Red_Neck написа:Сватбата главен, Джугански![]()
страничен
Искрено се надявам да не коментираме съдийството след мача и то да не е фактор, независимо от изхода.
Аз пък искам да ги изреже,че ми омръзна да им слушам глупостите как щял да ги ощетява

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red_Neck написа:Сватбата главен, Джугански![]()
страничен
Искрено се надявам да не коментираме съдийството след мача и то да не е фактор, независимо от изхода.
delqnski47 написа:Red_Neck написа:Сватбата главен, Джугански![]()
страничен
Аз пък искам да ги изреже,че ми омръзна да им слушам глупостите как щял да ги ощетяваПоне да си има повод.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Сдобийте с билети, че в събота няма да се продават нито на касите, нито On Line, за да не остане някой изненадан.
С оглед това нововъдение, когато мача е определен, като рисков, е много вероятно в събота общатата посещаемост да е ниска.
amoros написа:Трябва да се използва слабата игра в защита на сърбина.Натиснат ли през него Джеси и Десподов ще ги приземим още в началото.Дано съдията успее да узапти Тиам за не контузи зверски някой.Във форума на сините модератора им трие всяко мнение различно от ЦСКА е Литекс само на Делянски не трие може би от колегиалност.
amoros написа:Трябва да се използва слабата игра в защита на сърбина.Натиснат ли през него Джеси и Десподов ще ги приземим още в началото.Дано съдията успее да узапти Тиам за не контузи зверски някой.Във форума на сините модератора им трие всяко мнение различно от ЦСКА е Литекс само на Делянски не трие може би от колегиалност.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта