Споделете с мен, невежата, кой отбор от бившия СССР е бил отстраняван някога от ЦСКА.
Дано тези са първият, но като се има предвид, че руското първенство е в разгара си, а нашето едва започва....много съм песимистичен.Не мисля, че Дери беше отбор, срещу когото може да се направи преценка за истинското състояние на ЦСКА и за треньорските умения на Пенев.
Спокойно Армейци! С Манчев, Делев и Янчев горко ви ребята
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Спокойно Армейци! С Манчев, Делев и Янчев горко ви ребята
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
brossy написа:msm написа:track.and.field написа:Драги Армейци , много си вярвате . Няма нищо лошо в големия оптимизъм но погледнете играта на Динамо Москва и на Цска . Та Вие едвам отстранихте Дери Сити ?! Няма какво да се заблуждаваме , с тази игра минава при отбори от ранга на Пирин , Вихрен , Локо Мз ( без да се обиждат техните фенове ) но но не и в Европа . Слезте на земята и приемете горчивата истината . В един от предишните постове четох , че нали сме си мислели , че Псв щели да мачкат морето пък какво станало . Е пич , обаче крайния резултат какъв е ?! ПСВ продължава , Морето ще си играе с Монтана и тем подобни ...
Toгава ми обясни факта, защо Динамо не отстраниха Селтик, след като са толкова силни и след като бяха победили в първия мач. Ние трудно отстранихме Дери, но не загубихме, а Динамо загубиха и то на собствен терен. Явно не са толкова велики ,колкото ти се струва.
е това е най-тъпото нещо което съм 4ел в форума на Гонг.Да сравнява Дери със Селтик.
Какво да ти обяснявам, след като не виждаш по далеч от носа си. Аз не сравнявам Дери със Селтик, а сравнявам ЦСКА с Динамо. Както знаеш и на двата отбора първите мачове завършиха с победи с по 1-0, с малката разлика,че ЦСКА победи на собствен терен, а Динамо на чужд. Ако ЦСКА бяха толкова трагични, трябваше във втория мач да отпаднат, а Динамо ако бяха толкова добри трябваше да победят. Което означава, че ЦСКА не са толкова слаби, и Динамо не са толкова силни.
Осъзнай се!Как правиш преценка на отборите само...
Аз ги правя на база последни резултати. А ти на каква база? Собствено осмутрение, или?
msm написа:Аз ги правя на база последни резултати. А ти на каква база? Собствено осмутрение, или?
1.Селик е име в Европа,а Дери е анонимник
2.Бюджета на Селтик е около 20 пъти по голям
3.В Селтик има около 15 национали,а в Дери(незнам дали има)
4.Селтик играе редовно в ШЛ,а Дери максимум 3 квалификационен кръг на ЛЕ
Това заключение на МСМ много радва...
Май всички изперкаха в този форум.
На базата на предните резултати Динамо М има загуба и победа, а ЦСКА победа и равен => би трябвало ЦСКА да е фаворит, да не говорим че имат и по-висок клубен коефициент... това по логиката на МСМ.

brossy написа:msm написа:Аз ги правя на база последни резултати. А ти на каква база? Собствено осмутрение, или?
1.Селик е име в Европа,а Дери е анонимник
2.Бюджета на Селтик е около 20 пъти по голям
3.В Селтик има около 15 национали,а в Дери(незнам дали има)
4.Селтик играе редовно в ШЛ,а Дери максимум 3 квалификационен кръг на ЛЕ
Едно си баба знае, едно си бае. Защо ми сравняваш Селтик и Дери, сравни ми Динамо и ЦСКА.
7_!_2 написа:Това заключение на МСМ много радва...Май всички изперкаха в този форум.
На базата на предните резултати Динамо М има загуба и победа, а ЦСКА победа и равен => би трябвало ЦСКА да е фаворит, да не говорим че имат и по-висок клубен коефициент... това по логиката на МСМ.
![]()
Дай си твоята логика тогава. Кога , къде и какво са спечелили Динамо до сега? И с какво Динамо превъзхожда ЦСКА?
msm написа:Дай си твоята логика тогава. Кога , къде и какво са спечелили Динамо до сега? И с какво Динамо превъзхожда ЦСКА?
Със състава, с който разполагат превъзхождат ЦСКА във всички линии или ти мислиш, че анонимниците, които взехте от Ботев ПД и Сливен без пари и които направиха дебют в Европа преди две седмици могат да се противопоставят на отбор от 5-тото по сила първенство в Европа... Да не говорим, че няма да ви играят Маркиньос и Иван Стоянов първия мач, с кой ще ги биете с Коста Янев и Светльо Петров или куците коне напред Муши и Руи Мигел...
msm написа:7_!_2 написа:Това заключение на МСМ много радва...Май всички изперкаха в този форум.
![]()
Дай си твоята логика тогава. Кога , къде и какво са спечелили Динамо до сега? И с какво Динамо превъзхожда ЦСКА?
Леле,леле,леле!Много слушаш Л.Пенев.Тоя вие промил мозъците на вси4ки.Вие си мислите,4е сте велики,но истината е,4е в Динамо няма 5 игра4а от Ботев и 4 от Сливен.Там се играе футбол и не се уреждат 10 ма4а на сезон.Нямат отбор като Сливен,който да им помага за спе4елването на титлата.Л.Пенев ще ви закопае.