Първа лига XXXIII кръг: ЦСКА - Лудогорец (плейоф)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Re: Първа лига XXXIII кръг: ЦСКА - Лудогорец (плейоф)

Мнениеот k20dan4o » 30 апр 2018 22:32

blue avalanche написа:Как върви продажбата на билети? Свършиха ли? :twisted:

Хората се чудят...стадион Васил Левски - 5 май/9 май??? 5 май/9 май??? Мисля че клони към второто, нищо че е сряда.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 30 апр 2018 23:18

k20dan4o написа:
blue avalanche написа:Как върви продажбата на билети? Свършиха ли? :twisted:

Хората се чудят...стадион Васил Левски - 5 май/9 май??? 5 май/9 май??? Мисля че клони към второто, нищо че е сряда.

Ти си оправи подписа , че не вървиш вече !
Надявам се на 3.00 за 2ка ама надали !
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 май 2018 08:47

Скромно 2:0 за ЦСКА срещу делиорманци! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

pyrwaka
Контакти:

Мнениеот pyrwaka » 01 май 2018 08:56

На големия терен на националния очаквам резил за фирменния отбор на Григор Ганчев. ;) с тия пъргави и повратливи централни защитници дето ги имат....... :lol:

red1964

Мнениеот red1964 » 01 май 2018 09:19

Vura написа:1-5

Вура, Лукоки, Швиерчок, Кешеру и Вандерсон

И съдията два.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 май 2018 09:33

pyrwaka написа:На големия терен на националния очаквам резил за фирменния отбор на Григор Ганчев. ;) с тия пъргави и повратливи централни защитници дето ги имат....... :lol:

Васил Левски 105/68
Герена 105/68
Армията 105/66
Лаута 105/71

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 май 2018 10:08

Vura написа:1-5

Вура, Лукоки, Швиерчок, Кешеру и Вандерсон

Къде са българите? Къде са юношите? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 май 2018 10:21

[offtopic]Направих си труда да прегледам две теми във форума тази сутрин и какво ми направи впечатление,първата тема е за годишнината на Гунди,коментарите са само на левскари плюс двама от Ботев,няма простотии от фенове на други отбори,днес рано сутрин се е появил и един новоизлюпен левскар грамчо май беше ,сигурно иска да каже че има 1грам мозАк :) ,който дори в тема за легенда на Левски пак се занимава с ЦСКА,явно не ви даваме денонощно покой.Разгледах и тази тема,където се очаква главни действащи лица да са фенове на ЦСКА и Лудогорец,да ама не,отново на първа линия са едни нещастници от синия сектор които видят ли тема за ЦСКА налазват като гъсеници и с.рат ли с.рат,има и 1-2 дето си плюят по навик срещу ЦСКА,но те са толкова незначителни че по този начин се мъчат да се лигитимират във форума .Заключението ми е че докато ние си гледаме нашите проблеми и не се месим в чуждите,камо ли да им осираме темите,другите живеят с омразата си към ЦСКА,това за пореден път доказва че ЦСКА е велик клуб,половин България го обичаме,другата половина сън не ги хваща че го има :) .[/offtopic]
Да кажа няколко думи и за мача ЦСКА-Лудогорец,трябва да го изиграем така както последните ни три мача с лудогорци пък каквото стане,категорично съм против шпалир,когато двата съперника за първото място бъдат поставени при еднакви условия от страна на БФС,съдии,от тези дето редят програмата на първенството/направи ли ви впечатление как се бяха застраховали от БФС и тези от тв дето правят програмата,преди мача на 5.05. мача на Лудогорец беше изтеглен два дни напред,нещо много странно защото предните кръгове всички отбори от първата шестица играеха в един и същи ден,просто мушмороците бяха подготвени за всеки вариант/,като се махнат подизпълнителите/вижте какво става във Втора лига и с какъв състав излиза Лудогорец2 срещу Царско село и с какъв срещу Ботев Вр,опитват се да решават и в долната група класирането и да си осигурят нови донори/КОГАТО ИМА НАИСТИНА ФЕЪРПЛЕЙ В БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ ШПАЛИР НА ШАМПИОНА.Колкото и да сме разочаровани от този сезон трябва да отчетем че е по-добър от миналия,играхме полуфинал КБ,осигурихме си още февруари място в евротурнирите,знам че за ЦСКА винаги е важно първото място но съм сигурен че идва и това време.Сега ви призовавам към спокойствие,единство на феновете защото всички опоненти ги е страх от нас и наливат много пари за да ни отчаят и разединят,да не коментирам статиите от Спортал и Ммач последните дни,платените съобщения и интервюта от гьоновци и газдовци дето ни заливат отвсякъде.САМО ЦСКА И ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ,КОЙТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОТИДЕ НА 05.05.2018Г. НА СТАДИОНА.
[offtopic]Накрая да ви вметна една статия на левскаря Ж.Михайлов която май казва всичко по въпросите за които спорим тук....http://www.fanface.bg/glasat-na-fena/it ... D0%B0.html[/offtopic]
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 май 2018 11:12

IvailoRz написа:
CSKA 78 написа:Няма смисъл да се играе този мач с делиорманци, на тази дата! Трябваше клубът да покани някой известен отбор на тази дата, а мачът с отбора от Разград да бъде преместен! ;)

И аз съм на това мнение откакто го обявихте . Ама то комплекси ...надявахте се някак си до тогава да сме в равни точки..и така.

Какви комплекси бе :lol: ?От вас ли?Такава е програмата,така се падна!И с Верея да беше мача за мен е все тая!Отивам си на Юбилея и не ме интересува съперника!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 май 2018 14:57

Teo написа:
vaskonti написа:
CSKA 78 написа:Няма смисъл да се играе този мач с делиорманци, на тази дата! Трябваше клубът да покани някой известен отбор на тази дата, а мачът с отбора от Разград да бъде преместен! ;)

Кога има смисъл да се играе тоя мач?
Нали бехте поканили Ливърпул - капацитета Тео лично ни беше казал това, така че няма начин да не е било вярно. Дали Ливърпул са отправили искане към Рома и УЕФА да отложат реванша, предвид престижното гостуване пред над 50 хиляди в София?

Васко, всичко е точно! :lol:
@ За другия юбилей ще дойдат, че имат важни мачове в ЕКТ! :mrgreen:
(в частност също чакам сряда 8-) )

ПП За мача искам такъв резултат които да ме задоволи все едно сме спечелили титлата... много голове!
Е така да с и го излеем от мъка по тия пък нека се кефят на "капарираното" тенекенце!

[offtopic]Тео, ти си човека, който ще падне от най-високо и ще бъде болезнено. Като ги гледам останалите, май ти ще си единствения паднал и понесъл страховит удар от реалността, понеже само ти си живееш в друг свят и ще паднеш чак от него. Останалите просто си изсмукват от пръстите какви ли не нелепици в опит да оправдаят случилото се, макар прекрасно да съзнават всичко. Те просто са едни породисти щрауси, докато ти блуждаеш някъде си и само ти ще се сгромолясаш. Един от тях, с претенции да бъде юрист, обвинява призовкарите, че 8-те милиона не са платени. Даже и членове и алинеи ми цитира. Няма такава е смешка просто!
Дано аз да бъркам, но не вярвам.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”