Martinez1948 написа:peliforewer написа:Може и да съм сбъркал,но ми е направило впечатление че щом има малко повече фенове на ЦСКА на стадиона и бързаш да подчертаеш че си бил там,добре е че си бил на Армията,не ти прави чест че постоянно се занимаваш с посещаемостта,за никого не е тайна че ЦСКА не играе така както ни се иска и както подобава на клуб с такива традиции,но във важните мачове феновете са си по местата.Колкото до Антов,при него проблема е че първо го нарочиха за опорен халф,после стана ЦЗ и тази раздвоеност го разконцентрира.Мое лично мнение че мястото му е в центъра на защитата,но в момента няма кой да смени там,но бъдещето е пред него,получи ли шанс трябва да го използва.
Хода на Армията, защото ми се ходи не зависимо от значението на мача.... както ходя и на 1948 ( между другото Гущеров за Бг стандартите е страшен и ще наказва догодина в ефбет лига) макар и двата клуба да не са
моят (чисто като усещане говоря).
Посещаемостта няма как просто да не я засегна понеже ( повтарям се за 100000 път ама щом трябва) знам как щеше да е ако нямаше проклетото разделение 2016г. на три групи. Под 5000 на Армията нямаше да има не зависимо от тежестта на мач. Сектор Г щеше да е наравно с Делиje. В периода 10те мача без гол главно момчетата от Офанзива и Червен Младост ( само малка част от тях се завърнаха) бяха направили така че Сектор Г да е най-посетената трибуна в България дори и в това тежко време под 1000 човека в Г никога не е имало от 2015 до 2016 ( и това само за една година рабора ).
Плюс това когато тук водим спорове накрая вие ми излизате с аргумента ''обединена червена общност реши....'' !!! Каква обединена общност при положение, че домакинските ви мачове от 3 г.( с 4 изключения) са по 1000-1500 човека.
Гришата направи голяма грешка като махна цели отбор от 2016г. спечелил купата и докара свойте ловешки чеда ! Дори пак да беше сменил дружествата по този гнусен начин, но беше запазил автентичния отбор сега щяхте и вие да имате къде-къде повече аргументи за автентичност както и щеше да се запази поне малко магията от изминалия сезон, да сигурно нямаше да станете шампиони ама вие така или иначе от 3г. не можете да станете !
Еуфорията в началото на престоя ни във "В" група беше наистина голяма, посещаемостта бе неочаквано добра. Но с ръка на сърце трябва да признаем, че към края на шампионата имаше домакински мачове с по-малко от 1000 човека, дори с 500. Така че да се говори колко сме зле сега по отношение на посещаемостта в сравнение с предишни периоди не е добра идея (трябва да се отбележи, че въпреки "значитерното разделение" според някои, от началото на годината на 4 от мачовете имаше по над 10 000, а на два от тях бяха по близо 20 000. Само си припомни, че преди години на мачове с Левски присъстваха общо по 10-тина хиляди!!!).Че може много по-добре да е спор няма, но основните причини според мен трябва да се търсят на друго място - слаба игра, противници непредставляващи дразнител, неугледен стадион . Най-важната - манталитетът на българския запалянко, предпочитащ да гледа мачовете по телевизията, защото у дома е по-удобно и не се плаща билетче. Затова винаги съм твърдял, че ЦСКА не се нуждае от по-голям стадион, 18-20 000 - ен е повече от достатъчен. Ако един ден, дай Боже заиграем редовно в ЕКТ, стадионът ще се пука по шевовете.
Гришата не махна целия отбор през 2016, 10-11 момчета от него останаха в ЦСКА като Преслав и Чорбаджийски бяха сред титулярите. Други сбяха резерви - Аяс, Витанов, Йорданов, Маламов. Трети заиграха в Б отбора на ЦСКА.
Стига с този Литекс. Даже УЕФА потвърди официално, включително за томаневерници като вас, че настоящият ЦСКА не е Литекс. На Армията домакинства единствено ЦСКА. Смятам, че след откупуването на активите и разплащането с кредиторите УЕФА ще признае приемствеността.