Щом червения шаман от Гонг, Николай Александров го хвана срам от поведение на Берое, няма какво повече да се добави, като коментар.
Едит:
Апхахахаха съдията, бухахахахахахаха, даде обратен фал
ЦСКА - Берое - 25.09 / 19:00
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Долно уйно
- Контакти:
Re: ЦСКА - Берое - 25.09 / 19:00
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Венци Василев, Милисавлевич, Макенджиев са хванати на 150% ! Отделно съдията си е ясен...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Забележете само как всички атаки на "ЦСКА-СОФИЯ" са през зоната на Венци Василев, а в същото време всички изритвания на топката от Макенджиев са също към него... Аз толкова грозно нещо не бях гледал от.... мача между Берое и ЦСКА за Купата...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Долно уйно
- Контакти:
Играч на ЦСКА-София задържа такъв на Берое и съдията дава фал в полза на ЦСКА-София - бухахахахахах

Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Видях в СпИртала "дузпата" ...... уникална смехория, но нищо чудно, в Ловеч винаги се е свирило така.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Какво шоу само между тези 2-ва отбора. Сега ако има още неразбрали как миналогодишния отбор на Дришата стигна до купата - отговора е пред вас. Абсолютно дирижиран жребии без нито един елитен съперник до 1/2 финалите, където държавния Берое изпълни поръчката на Боко и ето ти резИлтат. ШОУ!!!!
W84me написа:Забележете само как всички атаки на "ЦСКА-СОФИЯ" са през зоната на Венци Василев, а в същото време всички изритвания на топката от Макенджиев са също към него... Аз толкова грозно нещо не бях гледал от.... мача между Берое и ЦСКА за Купата...
Значи не си гледал никой от мачовете на държавното отборче от Герена! Дузпата е спорна, Берое са слаби по - принцип, не само в този мач! ЦСКА играе по - добре от Берое, и като цяло играе добре на Армията от началото на сезона!
Следващата седмица на Коматево, ни очаква абсолютно същата пародия.
Тук очаквам през второто полувреме Берое да вкарат поне един гол, за да не бъдат разкрити и да кажат, че са направили всичко възможно да обърнат мача . 3:1 или 4:1 краен резултат.
Тук очаквам през второто полувреме Берое да вкарат поне един гол, за да не бъдат разкрити и да кажат, че са направили всичко възможно да обърнат мача . 3:1 или 4:1 краен резултат.
- blue avalanche
- Контакти:
HardWork написа:W84me написа:Забележете само как всички атаки на "ЦСКА-СОФИЯ" са през зоната на Венци Василев, а в същото време всички изритвания на топката от Макенджиев са също към него... Аз толкова грозно нещо не бях гледал от.... мача между Берое и ЦСКА за Купата...
Значи не си гледал никой от мачовете на държавното отборче от Герена! Дузпата е спорна, Берое са слаби по - принцип, не само в този мач! ЦСКА играе по - добре от Берое, и като цяло играе добре на Армията от началото на сезона!
Какво значи един отбор да е слаб "по принцип"???
"Добрата игра" на ЦСКА на Армията я видяхме срещу Ч.море.

Берое няма шанс да отбележи, не и с тези собственици
Гонзо миналата седмица показа нагледно колко струва сбирщайна на Дришата.