ПФК Левски 1914 : ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Skywalker
Контакти:

Re: ПФК Левски 1914 : ЦСКА

Мнениеот Skywalker » 18 сеп 2022 18:57

Не дадох предварителна прогноза, защото почти бях сигурен, че ще загубим този мач. За мен е нормално, че загубихме, имайки предвид, че Левски ни превъзхождат във всеки компонент на играта. Досега гледах мачовете и на двата отбора и си направих извода, че тези са класи над нас. Изобщо не можем да им противодействаме. В единоборствата са по-добри, в пасовете са по-добри, като скорост, нашите изглеждат, като тролеи в сравнение с Левски. Бавни, тромави и непохватни. Можеха да ни бият с по-голяма разлика. Не виждам аргумент, с който можем да им противодействаме. Тази загуба е логична в този момент. Нещото, което ми е нелогично е, че дори и да имаме бюджет 100 милиона на година, а сините да имат 200 лева, пак ще направят по-добра селекция от нас. Като индивидуални качества, футболистите на Левски са много по-качествени от нашите. Тази година ще са пред нас в класирането със сигурност, независимо на кое място ще завършат. Годината можем да я отпишем, да видим следващата как ще се развиват събитията.

DonBalon223

Мнениеот DonBalon223 » 18 сеп 2022 19:16

Без креативни играчи толкова, само с дълги топки напред това не е футбол

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 18 сеп 2022 19:35

Честито на левскарите!
Паднахме заради две елементарни грешки в защита, подаръци направо.
Същевременно при по-адекватен нападател вместо Туфегджич и при повече късмет при гредата можеше и да победим.
Това, което никак не ми хареса е, че нашите накрая се изнервиха и демотивираха.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 сеп 2022 19:45

Цялата защита хваната. Няма такава пародия. Цял мач се мъчеха да изведат противников футболист. За малко да стане сакатлък като в щампионския мач.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 сеп 2022 19:50

Skywalker написа:Не дадох предварителна прогноза, защото почти бях сигурен, че ще загубим този мач. За мен е нормално, че загубихме, имайки предвид, че Левски ни превъзхождат във всеки компонент на играта. Досега гледах мачовете и на двата отбора и си направих извода, че тези са класи над нас. Изобщо не можем да им противодействаме. В единоборствата са по-добри, в пасовете са по-добри, като скорост, нашите изглеждат, като тролеи в сравнение с Левски. Бавни, тромави и непохватни. Можеха да ни бият с по-голяма разлика. Не виждам аргумент, с който можем да им противодействаме. Тази загуба е логична в този момент. Нещото, което ми е нелогично е, че дори и да имаме бюджет 100 милиона на година, а сините да имат 200 лева, пак ще направят по-добра селекция от нас. Като индивидуални качества, футболистите на Левски са много по-качествени от нашите. Тази година ще са пред нас в класирането със сигурност, независимо на кое място ще завършат. Годината можем да я отпишем, да видим следващата как ще се развиват събитията.

Не мога да не отбележа това трезво и реалистично мнение.
Някои се подиграват на Мъри за "правилния" футбол. Но какво да кажем тогава за вашия антитреньор заради антифутбола му? С тия куци коне ( за които вие казвате, че са класи над вашите) Мъри ви скри топката при положение, че от информацията, която излезе сте инвестирали 3,5 мил. лв за нови попълнения, а той 0 лв. Няма как вашите да са по- малко класни от нашите погледнато чисто финансово. Представете си какъв отбор бихме направили ако Мъри разполагаше с тия пари?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 18 сеп 2022 20:26

С дълги топки,никаква преса, без идея.....бях сигурен че ще паднем. Срещу 1948, Славия и доста други мачове ни покри късмета, въпреки че ни надиграха. Срещу отбори като Левски, Лудогорец нямаме никакъв шанс. Да продължават да тренират и да бачкат. Да поздравим левскарите във форума. Заслужена победа!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 18 сеп 2022 20:36

Нищо не играхме, но това е само един мач. Не съм привърженик на люшкането между "осанна и разпни го!", затова няма да критикувам никого.

Важното е да поддържаме отбора си. С включването на новите момчета ЦСКА ще изглежда много по-добре.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 сеп 2022 20:42

Левски търсеха много агресивно топката и както се казва изораха терена. Не знам как треньора на гостите не бе предвидил индивидуалната игра на Бразилците. Такива празни пространства да се оставят за тях е престъпление. Ясно бе ,че няма защитник които да се надбягва с тях.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 сеп 2022 21:53

Изключително слаб мач на футболистите на ЦСКА, дано тримата нови вдигнат класата, защото с тези нападатели и халфове не е ок.Дано няма повече такива мачове.Поздравления за момчетата на Сашо Тунчев от Арда, такава битка дадоха на Лудогорец.В определени моменти даже имаха и шанс за победа, а съдиите и тези на ВАР показаха чудеса от храброст, за първи път виждам някой в България да отмени 2 гола на Лудогорец при много тънки засади.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 сеп 2022 22:04

Слабичко и толкоз. Дано новите вдигнат нивото на отбора...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”