Лудогорец - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лудогорец - ЦСКА
Честно казано и аз не очаквах толкова добро представяне през първото полувреме. Да видим дали ще издържим физически до края на мача!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
-
- Контакти:
Gotzev.88 написа:Мисля си... дали ако сложим Черни на мястото на Соу в атака няма да е по-добре
при положението с "недадения" фаул, аз щях да си я спра идеално за десният крак и просто да скъсам мрежата от тази ситуация. Предполагам, че и Драгомир Драганов не е предполагал, че е толкова некадърен нападателят на червените.
Тия в студиото и на скамейката на червените се излагат с претенциите. Представяте ли си, ако беше който и да е на мястото на Соу, Камбуров късаше мрежата тука, а онзи свири фаул в този момент! Смях! Ония на скамейката щяха да полудеят, а коментаторите на Диема щяха да се самоубесят! Тъпомера чупят в момента по Диемата някой хора!
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.
reddevil80 написа:Gotzev.88 написа:Мисля си... дали ако сложим Черни на мястото на Соу в атака няма да е по-добре
при положението с "недадения" фаул, аз щях да си я спра идеално за десният крак и просто да скъсам мрежата от тази ситуация. Предполагам, че и Драгомир Драганов не е предполагал, че е толкова некадърен нападателят на червените.
Тия в студиото и на скамейката на червените се излагат с претенциите. Представяте ли си, ако беше който и да е на мястото на Соу, Камбуров късаше мрежата тука, а онзи свири фаул в този момент! Смях! Ония на скамейката щяха да полудеят, а коментаторите на Диема щяха да се самоубесят! Тъпомера чупят в момента по Диемата някой хора!
Ми и аз това казвам- Черни по едно време много вкарваше

Стоим добре, защото играем по-скоро 4-2-3-1 пресираме високо и не сме се окопали, както очаквахме всички 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- delqnski47
- Контакти:
Ozzimozzi написа:Честно казано и аз не очаквах толкова добро представяне през първото полувреме. Да видим дали ще издържим физически до края на мача!
Аз пък очаквах.Не един път съм казвал,че подуянци бяха същите при Дедо в началото,а накрая ги остави на първо място

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Ozzimozzi написа:Честно казано и аз не очаквах толкова добро представяне през първото полувреме. Да видим дали ще издържим физически до края на мача!
Аз пък очаквах.Не един път съм казвал,че подуянци бяха същите при Дедо в началото,а накрая ги остави на първо място
Очаквах, че ще пестим сили за Зоря, но явно ще скачаме в дълбокото!

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
delqnski47 написа:Ozzimozzi написа:Честно казано и аз не очаквах толкова добро представяне през първото полувреме. Да видим дали ще издържим физически до края на мача!
Тука "остави" е ключовата дума

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- delqnski47
- Контакти:
Ozzimozzi написа:delqnski47 написа:Ozzimozzi написа:Честно казано и аз не очаквах толкова добро представяне през първото полувреме. Да видим дали ще издържим физически до края на мача!
Очаквах, че ще пестим сили за Зоря, но явно ще скачаме в дълбокото!
Правилно.Тия тънки сметки никога не свършват на добре да знаеш.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
-
- Контакти:
Истината е, че играчите ви съвсем не са толкова слаби, колкото ги изкарвахте след първите два-три мача. На Спиртомера тактиката не би се получила ако няма изпълнителите за нея.
Тука имаше засада, тънка, но я има.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема