6 кръг плейофи: Черно море - ЦСКА |13.05| 17:30ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 6 кръг плейофи: Черно море - ЦСКА |13.05| 17:30ч.
Честита победа, армейци! Но аз не съм доволен. Вместо да бием с поне 2-3 гола разлика, трябваше да треперим до последната секунда дали при редките си атаки черноморци няма да изравнят. Слаб Каранга, изпусна половин дузина положения, добре че при последния си опит успя.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Честита ни победа! Вярно само един гол вкарахме, но така боли даже повече! Беше ясно, че Гонзоу ще иска да си връща- първо за себе си, и после да направи услуга на динамовци! Така че болката трябва да е 11-ка по десетобалната система!
За кой ли път, пак страшно много пропуски от наша страна! Кумемба дали ще вкара гол до края на първенството?! Днес имаше идеалната възможност да се разпише в края на мача, но я пропиля!
За кой ли път, пак страшно много пропуски от наша страна! Кумемба дали ще вкара гол до края на първенството?! Днес имаше идеалната възможност да се разпише в края на мача, но я пропиля!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Mitata написа:Честита победа, армейци! Но аз не съм доволен. Вместо да бием с поне 2-3 гола разлика, трябваше да треперим до последната секунда дали при редките си атаки черноморци няма да изравнят. Слаб Каранга, изпусна половин дузина положения, добре че при последния си опит успя.
Не мога да се съглася, че Каранга беше слаб, защото играеше много активно, постоянно търсеше топката и въпреки, че направи пропуски, реши мача.
Шампионата е решен отдавна, но тези победи не могат да не радват, най-малко защото мишоците стоят по дупките си!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
gihuelo написа:Red_Neck написа:W84me написа:Още 3 подарени от съдията точки. Честита калъфка!
Пикаш ли газ?
Честита победа!
Подуянци започват да стават все по-малки.... в огледалото за обратно виждане
Силните отбори винаги се радват на подкрепа от съдиите !
Днес нямаше съдийска подкрепа
ЧК беше кристален, а Антон бе категорично извън полето при играта с ръка.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Днес нямаше съдийска подкрепа![]()
Показаха графика, на която явно личи къде е топката - на линията и малко вътре. Остави това.Аз просто съм потресен от коментаторите и дори Ангел Червенков твърди, че когато топката е НА ЛИНИЯТА, това значи, че няма дузпа. После се чудим защо футбола ни е на дъното, даже и треньорите ни не познават правилата...
Последна промяна от W84me на 13 май 2017 19:44, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
гражданин от село
Малко се поувлякох с работата и за малко да изпусна гола. 
Ozzimozzi написа:Не мога да се съглася, че Каранга беше слаб, защото играеше много активно, постоянно търсеше топката и въпреки, че направи пропуски, реши мача.
Шампионата е решен отдавна, но тези победи не могат да не радват, най-малко защото мишоците стоят по дупките си!
Че се стараеше, стараеше се. Спор няма. Но направи твърде много пропуски. А можеше да реши мача още през първата част.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
-
гражданин от село
W84me написа:Red_Neck написа:Днес нямаше съдийска подкрепа![]()
Показаха графика, на която явно личи къде е топката - на линията и малко вътре. Остави това.Аз просто съм потресен от коментаторите и дори Ангел Червенков твърди, че когато топката е НА ЛИНИЯТА, това значи, че няма дузпа. После се чудим защо футбола ни е на дъното, даже и треньорите ни не познават правилата...
Вземи се скрий бе, плачко!
Аз мисля, че бях първия, който каза, че у Белчев има много хляб. Изключително трудолюбив човек.
Днес, категорично надигра тактически инжИнера. (не че е трудно), но и за нас по форумите е ясно, че ЧМ пукат гуми след 60-тата минута. Освен това ми прави приятно впечатление, че излиза и с двама нападатели, когато мача не върви. Т.е аз очаквам ЦСКА да играе още по-агресивно и атакуващо следващия сезон.
За мача - малко тегав. Бяхме по-бавни от предните мачове, а ЧМ игра нещо друго, но не и футбол. На границата съм да изчерпя доверието си спрямо Кубемба. Тоя не го знам кога ще вкара гол, а положения пред него има. Определено ни липсва разиграващ халф - Арсенио е добър, но за резерва.
Днес, категорично надигра тактически инжИнера. (не че е трудно), но и за нас по форумите е ясно, че ЧМ пукат гуми след 60-тата минута. Освен това ми прави приятно впечатление, че излиза и с двама нападатели, когато мача не върви. Т.е аз очаквам ЦСКА да играе още по-агресивно и атакуващо следващия сезон.
За мача - малко тегав. Бяхме по-бавни от предните мачове, а ЧМ игра нещо друго, но не и футбол. На границата съм да изчерпя доверието си спрямо Кубемба. Тоя не го знам кога ще вкара гол, а положения пред него има. Определено ни липсва разиграващ халф - Арсенио е добър, но за резерва.
Вкаранга не трябваше да жали осмокласниците и да им вкарва само един гол.Иначе рутинна победа над провинциално отборче което беше паркирало автобуса пред вратата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]