Зимен трансферен прозорец и контроли 2020/2021

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
анто маина

Re: Зимен трансферен прозорец и контроли 2020/2021

Мнениеот анто маина » 09 яну 2021 19:44

Бучков игра добре :!:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 яну 2021 20:39

анто маина написа:Бучков игра добре :!:

Да, и на мен ми хареса
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 09 яну 2021 23:16

шивача написа:
анто маина написа:Бучков игра добре :!:

Да, и на мен ми хареса

Новият Малинов. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 10 яну 2021 14:13

Преди малко изгледах контролата на запис. Първо бих отличил безспорните лидери на отбора - Юга, Тиаго и Соу. Лъха самочувствие и сигурност от всяко тяхно отиграване! Отличен мач направиха Вион, Кери и Гълъбов. Добър мач и за Бучков, Енрике и Тони Йорданов.
Антов, Занев и Матей бяха на обичайното ниво.
Доста слабо представяне на Пеняранда и Ахмедов. Те двамата повече пречеха отколкото помагаха на отбора. Санкаре и Жеферсон бяха неконцентрирани и също допуснаха грешки. Йомов ми изглеждаше безидеен и еднообразен.
Иначе противника беше много слаб и не можем да си вадим изводи от тази победа.
Трябва ни един качествен централен защитник, опорен халф и алтернатива на Тиаго.
За партньор на Соу имаме прекалено много опции (Енрике, Санкаре, Йомов, Тони Йорданов, Жиков, Ахмедов и Синклеар).

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 11 яну 2021 13:34

Аз хванах части от второто на контролата. Не ми хареса играта. Видно е, че без Соу сме гола вода напред. Просто сме много зависими от него в момента. От тази контрола генерални изводи е абсурд да се правят. Единестено ми хареса Гълъба. Готов е дори да се бори с някой от тиулярната тройка, най-вече с Матей. Но стана ясно, че Нуно Томаш не е на лагера, което означава, че може и да вземем човек в защита, освен ако не измисслим нещо друго. Най-странното, но и основно в тази контрола за мен бе именно използването като лявостоящ и дясностоящ централен защитник на Турицов и Мазику. Последният бе похвален лично от Бруно след срещата. Така че не знам, какво ще става, ще търсим ли там въобще човек или ще има преквалифицирани играчи, но ми се иска да вземем Алмейда все пак. Относно Турицов неведнъж съм казвал- добър футболист, харесвам го, но има проблем с травмите. А и все пак- българин е. Трябва да се развие още малко и е готов за националния отбор. Нали искаме и национала ни да тръгне малко ;) Не ми се иска да го разкараме, но Вион се утвърждава на поста му, а за да се развива трябва да играе редовно.
Относно другите потенциални позиции- вътрешен халф и нападател, също съм малко разколебан. Ако и Санкарето го включим към опорните халфове, то начи имаме трима на тази позиция с Югата и Жеферсона. Антов и той може да играе там. Стават четирима опорни за две позиции, но еиния е титулярен защитник. Тиаго е без алтернатива привидно, ако не броим Санкарето евентуално, обаче кой да вземем. Ако вземем някой читав сега, един от двамата с Тиаго, ще бъде пейка. Въпреки всичко и на тази позиция не ми се струва суперналожително да взимаме някой, защото имаме доста играчи като цяло, а и Соу би могло Соу да играе изтеглен по-назад, ако Тиаго го няма и да компенсира липсата му.
Стигаме и до нападателя. Да, много хора ще кажат, а и са го казали по-горе като четох във форума, че имаме много играчи, които могат да партнират на Соу. Основно тренера даде шанс на Йомов и Санкарето, но по-скоро не са те оптималния вариант като че ли.... ;) Да, и аз искам от много време да видя Синклер на тази позиция и сега беше идеалния момент това да стане, но уви- пустата му пандемия :x Ахмеда на тази контрола беше пуснат, но не игра заедно със Соу. За Тонислав не мога да кажа много, но едва ли ще е той. Нека го кажа така! Може и да не ни трябва нападател сега на всяка цена, но на 100 % ни трябва човек или хора, които да могат да бележат голове. Може и халфове да са от втора позиция, но ни трябва и друг човек освен Соу според мен, който да бележи регулярно голове, иначе ще ни е трудно да се преборим с Лудогорец.
Изводът от всичко това е, че стана малко манджа с грозде заради смяната на схемата от Бруно. Затова е суперполезен този етап на подготовка, за да може да ес изиграят контроли и да се види най-добре кой къде може да играе и как, да се прецени всичко това и едва тогава да се реши кой да напусне евентуално и дали да се вземе човек и на коя позиция.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 яну 2021 11:19

Да запазим състава до лятото също е опция, без нови и да видим до къде ще надгради Акрапович с подготовката и пролетните мачове. Реално имаме нужда от един ЦЗ.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 яну 2021 12:26

soilwork написа:Да запазим състава до лятото също е опция, без нови и да видим до къде ще надгради Акрапович с подготовката и пролетните мачове. Реално имаме нужда от един ЦЗ.

Може и така да стане. Зимата трудно се намират добри играчи, ама хем евтини или свободни агенти, каквито ние търсим основно. Разни такива като Мбива и тем подобни- не мерси. Един такъв ни стига- Санкариеца. Един защитник може би, но странно колко бързо отсвириха готовия вариант- Нуно Томаш. Явно не му е харесла перспективата, че ще търка пейката и сам е пожелал да си търси късмета другаде, защото не мисля, че е толкова лош вариант за резерва.
Въпросът е кой от настоящите ни играчи колко гола може да добави освен Соу и достатъчни ли ще са те за титлата? Можем ли да се справим в това отношение без да взимаме още един типичен нападател, който да добавя голове? Вие как мислите??? Кои играчи от настоящите могат да добавят най-много попадения според вас? Ето и моите предположения!

1. Тиаго? - играещ зад нападателя и при положение, че има страхотен шут и ще му се освобождават пространства. Определено да!!! 5,6,7 гола! Колкото повече, толкова повече, както казва един знаменит литературен персонаж! :)

2. Санкаре? - едно от малкото му добри качества, които е показал до тук при нас е доброто му пласиране в наказателното поле и нелошата му голова успеваемост. А дано, ама.......... 3,4, 5 гола??? Зависи и от позицията му.

3. Йомов? - тоя пич за мене много бързо изгря и много бързо стана и титуляр в национала. Не че нещо, ама той като дойде при нас май в Славия не беше още твърд титуляр дори. Играл е повече на крилото и още не е свикнал да играе на върха на атаката. Куца му последната, най-важна фаза в играта- завършващ пас, завършващ удар. 4,5 гола???

4. Синклеър? - в него е надеждата да пасне като партньор на Соу, ако не бъде взет друг нападател и да отбележи повечко попадения- 7,8, че и повече. Защо не! При неговата евентуална позиция на върха на атаката ще има най-много шансове да бележи.

5. Греъм Кери? - също е способен да отбележи поне 3,4 гола според мен, стига да играе. Между другото пробвали ли сме го да играе зад нападателите, на позицията на Тиаго. Ще бъде интересно да го видим и там, а и алтернатива за португалеца.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 яну 2021 12:49

Задължително деф. халф!
Почти задължително центр. защитник и вратар!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 12 яну 2021 16:11

Бруно Акрапович въведе казармен ред в ЦСКА, налага глоби за минута закъснение. От 13:00 до 15:00 всички трябва да са по леглата и да почиват пълноценно.

Не помня как се наричаше онази японска джаджа с четири остриета- това е нещо подобно :) По принцип подкрепям- няма да е хич лошо да са малко по- дисциплинирани, особено две момчета с френски паспорти...но много се надявам да е с мярка, за да не наблюдаваме напролет скачащи надолу играчи и дузпи в небето :roll: Германската дисциплина, дори в самата Германия, последно е съществувала, когато Бруно е бил футболист.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 12 яну 2021 16:21

Gotzev.88 написа:
Бруно Акрапович въведе казармен ред в ЦСКА, налага глоби за минута закъснение. От 13:00 до 15:00 всички трябва да са по леглата и да почиват пълноценно.

Не помня как се наричаше онази японска джаджа с четири остриета- това е нещо подобно :) По принцип подкрепям- няма да е хич лошо да са малко по- дисциплинирани, особено две момчета с френски паспорти...но много се надявам да е с мярка, за да не наблюдаваме напролет скачащи надолу играчи и дузпи в небето :roll: Германската дисциплина, дори в самата Германия, последно е съществувала, когато Бруно е бил футболист.

Шурикен. :)

Върни се в “ЦСКА”