Бербо - доказателство за величието на марката ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- silver_sky_boy
- Контакти:
Re: Бербо - доказателство за величието на марката ЦСКА
могат да добавят снимката му към герба на ЦСКА
ing.hristozminkov написа:Аз не искам да се гордея, че ЛЕВСКАР играе в голям отбор. Аз искам да бием чорбата навсякаде където ги хванем, защото съм от ЛЕВСКИ, а не от Барса, Ман. Ю., Порто и др.. Техните победи не ме топлят
Това, а и целият ти пост, само доказва колко може да е тъп и ограничен един човек. Той искал да бият чорбата... Нищо друго не го интересувало. Бахти колко си смешен и жалък! Чак мен ме е срам заради теб... Дребните човечета, като теб имат и дребни мечти... Затова гладката ти мозъчна кора помни само 7:2, 7:1 и т.н. Така че, инженер Христоз Минков, ти никога няма да излезеш от жалката, смръдлива дупка, в която си се напъхал веднага след като си излязал от дупката на майка си.
Когато си прост, то е завинаги!
- TPAKTOP
- Контакти:
gong написа:ing.hristozminkov написа:Аз не искам да се гордея, че ЛЕВСКАР играе в голям отбор. Аз искам да бием чорбата навсякаде където ги хванем, защото съм от ЛЕВСКИ, а не от Барса, Ман. Ю., Порто и др.. Техните победи не ме топлят
Това, а и целият ти пост, само доказва колко може да е тъп и ограничен един човек. Той искал да бият чорбата... Нищо друго не го интересувало. Бахти колко си смешен и жалък! Чак мен ме е срам заради теб... Дребните човечета, като теб имат и дребни мечти... Затова гладката ти мозъчна кора помни само 7:2, 7:1 и т.н. Така че, инженер Христоз Минков, ти никога няма да излезеш от жалката, смръдлива дупка, в която си се напъхал веднага след като си излязал от дупката на майка си.
Че си прав- прав си! Недай толкова грубо че съвсем ще го компексираш!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
.
Последна промяна от acmilan на 28 фев 2010 01:21, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
- Контакти:
gong написа:ing.hristozminkov написа:Аз не искам да се гордея, че ЛЕВСКАР играе в голям отбор. Аз искам да бием чорбата навсякаде където ги хванем, защото съм от ЛЕВСКИ, а не от Барса, Ман. Ю., Порто и др.. Техните победи не ме топлят
Кой от вас чорбари горди, прочете или чу някъде на запад някой да спомена за връзката на Бербатов с вашето незначително отборче. Не разбрахте ли вече с плиткоумните си мозъци, че на никой, дори на собствения ви президент не му пука за вас. А от написаното от теб става ясно, че дори и вие фенове на цска мислите вашият отбор за жалък. А аз мислех че сте голям отбор и че мечтите ми са големи, но явно съм сбъркал. Така че продължавайте да се самозалъгвате - Бербатов е бивш футболист на Байер Л. и Тотнъм - това ще прочетете в пресата когато минете сръбската граница. Незнам колко тъп и малоумен трябва да си, за да мислиш че си направил някой футболист, когато си го продал на 18г. (по-точно изгонил позорно). А да сещам се поне колкото теб.
СИНЯ Е ЗЕМЯТА ОТ НА ЛЕВСКИ ЗНАМЕНАТА!!!
ing.hristozminkov написа:gong написа:ing.hristozminkov написа:Аз не искам да се гордея, че ЛЕВСКАР играе в голям отбор. Аз искам да бием чорбата навсякаде където ги хванем, защото съм от ЛЕВСКИ, а не от Барса, Ман. Ю., Порто и др.. Техните победи не ме топлят
Кой от вас чорбари горди, прочете или чу някъде на запад някой да спомена за връзката на Бербатов с вашето незначително отборче. Не разбрахте ли вече с плиткоумните си мозъци, че на никой, дори на собствения ви президент не му пука за вас. А от написаното от теб става ясно, че дори и вие фенове на цска мислите вашият отбор за жалък. А аз мислех че сте голям отбор и че мечтите ми са големи, но явно съм сбъркал. Така че продължавайте да се самозалъгвате - Бербатов е бивш футболист на Байер Л. и Тотнъм - това ще прочетете в пресата когато минете сръбската граница. Незнам колко тъп и малоумен трябва да си, за да мислиш че си направил някой футболист, когато си го продал на 18г. (по-точно изгонил позорно). А да сещам се поне колкото теб.
Христозе,моето момче...това "незначително отборче" отвя със 16 т. разлика разюзданата ви пасмина,но на овчаря ваш не му стигна,а с неумишлената помощ на педера Томов ви набута в кв. за ШЛ,където шанаджийската ви същност "заработи" егати съперника(за не знам коя поредна година).Това не ви стигна ,ами отново се оакахте като миналата година-това го разбирам,но защо се пънехте като носите само срам за Родината,ЛЕВАЦИ!
И кой отбор сега е жалък?
А когато от ГеЙарена изгонят позорно някой за 2,8млн. евро,а след години той заиграе на Old Trafford(за 30 750 000 паунда),аз лично ще си купя аб. карта за ст."Г.Аспарухов".
Личен съвет:пий си млякото и лягай по-раничко,защото от понеделник си на училище

-
- Контакти:
Кой от вас чорбари горди, прочете или чу някъде на запад някой да спомена за връзката на Бербатов с вашето незначително отборче. Не разбрахте ли вече с плиткоумните си мозъци, че на никой, дори на собствения ви президент не му пука за вас. А от написаното от теб става ясно, че дори и вие фенове на цска мислите вашият отбор за жалък. А аз мислех че сте голям отбор и че мечтите ми са големи, но явно съм сбъркал. Така че продължавайте да се самозалъгвате - Бербатов е бивш футболист на Байер Л. и Тотнъм - това ще прочетете в пресата когато минете сръбската граница. Незнам колко тъп и малоумен трябва да си, за да мислиш че си направил някой футболист, когато си го продал на 18г. (по-точно изгонил позорно). А да сещам се поне колкото теб.[/quote]
Христозе,моето момче...това "незначително отборче" отвя със 16 т. разлика разюзданата ви пасмина,но на овчаря ваш не му стигна,а с неумишлената помощ на педера Томов ви набута в кв. за ШЛ,където шанаджийската ви същност "заработи" егати съперника(за не знам коя поредна година).Това не ви стигна ,ами отново се оакахте като миналата година-това го разбирам,но защо се пънехте като носите само срам за Родината,ЛЕВАЦИ!
А когато от ГеЙарена изгонят позорно някой за 2,8млн. евро,а след години той заиграе на Old Trafford(за 30 750 000 паунда),аз лично ще си купя аб. карта за ст."Г.Аспарухов".
Личен съвет:пий си млякото и лягай по-раничко,защото от понеделник си на училище
[/quote]
На училище не ходя от 10г. Не виждаш ли ing. (инженер) или си от тези дето от трети клас ги вземаха в казармата. И една отметка: Същата тази разюздена пасмина ви отвя с 33т. разлика (1994г.), а некадърника ГОНЗО ви вкара с куц крак и спукана глава гол, който ни направи ШАМПИОНИ докато Бербатов се спъваше в чимовете пет пъти сам срещу ИВАНКОВ. И прочети хубаво какво съм написал, защото Бербатов все още не е постигнал нищо. Да не се окаже вечният губещ, когато прекрати с кариерата си. А след 20-30г. децата да четат: Бербатов - бивш футболист на Пирин, цска, Байер Л., Тотнъм и Ман. Ю. Рекорден трансфер за български футболист, вторият българин вкарал гол на Уембли, успехи - спечелил купата на лигата в Англия. Ако някой иска мога да напиша и провалите му. Но и тях всички ги знаем, а там списъка е доста дълъг. И мисля, че има по-подходяща тема: БЕРБО - ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ КАЛПАВО ПИЛЕ ГОСПОД ГО ХРАНИ!!!

На училище не ходя от 10г. Не виждаш ли ing. (инженер) или си от тези дето от трети клас ги вземаха в казармата. И една отметка: Същата тази разюздена пасмина ви отвя с 33т. разлика (1994г.), а некадърника ГОНЗО ви вкара с куц крак и спукана глава гол, който ни направи ШАМПИОНИ докато Бербатов се спъваше в чимовете пет пъти сам срещу ИВАНКОВ. И прочети хубаво какво съм написал, защото Бербатов все още не е постигнал нищо. Да не се окаже вечният губещ, когато прекрати с кариерата си. А след 20-30г. децата да четат: Бербатов - бивш футболист на Пирин, цска, Байер Л., Тотнъм и Ман. Ю. Рекорден трансфер за български футболист, вторият българин вкарал гол на Уембли, успехи - спечелил купата на лигата в Англия. Ако някой иска мога да напиша и провалите му. Но и тях всички ги знаем, а там списъка е доста дълъг. И мисля, че има по-подходяща тема: БЕРБО - ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ КАЛПАВО ПИЛЕ ГОСПОД ГО ХРАНИ!!!
СИНЯ Е ЗЕМЯТА ОТ НА ЛЕВСКИ ЗНАМЕНАТА!!!
Аве аре стига сте го хвалили тоя Бербатов .. ееее още не е почнал да играе и вече голяма радост! Бербатов е обикновен играч не е извънземен! Всички му се радваме ама вие вече прекалявате с това ЦСКА и тоя Бербатов! Пък и така като чета всички спортни сайтове и пише, че Бербатов няма пари да си купи списания ми е ясна работата.. Пък и Бербатов срещу Черна Гора не показа никаква игра! Изпусна чисто положение и пак както винаги седеше само напред и се разхождаше по терена !!!

Sneijder написа:Аве аре стига сте го хвалили тоя Бербатов .. ееее още не е почнал да играе и вече голяма радост! Бербатов е обикновен играч не е извънземен! Всички му се радваме ама вие вече прекалявате с това ЦСКА и тоя Бербатов! Пък и така като чета всички спортни сайтове и пише, че Бербатов няма пари да си купи списания ми е ясна работата.. Пък и Бербатов срещу Черна Гора не показа никаква игра! Изпусна чисто положение и пак както винаги седеше само напред и се разхождаше по терена !!!
че кой показа някаква игра срещу черна гора а пък за вестници и ти сгурно нямаш пари щом четеш само сайтове

[/quote]На училище не ходя от 10г. Не виждаш ли ing. (инженер) или си от тези дето от трети клас ги вземаха в казармата. И една отметка: Същата тази разюздена пасмина ви отвя с 33т. разлика (1994г.), а некадърника ГОНЗО ви вкара с куц крак и спукана глава гол, който ни направи ШАМПИОНИ докато Бербатов се спъваше в чимовете пет пъти сам срещу ИВАНКОВ. И прочети хубаво какво съм написал, защото Бербатов все още не е постигнал нищо. Да не се окаже вечният губещ, когато прекрати с кариерата си. А след 20-30г. децата да четат: Бербатов - бивш футболист на Пирин, цска, Байер Л., Тотнъм и Ман. Ю. Рекорден трансфер за български футболист, вторият българин вкарал гол на Уембли, успехи - спечелил купата на лигата в Англия. Ако някой иска мога да напиша и провалите му. Но и тях всички ги знаем, а там списъка е доста дълъг. И мисля, че има по-подходяща тема: БЕРБО - ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ КАЛПАВО ПИЛЕ ГОСПОД ГО ХРАНИ!!![/quote]
Христозко,може и да си инжинер,но като ти "гледам" логиката ми се струва,че си завършил Тъпоумния
Логиката,бате е основен фундамент на точните науки,което говори за тотална девалвация на висшето образование(като всичко друго в скапаната ни държава).Така,че и академик да се подпишеш-това няма да те направи аворитет.Не се пъни-да не оакаш гащите като Зонзо-Велики преди да изпълни дузпа
Христозко,може и да си инжинер,но като ти "гледам" логиката ми се струва,че си завършил Тъпоумния
Логиката,бате е основен фундамент на точните науки,което говори за тотална девалвация на висшето образование(като всичко друго в скапаната ни държава).Така,че и академик да се подпишеш-това няма да те направи аворитет.Не се пъни-да не оакаш гащите като Зонзо-Велики преди да изпълни дузпа