Ефбет лига 10 кръг/ ЦСКА - Царско село / 20.09.2019 / 20:00 ч. FT 3:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Ефбет лига 10 кръг/ ЦСКА - Царско село / 20.09.2019 / 20:00 ч.

Мнениеот peliforewer » 20 сеп 2019 23:29

Martinez1948 написа:
peliforewer написа:
Martinez1948 написа:Вальо Антов на колко години трябва да стане за да го пускат в игра ? Не стига че този отбор има само едно единствено положително нещо и то е Антов, а те се чудят как да го затрият !

П.С Секторът не е зле от към пеене като се има на предвид, че са 300 човека !

Знам че ако бяхме паднали щеше да имаш повече опорни точки,но за съжаление сега опря до Вальо Антов и броя на феновете,явно те е нямало на Армията защото като си там бройката на публиката е поне 10 хиляди :) .

Зарежи ти да не бях на мача :lol:
Изображение
А за Вальо си ламтя от много време ( не в форума).... Павел Головодов вече замина в забвение ( лично негова е вината ), но сега и Вальо ако го заземите .... не знам..

Кога ще имате толкова хора https://www.youtube.com/watch?v=NlDXQr-WRUw в най-обикновен мач с Витоша, Селко Царство... вие на мач с Ботев и Ч.М не можете да докарате такава бройка..... Даже без да звуча пресилено на клипа има повече хора от колкото бяхме сега на мача :) :)

Може и да съм сбъркал,но ми е направило впечатление че щом има малко повече фенове на ЦСКА на стадиона и бързаш да подчертаеш че си бил там,добре е че си бил на Армията,не ти прави чест че постоянно се занимаваш с посещаемостта,за никого не е тайна че ЦСКА не играе така както ни се иска и както подобава на клуб с такива традиции,но във важните мачове феновете са си по местата.Колкото до Антов,при него проблема е че първо го нарочиха за опорен халф,после стана ЦЗ и тази раздвоеност го разконцентрира.Мое лично мнение че мястото му е в центъра на защитата,но в момента няма кой да смени там,но бъдещето е пред него,получи ли шанс трябва да го използва.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 21 сеп 2019 00:56

peliforewer написа:Може и да съм сбъркал,но ми е направило впечатление че щом има малко повече фенове на ЦСКА на стадиона и бързаш да подчертаеш че си бил там,добре е че си бил на Армията,не ти прави чест че постоянно се занимаваш с посещаемостта,за никого не е тайна че ЦСКА не играе така както ни се иска и както подобава на клуб с такива традиции,но във важните мачове феновете са си по местата.Колкото до Антов,при него проблема е че първо го нарочиха за опорен халф,после стана ЦЗ и тази раздвоеност го разконцентрира.Мое лично мнение че мястото му е в центъра на защитата,но в момента няма кой да смени там,но бъдещето е пред него,получи ли шанс трябва да го използва.

Хода на Армията, защото ми се ходи не зависимо от значението на мача.... както ходя и на 1948 ( между другото Гущеров за Бг стандартите е страшен и ще наказва догодина в ефбет лига) макар и двата клуба да не са моят (чисто като усещане говоря).
Посещаемостта няма как просто да не я засегна понеже ( повтарям се за 100000 път ама щом трябва) знам как щеше да е ако нямаше проклетото разделение 2016г. на три групи. Под 5000 на Армията нямаше да има не зависимо от тежестта на мач. Сектор Г щеше да е наравно с Делиje. В периода 10те мача без гол главно момчетата от Офанзива и Червен Младост ( само малка част от тях се завърнаха) бяха направили така че Сектор Г да е най-посетената трибуна в България дори и в това тежко време под 1000 човека в Г никога не е имало от 2015 до 2016 ( и това само за една година рабора ).
Плюс това когато тук водим спорове накрая вие ми излизате с аргумента ''обединена червена общност реши....'' !!! Каква обединена общност при положение, че домакинските ви мачове от 3 г.( с 4 изключения) са по 1000-1500 човека.
Гришата направи голяма грешка като махна цели отбор от 2016г. спечелил купата и докара свойте ловешки чеда ! Дори пак да беше сменил дружествата по този гнусен начин, но беше запазил автентичния отбор сега щяхте и вие да имате къде-къде повече аргументи за автентичност както и щеше да се запази поне малко магията от изминалия сезон, да сигурно нямаше да станете шампиони ама вие така или иначе от 3г. не можете да станете !
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 сеп 2019 06:58

Martinez1948 написа:
peliforewer написа:Може и да съм сбъркал,но ми е направило впечатление че щом има малко повече фенове на ЦСКА на стадиона и бързаш да подчертаеш че си бил там,добре е че си бил на Армията,не ти прави чест че постоянно се занимаваш с посещаемостта,за никого не е тайна че ЦСКА не играе така както ни се иска и както подобава на клуб с такива традиции,но във важните мачове феновете са си по местата.Колкото до Антов,при него проблема е че първо го нарочиха за опорен халф,после стана ЦЗ и тази раздвоеност го разконцентрира.Мое лично мнение че мястото му е в центъра на защитата,но в момента няма кой да смени там,но бъдещето е пред него,получи ли шанс трябва да го използва.

Хода на Армията, защото ми се ходи не зависимо от значението на мача.... както ходя и на 1948 ( между другото Гущеров за Бг стандартите е страшен и ще наказва догодина в ефбет лига) макар и двата клуба да не са моят (чисто като усещане говоря).
Посещаемостта няма как просто да не я засегна понеже ( повтарям се за 100000 път ама щом трябва) знам как щеше да е ако нямаше проклетото разделение 2016г. на три групи. Под 5000 на Армията нямаше да има не зависимо от тежестта на мач. Сектор Г щеше да е наравно с Делиje. В периода 10те мача без гол главно момчетата от Офанзива и Червен Младост ( само малка част от тях се завърнаха) бяха направили така че Сектор Г да е най-посетената трибуна в България дори и в това тежко време под 1000 човека в Г никога не е имало от 2015 до 2016 ( и това само за една година рабора ).
Плюс това когато тук водим спорове накрая вие ми излизате с аргумента ''обединена червена общност реши....'' !!! Каква обединена общност при положение, че домакинските ви мачове от 3 г.( с 4 изключения) са по 1000-1500 човека.
Гришата направи голяма грешка като махна цели отбор от 2016г. спечелил купата и докара свойте ловешки чеда ! Дори пак да беше сменил дружествата по този гнусен начин, но беше запазил автентичния отбор сега щяхте и вие да имате къде-къде повече аргументи за автентичност както и щеше да се запази поне малко магията от изминалия сезон, да сигурно нямаше да станете шампиони ама вие така или иначе от 3г. не можете да станете !

Еуфорията в началото на престоя ни във "В" група беше наистина голяма, посещаемостта бе неочаквано добра. Но с ръка на сърце трябва да признаем, че към края на шампионата имаше домакински мачове с по-малко от 1000 човека, дори с 500. Така че да се говори колко сме зле сега по отношение на посещаемостта в сравнение с предишни периоди не е добра идея (трябва да се отбележи, че въпреки "значитерното разделение" според някои, от началото на годината на 4 от мачовете имаше по над 10 000, а на два от тях бяха по близо 20 000. Само си припомни, че преди години на мачове с Левски присъстваха общо по 10-тина хиляди!!!).Че може много по-добре да е спор няма, но основните причини според мен трябва да се търсят на друго място - слаба игра, противници непредставляващи дразнител, неугледен стадион . Най-важната - манталитетът на българския запалянко, предпочитащ да гледа мачовете по телевизията, защото у дома е по-удобно и не се плаща билетче. Затова винаги съм твърдял, че ЦСКА не се нуждае от по-голям стадион, 18-20 000 - ен е повече от достатъчен. Ако един ден, дай Боже заиграем редовно в ЕКТ, стадионът ще се пука по шевовете.

Гришата не махна целия отбор през 2016, 10-11 момчета от него останаха в ЦСКА като Преслав и Чорбаджийски бяха сред титулярите. Други сбяха резерви - Аяс, Витанов, Йорданов, Маламов. Трети заиграха в Б отбора на ЦСКА.

Стига с този Литекс. Даже УЕФА потвърди официално, включително за томаневерници като вас, че настоящият ЦСКА не е Литекс. На Армията домакинства единствено ЦСКА. Смятам, че след откупуването на активите и разплащането с кредиторите УЕФА ще признае приемствеността.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 21 сеп 2019 11:58

Не ми е работа много да се меся в чуждите работи, но КАКВО беше това сръбско знаме? И защо се вееше така гордо? Според мен това вече е прекалено.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 21 сеп 2019 16:33

Добър мач за отбора , но трябва да се наблегне още в първите полувремена да се вкарват , за да няма напрежение.
Напред ! ;)

brigades
Контакти:

Мнениеот brigades » 23 сеп 2019 11:12

Sstefanov написа:Не ми е работа много да се меся в чуждите работи, но КАКВО беше това сръбско знаме? И защо се вееше така гордо? Според мен това вече е прекалено.

Това е знаме на Цска(Москва)!

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 23 сеп 2019 11:32

brigades написа:
Sstefanov написа:Не ми е работа много да се меся в чуждите работи, но КАКВО беше това сръбско знаме? И защо се вееше така гордо? Според мен това вече е прекалено.

На знамето пишеше Red Blue Hooligans и е с цветовете на ЦСКА Москва. Бяха дошли фенове от групата Туки.
Изображение
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

brigades
Контакти:

Мнениеот brigades » 23 сеп 2019 18:48

Martinez1948 написа:
brigades написа:

На знамето пишеше Red Blue Hooligans и е с цветовете на ЦСКА Москва. Бяха дошли фенове от групата Туки.
Изображение

Туки са група на Спартак(Москва),инъче за другото си прав!

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 25 сеп 2019 17:54

Martinez1948 написа:
brigades написа:

Изображение

Каквото и да пише, е сръбско знаме бре... Ред блу хулиганс а отдолу и бяло.... Аре недей ме кръщава, защото съм по агитките от 92ра. Туки, муки - припознавачи като вас.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 25 сеп 2019 18:40

Sstefanov написа:Каквото и да пише, е сръбско знаме бре... Ред блу хулиганс а отдолу и бяло.... Аре недей ме кръщава, защото съм по агитките от 92ра. Туки, муки - припознавачи като вас.

Явно си стар и вече не виждаш ! Ти мене припознавач няма да наричаш разбираш ли ! Аре у обора
https://www.instagram.com/p/B2ujyW5g_2S/
Изображение

Върни се в “ЦСКА”