onegavon написа:[offtopic]Как разбра , че ще купуваме на килограм бе специалист? Зомбирани сте някакви мантри и си ги пеете без да мислите. Виж в темата " магията" има снимки на базата в Панчарево какво е направено.Само Гела строял и развивал , и имал визия за развитие.Дрън - дрън , че пляс!
Който бърза бавно стига пръв.Знаеш ли я тази поговорка?А на бас ,че до 5-6 години ЦСКА ще има по- хубава и модерна база и много вероятно чисто нов стадион , а не реновиран като на Лудогорец.[/offtopic]
Относно мача не хленчете предварително,че ще ви порежат съдиите. Играйте си играта без грубости и нека по-добрият да победи!Вашите благодетели вече станаха шампиони така ,че можете да играете само за честа си!
[offtopic]Само виж, каква глупост си напусал: "А на бас ,че до 5-6 години ЦСКА ще има по- хубава и модерна база и много вероятно чисто нов стадион , а не реновиран като на Лудогорец."
От къде да почна - вероятно никога не си ходил по мачове, какво остава да си ходил като гост с агитката на ЦСКА... Лудогорец правят нов стадион. Построиха една чисто нова трибуна, с малоумното наименование Моци, но това си е техен избор, сега събориха целия В сектор и до няколко месеца ще бъде издигната втората чисто нова трибуна на неговото място. Лятото подменят отново цялата тревна настилка с нова система за поливане, дренаж, а до колкото разбрах и отопление, но за последното не съм на 100% сигурен, останалото е факт! Какво означава за теб нов стадион и защо казваш, че правели реновиране. Нов стадион, какво е за теб- на друго ново място ли, какво? Хората, колкото и да са неприятни за някои, правят всичко наново и макар да имат доста добра настилка, мен много ме учуди факта, че ще я сменят
На какъв бас да се хващам на теб, мога да се хвана на бас, че стадиона, на който играете не е ваш, как ще правите чисто нов, след като нямате пари да си платите загубите и фалирахте, че и чисто нов стадион ще правите? Всяка година откакто гледам бг футбол ЦСКА и Левски правят нови селекции, вземат се нови футболисти за цял отбор, "на килограм", както се изразих, децата пораснаха с надежди да ги видят тези два отбора на едно средно европейско ниво, на каквото са сега Лудогорец, но само с мечтите си останаха. Не ми харесват тези черни нинджи от Бразилия, че всяка година стават шампиони, но още повече не ми харесва как всяка година си вземате по "три синджира роби" от Африка и прочие, дават се какви ли не обещания и накрая "духате супата". Докога???!! В Европа, преди Лудогорец да се появи, беше срам и позор сезон след сезон, сега наш отбор играе редовно и доста добре в евротурнирите, те живеят вашата мечта, мразите ги, че били само чужденци, а гледай от следващия сезон как ще е при вас - макс 3-ма българчета в титулярния съства, не че сега сте много повече...[/offtopic]