Каква е целта?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- KIKO_ARMEETSA
- Контакти:
Re: Каква е целта?
По-дабре да имитира президента-мечта за Вас. Но пък си ви подхожда. този си го заслужавате щом го търпите толкова време, вярвате му, обичате го, благодарни сте му, той за вас е господ, абе всички сини сте си едни Баткофффци.
- KIKO_ARMEETSA
- Контакти:
Не се бойте скоро изтича забраната на чичо Горни ли беше, бели ли беше и ще се оправите. А на Баткоффф ще му връват още едит орден ама тиквен каквито са и тези които го превъзнасят тоест сините евроизнасилени.
- SofiaSkinHead
emarkon написа:лацио!!!!кво лацио...в момента лацио не са никъв отбор...дано ги бият,ще им стискам палци
Хаха окей Лацио не са никакъв отбор

Помнете хората които себе си ЖЕРТВАХА
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!
- SofiaSkinHead
Виж са ако искаш мога да ти имитирам и жозе моуриньо, въпроса тук е друг общо взето имтитирах ЛЮБО ПЕНЕВ само заради прословутата му фраза ТОЕСТ КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА.
В крайна сметка не че съм очуден от това де но както очаквах нищо не сте разбрали
Темата ми беше думата ИДИОТ. Не може да претендираш че си нещо повече при положение че не се виждаш самият ти какъв си идиот. Не те ли е срам че елементарни неща не можеш да напишеш. Думи от рода Завинаги и евроидиот и навик може да ги напише всяко едно първокласниче 
А и на последно място
какво общо имаше ПРЕЗИДЕНТА в този случай. Искаш да отворя темата президенти ли
Ми според мен по-добре да си мълчите по тая тема да не напомням за добрия вълк гЛУПИ или човека чийто най-добър приятел е слона
Да не говоря с колко милярди завлече държавата този ТОЛКОВА ИНТЕЛИГЕНТЕН ВАШ ПРЕЗИДЕНТ
В крайна сметка не че съм очуден от това де но както очаквах нищо не сте разбрали

А и на последно място

хахахахаха мн ви се смея на тапите простотий... гледайте сега Левски игра с най-доброто срещу Виляреал да видим разликите в състава в защитата Рабех го нямаше а беше Топчо лично според мен той беше един от най добрите на терена за Левски втората е Тасевски (който беше заменен в 66-тата мин с Виляреал от Саша Антунувич) е заменен от Йовов да той беше на крилото а пък Жоазинио беше посредата а всичко по интересно пред вратата на ЦСКА беше сторено от Жоазинио, а пък Бардон беше заменен от дефанзивния халф Сърмов (новия национал който е обещаващ футболист) и какво ставаотбора има 3 смени за разлика от мача с Виляреал какво тогава плачете че сте имали половин отбор ве... вие не знаете какво играете ... ние като имаме 1 смяна от мача с Фулъм малееее за нз как се оправихме иначе защо да не стигне надалече в Лига Европа, то никой не вярваше че ще бием и Динамо но ето какво стана, малко ли са малките отбори който са стигали далеч това е футбол няма слаби силни има само мотивирани и немотивирани а според мен Любо Пенев знае как да ни мотивира 

- SofiaSkinHead
Абе не знам за другото ма аз вярвам само че Саша АНТУНОВИЧ беше играч на Локомотив София и не се занимава вече със активен футбол ма щом казваш че бил на терена вчера ... явно аз съм бил на някой друг мач... съжалаявам че коментирах при това положение ;(
Ок Евреин не знам обаче защо е Руснак по рождение но как и да е и като ще говорим за ЕВРЕИ мисля че Примод и Лашми или Лакшми дори не знам как се пише и изговаря не ми се струват много БЪЛГАРСКИ ИМЕНА
Ок Евреин не знам обаче защо е Руснак по рождение но как и да е и като ще говорим за ЕВРЕИ мисля че Примод и Лашми или Лакшми дори не знам как се пише и изговаря не ми се струват много БЪЛГАРСКИ ИМЕНА

- KIKO_ARMEETSA
- Контакти:
Еех, Мъри колко съжаляваше, че не е взел Топузаков в националния.
- KIKO_ARMEETSA
- Контакти:
Умния, само ще ти кажа, че когато се е раждал гръка и еврейна е плакал, а вие и от двете имате или имахте както го предпочитате. Това, че е раждан в Русия нищо не значи, те и вашите бъдещи собственици са раждани в България но са от ДПС.
В погледа на Йовов се четеше, страх и ужас ,в тунела ,преди излизането на терена.Още тогава стана ясно ,че няма да го спечелят този мач...А сега по темата. Не трябва да мислим за ШЛ ,имаме още много ,много работа.
...Още не играем като силен и класен отбор за ШЛ. Първо трябва да станем шампиони. Да се обиграе и избистри състава.Имаме нужда, и от 2-ма много класни играчи ,които да правят разликата с/у другите отбори.Например класен защитник -централен и някакъв голмайстор-истински голаджия.Може да не е нападател ...Може да е халф ,но класа
, със опит и самочувсвие на победител....Направи ли ви впечатление ,че с/у този слаб Левски,.. ние не можем да реализираме гол от игрово положение...Справка: Първия гол -грешка на защитата(персонална)....Втория гол-статично положение....А от игра нищо
...Освен това 60% от пасовете -брак,неточни , та неточни....Между 60та и 65та мин. Левски можеше да ни вкара гол,съвсем спокойно...На два пъти Котев оставя ,ония пигмей бразилски да стреля към вратата в нашето нак. поле. И това за 5 мин. Ами ,ако това е Вленсия и това е Д.Вия
....Аз, също така смятам ,че С.Делев не се ползва по правилния начин ,и се губят някои от блестящите му качества. Не може да го хвърляш в центъра,и да го търсиш с високи подавания.Губиш бързия му демараж и способността му да надиграе противника" очи в очи". ...С топка във въздуха той губи двубоя...Чак като влезе високия Платини запонахме да ги обираме тези топки, отпред....Ако запазим състава и го обиграем,и подобрим ,и изчистим грешките ,и го подсилим с двама ,които да правят разликата с/у останалите.И разбира се ,станем шампиони.Тогава може да се получи нещо качествено
Важното е да вярваме в ЦСКА, защото Ние Сме ЦСКА

Villa ,Inter, Real Madrid и ЦСКА