Стамен се оказа изведнъж начело на отбор с амбиции, в който се влагат доста солидни суми като за нашите мащаби и отговорността е подтискаща. Не всичко досега ми харесва в резултатите от работата му, но за най - главното ми се струва на ниво: Опитва възможностите на отбора в разнообразни тактически варианти без да намалява съществено силата на играта като цяло! А няма как да мине без това!
За мен той има усет към тактиката и стратегията на играта, макар да стартира без кой знае какъв опит на толкова високо ниво в нашия футбол, и този му усет засега дава резултати. На мястото на Гриша Ганчев бих искал повече от него да побеждава Лудогорец и Левски до края на първенството, а не толкова да става шампион - това, рано или късно ще се случи, ако бие устойчиво главните си конкуренти - критерий за успешна работа и в технически, и в тактически аспект. А ако стане шампион, няма да върне купата, нали?
Стамен Белчев - фен тема!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стамен Белчев - фен тема!
Стамен, ако ни направи шампиони и вземе купата, чак тогава може да се нарича един от нас... засега е далече!
@ Който не знае последния мач напролет миналата година в сектор В няма ви казвам как го псуваха чичките : ))
Някакъв равен направихме си спомням, ама нз срещу кой беше.
ПП Пролетта ще се види дали ще е Генерал или просто Редник.
@ Който не знае последния мач напролет миналата година в сектор В няма ви казвам как го псуваха чичките : ))
Някакъв равен направихме си спомням, ама нз срещу кой беше.
ПП Пролетта ще се види дали ще е Генерал или просто Редник.

Хареса ми в 1 интервю, че сам си поставя цели, които да постигне с отбора, а не ръководството и преди всеки мач да е под напрежение!

Левски завинаги в моето сърце
@ С този потенциал ще ни направи шампиони без проблем!
СБ направи много равни на Армията... това е несериозно. Реално сега да сме 8 точки пред Лудогорец!
Нямаш никакво извинение, ако губиш точки на Армията, ама никакво!!!
-
- Контакти:
Mitata написа:Почти след всеки мач СБ заявява, че отборът ще си вземе нужните поуки и че ЦСКА ще заиграе както трябва. Но такова нещо не се забелязва през последните месеци, като че ли развитието на тима спря, въпреки позитивните резултати в контролите в Испания. ЦСКА губи прекалено много време в излишно разиграване на топката в задни позиции, когато заради грешни пасове често я губим в опасна близост до нашата врата, атаките ни се развиват прекалено бавно, няма разнообразие, прозрачни сме, защото постоянно се търси Каранга в наказателното на противника и когато той е добре опазен или просто няма ден, ЦСКА не може да постигне позитивен резултат. Тези неща се виждат и от неспециалисти, затова не мога да разбера защо треньорското ни ръководство не опита да разнообрази играта на ЦСКА в нападение. Например, когато е "забъркан бетона" защо нападателите ни не пробват по-често шутове от дистанция, защо не атакуваме с поне още един футболист, вместо топката постоянно да се отправя към добре охранявания Каранга?
И на мен ми направи впечатление, че търсим само Каранга, което не ми хареса!
СБ, защо не използва и Бланко, като втори нападател?

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
Teo написа:Любо Пенев е свободен![]()
@ С този потенциал ще ни направи шампиони без проблем!
СБ направи много равни на Армията... това е несериозно. Реално сега да сме 8 точки пред Лудогорец!
Нямаш никакво извинение, ако губиш точки на Армията, ама никакво!!!
Ако не настъпи разрив в играта и резултатите на ЦСКА не виждам как ръководството ще махне СБ от треньорския пост. По всичко изглежда, че твърдо са заложили на него и са му предоставили цялото възможно време да се докаже. А и завръщането на Л. Пенев в разгара на шампионата с нищо не ни гарантира титлата.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!