4 кръг/Локомотив София - ЦСКА / 13.02.2022/ 16:30 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 4 кръг/Локомотив София - ЦСКА / 13.02.2022/ 16:30 ч.
Възможностите ни са това,ясно е. С тези футболисти толкова си можем. Ама кажете ми един мач, като изключим двата с Осиек и Пилзен в София, в които да сме изглеждали като отбор. Да сме доминирали от началото до края.Еми няма такъв. Мъка ни е играта. Нз Стойчо за мен е в топ 3 на треньорите водили Цска, ама като че ли вече е с остаряли разбирания. Само с мотивация не става.
Keep Walking
-
- Контакти:
Snatch написа:Възможностите ни са това,ясно е. С тези футболисти толкова си можем. Ама кажете ми един мач, като изключим двата с Осиек и Пилзен в София, в които да сме изглеждали като отбор. Да сме доминирали от началото до края.Еми няма такъв. Мъка ни е играта. Нз Стойчо за мен е в топ 3 на треньорите водили Цска, ама като че ли вече е с остаряли разбирания. Само с мотивация не става.
Колко години е бил треньор и какво е постигнал.И като футболист и като треньор.
-
Толкова слаба игра не бях очаквал след 2 месеца пауза и срещу толкова слаб противник.
Трябва да очакваш,че всики ще играят изключително настървено срещу теб, а с/у други ще лентяйстват(визирам ФК РАДА)Средната линия я няма никаква да не говоим за Кери. По-добре да играе малкия Чорбаджийски, по ще се старае!
Реално те трябва да загубят 2 мача а ние все да бием до края,друга опция няма.Спънки не трябва да има камо ли оправдания с ''депресия''.
Трябва да очакваш,че всики ще играят изключително настървено срещу теб, а с/у други ще лентяйстват(визирам ФК РАДА)Средната линия я няма никаква да не говоим за Кери. По-добре да играе малкия Чорбаджийски, по ще се старае!
Реално те трябва да загубят 2 мача а ние все да бием до края,друга опция няма.Спънки не трябва да има камо ли оправдания с ''депресия''.
леФски-динамо-спартак-витоша-лафчис 92 Софянски 98.Ние сме най-морални ама с мафията сме дружки и си правим своеволя изяшни и страшни игрушки! За нас закона не важи нито задължения,редим обаче от злоба разни и всякакви изпражнения.
Mitata написа:Ozzimozzi написа:Mitata написа:akv написа:Трябва Стойчо,да сложи по една гривна с ток ,на Йомов и Вилдхуст,да им подсказва кога да подават.Като ги лепне тока и да ритат тая топка.
Не знам какво е нужно, но не може ЦСКА да излиза в решаващ мач за титлата очевадно неподготвен. Този мач трябваше да го вземем с лекота, вместо това едва не го загубихме.
Кое е решаващ мач за титлата? Разликата в класите между ЦСКА и Лудогорец е очевидна и това, че в момента разликата в точките не е голяма се дължи основно на Лудугорец.
Подкрепяме си отбора и се надяваме да се развива игрово. Аз лично се надявам отбора да заиграе малко по-атрактивно и заради феновете.
При две точки разлика всеки мач е решаващ, всеки двубой се играе като финал. Вместо това днес ние играхме ганкиното. Сега трябва да се надяваме на тяхна грешка, което може и да не се случи. Но ако ние самите продължаваме да се държим на терена по същия начин, ще продължим да губим точки.
Не мисля, че разликата в класите е голяма, даже няма такава, последният ни мач с Разград ги надиграхме тотално. Изглежда зимната подготовка ни е калпава.
За подкрепата съм напълно съгласен.
Мъжки,ти наистина си неадекватен ве. Сори.

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
petko.h.markov написа:Snatch написа:Възможностите ни са това,ясно е. С тези футболисти толкова си можем. Ама кажете ми един мач, като изключим двата с Осиек и Пилзен в София, в които да сме изглеждали като отбор. Да сме доминирали от началото до края.Еми няма такъв. Мъка ни е играта. Нз Стойчо за мен е в топ 3 на треньорите водили Цска, ама като че ли вече е с остаряли разбирания. Само с мотивация не става.
Колко години е бил треньор и какво е постигнал.И като футболист и като треньор.
Е като футболист какво да го коментираме,като треньор 2 пъти ни направи шампиони и смея да твърдя, че играехме доста добър футбол.
Keep Walking
-
Айде стига. Винаги е бил посредствен треньор, неслучайно и в чужбина не му се получи.
Нещо като червения еквивалент на Овчата глава.
Уста разпрана до земята, все други са му виновни и т.н. като близнаци са с Вилито. 

Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
То в чужбина на кой бг треньор му се получи
Keep Walking
-
Мъри в Астана. 

Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
Сериозно...в Астана където цял Казахстан седеше зад отбора.Тоя пример не важи...
Keep Walking
Snatch написа:Сериозно...в Астана където цял Казахстан седеше зад отбора.Тоя пример не важи...
Естествено!