9 Кръг/ ЦСКА - Берое /21.09.2024/ 17:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: 9 Кръг/ ЦСКА - Берое /21.09.2024/ 17:30

Мнениеот gihuelo » 22 сеп 2024 10:25

W84me написа:
gihuelo написа:За кьоравите снимка отвисоко :)
Стадиона събира 7000 човека.

Изображение

Всъщност събира 6000 със сектора за гости. Иначе благодаря за видеото на Шабански, не знаех, че има влог.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1 ... 0%B0%D0%B4)

Пише 7500 ама няма проблеми.
Знам че просто дразниш а не водиш спор.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 сеп 2024 10:26

Налазиха ни сини, жълти и зелени.
До тях:
Благодарим ви за загрижеността, но ще се справим и без нея ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 22 сеп 2024 10:34

Работа, работа и пак работа. Това ни трябва до зимата.
И не, няма да спечелим всички мачове.
Сега просто се полагат основите на един отбор, от който да изискваме много следващата есен и то пак с разбирането, че този отбор ще се развива и след това още 2-3 години. Целта сега е някак си този сезон да се докопаме до квота за турнирите.
Всичко останало са детски фантазии как се наспиваме и от утре сутрин газим всичко наред.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 сеп 2024 10:40

Абсолютно съм съгласен с Иво. Нека всеки да го прочете това мнение по няколко пъти. И колкото по-бързо осъзнае написаното толкова по-добре и за него самия , а и за отбора. Не ни трябва излишно напрежение от публиката. Само с общи усилия и задружност ще можем да преминем през този период. Имаме нужда и от още разчистване през зимата и от поне още един Ето'О. Който втори пореден мач е най-добрият. Знаем кой направи този трансфер ;)
Пълна подкрепа за Сашо Томаш. Нито крачка назад !

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 22 сеп 2024 12:14

CSKA 78 написа:
peliforewer написа:
DoSomethingDifferent написа:Томаш ме спечели, най-накрая някой да извади този аутист Вион!

Вион като влезе и ЦСКА беше много по-добре в защита, ако можеш да видиш индивидуалната статистика на футболистите ще разбереш колко полезен беше Вион в този мач.

Вион не игра през първото, защото схемата ни беше нещо като 3-4-3! А през второто се върнахме на 4-2-3-1!

Вион няма класата за отбор като ЦСКА, но не виждам голям смисъл да споря с човек за който, Вион е добър футболист!
Do Something Different!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 сеп 2024 12:33

Относно Тодор Шабански
Никога не съм го харесвал, отделно футбола не му е силна страна. Да си гледа леката атлетика !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 сеп 2024 13:59

DoSomethingDifferent написа:
CSKA 78 написа:
peliforewer написа:
DoSomethingDifferent написа:Томаш ме спечели, най-накрая някой да извади този аутист Вион!

Вион като влезе и ЦСКА беше много по-добре в защита, ако можеш да видиш индивидуалната статистика на футболистите ще разбереш колко полезен беше Вион в този мач.

Вион не игра през първото, защото схемата ни беше нещо като 3-4-3! А през второто се върнахме на 4-2-3-1!

Вион няма класата за отбор като ЦСКА, но не виждам голям смисъл да споря с човек за който, Вион е добър футболист!

Дали Вион има класата за ЦСКА ще прецени треньорът! Засега е най-добрата ни опция за десен бек! А зимата ще видим дали ще има нов за тази позиция?! По-скоро не, защото имаме още Турицов и Стойчев! Като последният ще е готов за игра през зимата! ;)

ПП В допълнение - това че Вион може да играе още като ляв бек и дефанзивен халф, е голям негов плюс! И си пролича във вчерашния ни мач, че има(голямо) място в отбора, когато отиде да играе на позицията на Пинто, който беше заменен! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 сеп 2024 15:32

Няма как нормален човек да критикува Томаш след едва 3 мача и с куп нови играчи. Тук по-скоро коментираме някои негови решения и дали те са правилни или не.

Но е факт, че за три мача той използва три различни схеми.

Не виждам никаква логика в това 3-4-3 от миналия мач, освен ако не е искал да го пробва за мача с ЧМ евентуално. Но пък така се губи ефектът на изненадата. Берое не е Барселона или Реал. Не ние трябва да нагласяме схемата си на игра спрямо тях, а те спрямо нас, ако това е била идеята на Томаш.

Шабански според мен много правилно отбелязва в анализа си, че във вчерашния мач на практика ние играехме без халф-бекове, тъй като и Илиев, и Линдсет влизаха по-навътре към терена (друг е въпросът, че особено Линдсет не знам какъв халф-бек е). Там почти перманентно играеше и Ето,о. Получи се едно струпване в средата на терена, което не ни помогна с нищо. Локило и Фаетон в така изградената схема играеха твърде напред и така се образува твърде празно пространство по фланговете ни.

От новите играчи най-бързо се адаптираха и играят на добро ниво Локило и Коялипу. Рано е за по-кардинални оценки, но аз съм на път да призная, че не съм бил прав за Локило. Понякога статистиката лъже ;) Но този играч си личи, че има качества и ще ни върши работа. Само да е здрав!
За Коялипу се отнася горе-долу същото. Гледам, че го критикуват някои за ефективността му, но ако вкарваше 4 от 5 например вероятно щеше да е в Сити и да се конкурира с Холанд.

От Пинто, косоваря и Исека аз до този момент не съм видял нищо особено.

Фаетон има напредък, но в най-важният момент, когато трябва или да подаде, или да шутира прибързва или прегаря. Казано на жаргон затваря очите и взима по-често грешното решение. Затова очаквам от косоваря и Илиев да се сборят за неговото място, докато Локило ако е здрав мисля, че ще играе.

Хайнц май се е запътил към изхода заедно с Шопов, но Скаршем заслужава да му се дадат още шансове. Интелигентен и научен футболист е.

Към момента ми се струва най-удачно зимата приоритет да ни е взимането на типичен дефанзивен халф, който да играе зад Ето'о. Но ще видим, дотогава ще изтече доста вода и може да изкристализират други нужди. Задължително според мен Томаш трябва да пробва на тази позиция Петко и Скаршем.

И за Хайнц, и за Шопов, и за Кареасо (ако му се намери заместник) може да се вземат добри пари. Клубът трябва не само да купува, но и да генерира приходи от продажби.

Финансовата ни политика, имам.предвид като заплати, пари за трансфери и т.н., за мен е погрешна, но сега няма да я коментирам, защото постът стана дълъг.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 сеп 2024 17:50

За Локило и аз бях категоричен, че няма да "става". До момента обаче в който прочетох, че и Мъри го е искал. г-н Стоилов има изключително "набито" око за футболисти.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 22 сеп 2024 22:19

Понеже тук Вион е много критикуван, тогава какво да кажем за Пинто? Вион влиза на неговия пост и изнесе повече топки по левия фланг отколкото Пинто за двата си мача досега. Нали се сещате че Пинто взима поне два пъти повече. Може би не е в добра форма, но с претенциите на професионалист който в края на септември не може да издържи на темпото на нашето първенство. Да разбирам го, че е нов, че му трябва време, но все пак е нов колкото и Локило, колкото Ето О.
А Турицов си заслужава всички критики ,това момче повече подава назад отколкото напред, за другите му недостатъци не ми се пише даже.

Върни се в “ЦСКА”