2009 13:43

caci написа:
от Angoff на 13 Окт 2009 17:11
ЦСКА колко футболисти е създал и открил за европа , толкова седалки на стадион герена няма !!!

Вземете продадете някой футболист в европа и да направи име там и тогава коментирайте , кой е юноша на ЦСКА и , кой не ... да не говорим,че това няма значение,защото приноса на Пирин,Монтана и Ботев(Вр) е повече от минималев в създаването на Берба,Стилян и Марто ... просто във ЦСКА винаги са играли най-добрите БГ футболисти и това го доказват фактите.

Вие цесекарите постоянно ме разсмивате.Много се радвам,че от рождението си съм избрал да съм левскар.Имам предвид,че вие винаги се радвате на футболисти на други отбори,а същите когато са при вас ги псувате яко.Винаги съм бил доволен,че в Левски не продават играчите при първата оферта,а ги използват колкото е възможно по дълго време.Точно затова ние имаме легенди,като Наско,Гонзо,Ники Илиев,Михайлов,Боримиров.......,а вие имате играча на еди кой си отбор.И с гордост казвате,"този е играл в цска",какво като е играл в цска,като е станал футболист в чужбина.Това само доказва,че цска е несъстоятелен,неможещ да изгради сносни играчи.
Знам,че истината боли, но е така,за ваше съжаление.Sorry. ;)

caci, вие никой не сте продали, защо се обаждаш? И ако споменатите от теб футболисти могат да се нарекът легенди, то какво остава за тези които са играли зад граница?
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 16 окт 2009 13:52

А относно темата, мисля че не е необходимо да се копуват играчи за да върви играта на отбора! Мисля че имаме нужда от крила-ляв и десен-българи! Само българите знаят какво значи ЦСКА... Някой спомена Аякс, ние все пак не сме Аякс но лесно може да се превърнем в един балкански такъв-както през 70те и 80те-но само с правилна политика от страна на ръководството!
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”