Купа България/(1/2 финали) / Черно Море - ЦСКА / 09.04.2025/19:00ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Купа България/(1/2 финали) / Черно Море - ЦСКА / 09.04.2025/19:00ч
Е няма такъв пропуск…
The_Miz написа:Е няма такъв пропуск…
Ето защо варненци "поддържат" терена в такова състояние.
Топката подскача на където си иска..

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
- Контакти:
Точните подавания на Линдсет са под 30% и това не е само в този мач. Аз се чудя, треньорите ни не гледат ли статистика и как е възможно да го пускат всеки мач?
Do Something Different!
Уау 0-0. Кой въобще си е представял? :)
Еми квото има да става , ще става в София.
Хубав мач стана.
Хубав мач стана.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- MASTER_COOL
- Контакти:
Много класа липсва във завършващата фаза. Създадохме достатъчно положения, играта бе добра особено първото полувреме.
Нямаме избор - на реванша минимум 15000 , в противен случай претенциите са ни смешни. С Фаетон и Бютучи имаме голям шанс да се класираме
Нямаме избор - на реванша минимум 15000 , в противен случай претенциите са ни смешни. С Фаетон и Бютучи имаме голям шанс да се класираме
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Като цяло ми харесаха всички освен Линдсет.
В защита сме повече от добре а само като се сетя какво беше първият полусезон..
Пак се появява някакъв хейт срещу Купър, което е абсурдно, днес обра всички високи топки, покриваше си хората, допусна една единствена грешка и пак виновен!
В Диема твърдят, че сме разделили по едно полувреме, е тези си нямат идея какви ги приказват.
Оптимист съм за реванша.
В защита сме повече от добре а само като се сетя какво беше първият полусезон..
Пак се появява някакъв хейт срещу Купър, което е абсурдно, днес обра всички високи топки, покриваше си хората, допусна една единствена грешка и пак виновен!
В Диема твърдят, че сме разделили по едно полувреме, е тези си нямат идея какви ги приказват.
Оптимист съм за реванша.
-
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Много класа липсва във завършващата фаза. Създадохме достатъчно положения, играта бе добра особено първото полувреме.
Всяка наша атака завършва с центриране към Питас а той е 1.70 и атаките са обречени , на реванша ако има 7-8 Хил. ще е добре , уж нови собственици стадионът се строй а на домакинските мачове има 1000 - 2000 Хил. души
- MASTER_COOL
- Контакти:
Купър е безгрешен през пролетта. Хейта срещу него е смешен, а и най-вероятно поръчков
В центъра на защитата сме бетон.
Днес за първи път видях и качествата на Лапоухов. Това момче го чака голям футбол.
Незнам за вас, но аз виждам стил и в играта на ЦСКА и това вече е тенденция. Просто резултатите още не са добри, защото липсва баланса в състава и имаме дефицити в отбора.
В центъра на защитата сме бетон.
Днес за първи път видях и качествата на Лапоухов. Това момче го чака голям футбол.
Незнам за вас, но аз виждам стил и в играта на ЦСКА и това вече е тенденция. Просто резултатите още не са добри, защото липсва баланса в състава и имаме дефицити в отбора.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Ако ми разрешите, добър мач за ЦСКА, защитата като е наредена както трябва нещата изглеждат добре.Новинката на Томаш беше тази, че Ето,о игра зад нападателя като десятка, докато беше свеж нещата се получаваха, но след това започна да греши.Логично беше сменен, но трябва да отчетем, че Ето,о играе невъзстановен от контузия.Кареасо и Линдсет запълниха липсата на Ето,о в центъра, но се набиват в очи многото грешни пасове на Линдсет.Жалко, че в едно от най-чистите положения за гол в началото Линдсет вместо да ритне топката във вратата на Черно море тръгна да я подава на Питас.Защитата ни беше на ниво и една грешка на Купър не трябва да е повод за негативна реакция.Лапоухов показва това което съм очаквал, много млад и класен вратар.Илиян Илиев се стара много, но с едно, две изключения нищо съществено, даже и един корнер не можа да изпълни като хората.Скаршем, много се стара и в офанзивен и в дефанзивен план, отправи най-опасния удар към вратата на Черно море, но и направи най-големият пропуск на срещата.Питас, раздаде се, но срещу двамата мощни ЦЗ на Черно море нямаше шанс, а и не получи нито едно добро подаване от съотборниците си.Резервите се включиха добре, особено Локило.Сега ще спомена и играчът на мача за мен, не позволи никой да мине през неговата зона, постоянно участваше и в атаката, подаде перфектен пас за най-чистото голово положение за ЦСКА, нае се накрая да изпълнява нарушения и ъглови удари и му се получиха.Колеги, аплодисменти за Тибо Вион, заслужава ги.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.