21 кръг/Левски-ЦСКА / 15.02.2020 / 14:45 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Re: 21 кръг/Левски-ЦСКА / 15.02.2020 / 14:45 ч.

Мнениеот redhooligan » 09 фев 2020 13:48

goshopileto написа:Прогнози никога не давам, но съм сигурен, че както и да завърши мачът, във форума ще е голям купон, предвид обстоятелствата около двата отбора.

Това е 100% сигурно, въпросът е във кой форум ще бъде веселбата :)
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 09 фев 2020 15:05

Логиката сякаш говори,че ще загубим този мач, или 0:0 най-много. Аз се надявам да бием и все така ще се надявам, докато не паднем евентуално. Пълна мъгла.
Велик ЦСКА !

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 09 фев 2020 15:18

W84me написа:
rebelheartous написа:
redhooligan написа:Много труден мач за прогнозиране. С оглед на контролите сините са в по добра от нас. Ако покажем играта от контролите, ще ни бият с разлика. Дано момчетата осъзнаят какъв е залогът в този мач и покажат по стабилна игра от показаното в контролите! Надявам се на победа на ЦСКА!

Те предното дерби вкараха гол от игра за първи път от няколко мача с нас. Какви разлики бълнувате? :lol:

Много лъжеш бе, на прима виста се сещам за 4 гола за Купата, дето ви вкарахме от игра. После имаше едни мачове 2:2, пак с голове от игра, където ни поведохте 2:0, успокой лъжите.

Аз говоря за първенство. Преди последното дерби, където Албентоса ви го набута мазно, 4 поредни дербита без гол от ваш футболисти, само автоголове.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 09 фев 2020 15:24

redhooligan написа:
rebelheartous написа:
redhooligan написа:Много труден мач за прогнозиране. С оглед на контролите сините са в по добра от нас. Ако покажем играта от контролите, ще ни бият с разлика. Дано момчетата осъзнаят какъв е залогът в този мач и покажат по стабилна игра от показаното в контролите! Надявам се на победа на ЦСКА!

Те предното дерби вкараха гол от игра за първи път от няколко мача с нас. Какви разлики бълнувате? :lol:

Няма значение дали са ни вкарали от игра или статично положение. Попадението си е попадение и е определящо за крайния резултат на мача. Реалността е,че сме трагични както в защита, така и в нападение. На пръв поглед се вижда,че сините са в по добра форма от нас. Друг е въпросът,че това е дерби и може да свърши всякак. Не трябва да отписваме сините, както и те нас :!:

Бла, бла, заучени фразички. Реалността е, че няма реалност, тъй като първенството не е подновено. А последните им мачове уж бяха някви важни там с Берое и Локо Пд и те не можаха да ги спечелят. Докато ние бихме Дунав и съкратихме дистанцията. Ето това е реалността.

Колкото до автоголовете, да, те определиха изхода на 2 дербита, но и също така показват синята импотентност в атака. И на тая база да говорим за разлики е доста смешно. В същото време ние си вкарваме хубави голове и последния мач 2:2 е пример за това – главата на Албентоса и гола на Евандро сам срещу смешния им вратар.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2020 17:04

ivo55 написа:Сините ще играят с голяма емоция. Идеален момент да ги ударим яко. За сметка на това очаквам сърбина и разпасаната му команда да клекнат и да ни посрамят.

Голяма емоция. Няма що. Чудя се откъде. Като администратор на най-голямата група, може би, за фенове на Левски, последното нещо, което се обсъжда е мача с вас ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 фев 2020 17:14

[offtopic]Много ми е интересно, ако не играеха с нас дали щеше да бъдето толкова активни с билетчетата... ех, тази "мотивация" ваша! :lol: Искаше ми се първият мач да не беше срещу нас да се види, че повече от 2000-3000 хиляди нямаше да бъдат, въпреки проблемите които си имат! :lol:[/offtopic]
Иначе за мача: Ние и без това не играем нищо, мисля, че ще ги бием с минимален резултат. Другият вариант е скучно реми в ползва на ония. Дори и да загубим, титлата ще бъде пак в Разград. Все пак ще изравняват рекорда от 50-те години... Целите пред отбора са купата и стадиона. Дай боже да тръгнем с победа да си осигурим място в тройката. Първите ни 6 мача са в София.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 09 фев 2020 17:49

ralka_levskarka написа:
ivo55 написа:Сините ще играят с голяма емоция. Идеален момент да ги ударим яко. За сметка на това очаквам сърбина и разпасаната му команда да клекнат и да ни посрамят.

Голяма емоция. Няма що. Чудя се откъде. Като администратор на най-голямата група, може би, за фенове на Левски, последното нещо, което се обсъжда е мача с вас ;)

[offtopic]Няма да се задържи мнението ми във вашия форум и затова тук. Аз съм един от малкото, които не желаят да имате такива проблеми, обаче това е единственият вариант да разберете ИСТИНСКИ през какво минахме ние. Защото е лесно да пишете: Припоци, Литекс и други. Писането е ей тъй - за секунда, но преди да се достигне до това писане хич не бяхме за завиждане. Ще ти опиша:
1 - во: Чувстваш огромно желание за съпричастност. Струва ти се, че 50лв./100лв. месечно не е проблем да отделяш, за да го има отбора ти. Дълги нощи и дни чертаеш сметките и стискаш палци да са верни
2-ро: Започват да изскачат кредитори - футболисти, мериджейни, треньори, доставчици и т.н и започваш да ги мразиш: Казвай си: Сега ли точно тоя идиот, дето бял хляб е ял в клуба иска нямкакви вмирисани 50/100 евро ?
3-то: Въпреки напъните, отборът ти е изхъврлен от лигата и е без лиценз за ЕКТ, а ония с исканията за пари - се размножават като въшки!
4-то: Оглеждаш се в отбора и виждаш, че всеки, дето може сам да си върже бутонката е извън отбора и..........иска пари от клуба. даже чуваш и за няколко други юнаци, дето си си мислила, че са само на проби, но и те пари искат и то космически!
5-то: Отборът ти има мач във В група през това време
6-то: скъсват те от подигравки толкова, че губиш желание да отваряш дори спортната страница на вестник с политически нивини - не говорим за сайт

Та, с оглед горното - това е чистилището за Вас, през което ще минете, а не друго. Даже се молете Божков да даде акциите по-рано, че ако ви мъчат като нас 2-3 години, последното нещо, за което ще си мислиш е Левски[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2020 18:15

[offtopic]Коле, само дето, ако отборът сложи тире знаеш ли колко много хора няма да погледнат тоя отбор? Нали виждам. Групата е от 30 000+ души. Повярвай ми виждам и усещам нагласата. Ще си ходят СЗ и ще залъгват още 500 души, че това е Левски. Всъщност ще ходят толкова, колкото ходят на Левски Лукойл, сещай се ;) Все минавате с това "отборът е там, където са привържениците му". Не е вярно. Колкото и да се опитвате да го изкарате така, категорично не е вярно.
Не знам Тео що си мисли, че билетите се купуват, щото играем с вас. Не, билетите се купуват, за да може да ни има и то при положение, че отборът може да завърши първенството с играчи от у19, а нека Тео си мисли, как ги купуваме заради нещо друго. Аз няма да мога да отида, но ще си купя, за да влязат пари в касата. Слушайте утре ПК по Дарик и нека някой пак да си помисли, че билетите се купуват, щото мачът ни бил важен или щото видиш ли голяма емоция била.[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 09 фев 2020 18:42

ralka_levskarka написа:[offtopic]Коле, само дето, ако отборът сложи тире знаеш ли колко много хора няма да погледнат тоя отбор? Нали виждам. Групата е от 30 000+ души. Повярвай ми виждам и усещам нагласата. Ще си ходят СЗ и ще залъгват още 500 души, че това е Левски. Всъщност ще ходят толкова, колкото ходят на Левски Лукойл, сещай се ;) Все минавате с това "отборът е там, където са привържениците му". Не е вярно. Колкото и да се опитвате да го изкарате така, категорично не е вярно.
Не знам Тео що си мисли, че билетите се купуват, щото играем с вас. Не, билетите се купуват, за да може да ни има и то при положение, че отборът може да завърши първенството с играчи от у19, а нека Тео си мисли, как ги купуваме заради нещо друго. Аз няма да мога да отида, но ще си купя, за да влязат пари в касата. Слушайте утре ПК по Дарик и нека някой пак да си помисли, че билетите се купуват, щото мачът ни бил важен или щото видиш ли голяма емоция била.[/offtopic]

[offtopic]Ако изкупите поне по 10 000 билета за мачовете с Витоша и Царско Село ще повярвам на това, което си написала тук и сега. Но не по 1 лев, като миналият полусезон! Ако от СЗ не се издънят за пореден път, с глоби за 2-3 бона, които ще обезсмислят сумата от билети-също.[/offtopic]
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 09 фев 2020 18:58

[offtopic]
ralka_levskarka написа:Коле, само дето, ако отборът сложи тире знаеш ли колко много хора няма да погледнат тоя отбор? Нали виждам. Групата е от 30 000+ души. Повярвай ми виждам и усещам нагласата. Ще си ходят СЗ и ще залъгват още 500 души, че това е Левски. Всъщност ще ходят толкова, колкото ходят на Левски Лукойл, сещай се ;) Все минавате с това "отборът е там, където са привържениците му". Не е вярно. Колкото и да се опитвате да го изкарате така, категорично не е вярно.
Не знам Тео що си мисли, че билетите се купуват, щото играем с вас. Не, билетите се купуват, за да може да ни има и то при положение, че отборът може да завърши първенството с играчи от у19, а нека Тео си мисли, как ги купуваме заради нещо друго. Аз няма да мога да отида, но ще си купя, за да влязат пари в касата. Слушайте утре ПК по Дарик и нека някой пак да си помисли, че билетите се купуват, щото мачът ни бил важен или щото видиш ли голяма емоция била.
[/offtopic]
Видяхме с баскетболния. Просто празни приказки.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”