Декларация на ЦСКА по повод обвиненията на Тодор Батков

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Декларация на ЦСКА по повод обвиненията на Тодор Батков

Мнениеот POPCORN » 07 окт 2009 18:25

Оставете ги бе !Не им обръщайте внимание!Батков е техният БОГ!Той храни всички живо, храни Мъри, храни Сираков, храни Боримиров, храни ЦСКА, храни Кокала, храни Вуцов, е как пак всичките тия неща не се оказа, че веднъж Батков лъже бе!А за мене не веднъж, а за всички неща лъже Батков!Защото само като му видиш физиономията и си проличава кога човек е честен или се прави на хитър!И като ми каже, бизнеса ми е честен и направо ми иде да си тегля ножа!Откъде извади ти толкова пари бе мустак.Големия адвокат, кой знае колко е крал тоя смешник!А те му дават орден стара планина!Пу заради такива смешници държавата е на това дередже!А левскарите са смешни, вярват му ,че ЦСКА са виновни за това, обаче не му вярват за другите неща евалата!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 окт 2009 18:27

POPCORN написа:Оставете ги бе !Не им обръщайте внимание!Батков е техният БОГ!Той храни всички живо, храни Мъри, храни Сираков, храни Боримиров, храни ЦСКА, храни Кокала, храни Вуцов, е как пак всичките тия неща не се оказа, че веднъж Батков лъже бе!А за мене не веднъж, а за всички неща лъже Батков!Защото само като му видиш физиономията и си проличава кога човек е честен или се прави на хитър!И като ми каже, бизнеса ми е честен и направо ми иде да си тегля ножа!Откъде извади ти толкова пари бе мустак.Големия адвокат, кой знае колко е крал тоя смешник!А те му дават орден стара планина!Пу заради такива смешници държавата е на това дередже!А левскарите са смешни, вярват му ,че ЦСКА са виновни за това, обаче не му вярват за другите неща евалата!

И вас ви храни.Особено Г.А.И вие се храните от неговата храна.

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 07 окт 2009 18:30

Пичове, личните нападки и обидните квалификации говорят за липса на интелектуален потенциал, както и на достатъчно аргументи в спора.
Последна промяна от dromihait на 07 окт 2009 18:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 окт 2009 18:31

ЕМИЛ написа:
POPCORN написа:Оставете ги бе !Не им обръщайте внимание!Батков е техният БОГ!Той храни всички живо, храни Мъри, храни Сираков, храни Боримиров, храни ЦСКА, храни Кокала, храни Вуцов, е как пак всичките тия неща не се оказа, че веднъж Батков лъже бе!А за мене не веднъж, а за всички неща лъже Батков!Защото само като му видиш физиономията и си проличава кога човек е честен или се прави на хитър!И като ми каже, бизнеса ми е честен и направо ми иде да си тегля ножа!Откъде извади ти толкова пари бе мустак.Големия адвокат, кой знае колко е крал тоя смешник!А те му дават орден стара планина!Пу заради такива смешници държавата е на това дередже!А левскарите са смешни, вярват му ,че ЦСКА са виновни за това, обаче не му вярват за другите неща евалата!

И вас ви храни.Особено Г.А.И вие се храните от неговата храна.

Е Г.А е същият и той все под вола теле търси.конспирации извън земни.същата баница!Човек ако има достойнство ще каже, да изиграха ни, обаче ние сме виновни в по-голяма степен, защото не подходихме сериозно.Ама понеже тоя смешник , Батков е лакум гъз, и сега не моеж си признае!Признавам си как са му светнали очите на 4 млн. евро!Те са го казали хората: Лакум гъз кръв сере!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Мнениеот omegga megadeath » 07 окт 2009 18:33

Интересно ми е кои са тези предприятия на Борат които били работещи и хранел 3-4 хиляди семейства -пак според думите му? :mrgreen: :mrgreen: Колко банкови кредита е отпуснал на Подуене и как ги е обезпечил? Левскарчетата гледам сте много активни тук във форума...можете ли да отговорите? И какво стана с "Прословутата среща с Гугутката" обявена за вчера на която щяхте да му задавате неудобни въпроси....Нещо и Гонг мълчи по въпроса?

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 07 окт 2009 18:37

[offtopic]Айде от мен лека, че един колега от друг форум си е купил кола и ще има - сещате се[/offtopic]
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 07 окт 2009 18:37

Може и да не съм добре информиран, но май Ливърпул и Евертън, Юнайтед и Сити, Милан и Интер и много-много други "кръвни врагове" не се замерят по форуми и площади с протоколи, служебни бележки и всякакви компромати. Просто си подкрепят отбора, викат и "плюят" по другия, но като фенове, а не като лични адвокати и правни експерти. Не виждате ли, че в БГ като има проблем, веднага се вадят бумаги и започва такова хвърляне на прах в очите на пострадалите (в случая на феновете), че става като в "Пустинна буря". И докато ние си чешем езиците и пръстите по клавиатурите, упражнявайки се в риторика, познаване и тълкуване на законите, те - престъпниците, нарекли себе си футболни благодетели, отново са на върха на вълната. Такива като Батков и Лупи трябва да бъдат съдени за: клевета, уронване престижа на клубове с милиони привърженици, пропуснати ползи, неспазени договори, укрити и неплатени данъци, измама, и т.н. и т.н. Но май няма кой да повдигне такива обвинения. `Щото живеем в Абсурдистан и можем само по стадионите да викаме "Мишки сте!", а навън сме смачкани и страхливи.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 07 окт 2009 18:38

батков е смешник, но още по смешно е да обвини Иво Иванов и да се представи бележка за Борисов - малко тъпичко. значи има нещо вонящо в тая работа , по вероятно е да са правили нещо заедно и да сритали менчето. но ако са невинни просто завеждат дело за клевета и казваш заведохме дело под еди си кой номер парите ще дадем за това и това. Сега малко стана като в училище колкото на единия акъла толкова и на другите.

Потребителски аватар
Ivo1982
Контакти:

Мнениеот Ivo1982 » 07 окт 2009 18:41

Тоя Баткофф, :mrgreen: явно няма да се отърве от футбола скоро,колкото по-лаком толково ще си печели за него си,винаги ще има хора да го подкрепят особено държавата като бивш комонист и БФС като шеф на Левски уш де...
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 07 окт 2009 18:41

stg333 написа:батков е смешник, но още по смешно е да обвини Иво Иванов и да се представи бележка за Борисов - малко тъпичко. значи има нещо вонящо в тая работа , по вероятно е да са правили нещо заедно и да сритали менчето. но ако са невинни просто завеждат дело за клевета и казваш заведохме дело под еди си кой номер парите ще дадем за това и това. Сега малко стана като в училище колкото на единия акъла толкова и на другите.

Дааа... Може и да е така. Където има дим, има и огън.

Върни се в “ЦСКА”