blue avalanche написа:Как върви продажбата на билети? Свършиха ли?
Хората се чудят...стадион Васил Левски - 5 май/9 май??? 5 май/9 май??? Мисля че клони към второто, нищо че е сряда.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
blue avalanche написа:Как върви продажбата на билети? Свършиха ли?
k20dan4o написа:blue avalanche написа:Как върви продажбата на билети? Свършиха ли?
Хората се чудят...стадион Васил Левски - 5 май/9 май??? 5 май/9 май??? Мисля че клони към второто, нищо че е сряда.
Vura написа:1-5
Вура, Лукоки, Швиерчок, Кешеру и Вандерсон
pyrwaka написа:На големия терен на националния очаквам резил за фирменния отбор на Григор Ганчев.с тия пъргави и повратливи централни защитници дето ги имат.......
Vura написа:1-5
Вура, Лукоки, Швиерчок, Кешеру и Вандерсон
IvailoRz написа:CSKA 78 написа:Няма смисъл да се играе този мач с делиорманци, на тази дата! Трябваше клубът да покани някой известен отбор на тази дата, а мачът с отбора от Разград да бъде преместен!
И аз съм на това мнение откакто го обявихте . Ама то комплекси ...надявахте се някак си до тогава да сме в равни точки..и така.
Teo написа:vaskonti написа:CSKA 78 написа:Няма смисъл да се играе този мач с делиорманци, на тази дата! Трябваше клубът да покани някой известен отбор на тази дата, а мачът с отбора от Разград да бъде преместен!
Кога има смисъл да се играе тоя мач?
Нали бехте поканили Ливърпул - капацитета Тео лично ни беше казал това, така че няма начин да не е било вярно. Дали Ливърпул са отправили искане към Рома и УЕФА да отложат реванша, предвид престижното гостуване пред над 50 хиляди в София?
Васко, всичко е точно!
@ За другия юбилей ще дойдат, че имат важни мачове в ЕКТ!
(в частност също чакам сряда)
ПП За мача искам такъв резултат които да ме задоволи все едно сме спечелили титлата... много голове!
Е така да с и го излеем от мъка по тия пък нека се кефят на "капарираното" тенекенце!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта