g3_ev2 написа:Red joker написа:balef написа:Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов е причината Христо Янев да напусне. Това твърди най-упоритият слух на "Армията". Двамата били в конфликт още от стъпването в длъжност на ръководителя.
Стоилов взимал най-важните решение за ЦСКА, което изобщо не се нравело на младия специалист. Информацията бе индикректно потвърдена и от легендата на Литекс Витомир Вутов, който е наясно с начина на работа на Стоилов.
"Стойчо Стоилов пак в действие. Да ви е честит в ЦСКА", написа Вутов във Фейсбук.
И кво искаш да кажеш ,че Стойчо Стоилов е „хванал“ играчите лиВъзможно е да има някакво напрежение и „групички“ ,това за съжаление се очакваше,при събирането на играчите от Литекс и тези от ЦСКА,имах такива опасения
Макар,че на терена се вижда да си подават и партнират,плюс това в титулярният състав има и такива привлечени от други отбори,а ВИАНА и Нунеш са сред най-добрите
Издишат Малинов,Галчев, Преслав и Маламов, на тези постове трябва да има промени
Вижда се ,че повечето колебливи играчи са „старите“ в отбора
Не ми се вярва ,точно те да са сол-та.шац.ите та Стоилов!
Приятелю, бившите от ЦСКА издишат, защото ги карат да играят футбол от селското първенство, от което те са отвикнали. Преслав не може да си намери мястото в тази игра, а Маламов просто е външен халф, а не крило. По-същественото е, че с този тъп пейзански акцент за игра по фланговете се оголва средата на терена, противникът влиза дълбоко и при типичното селско неумение да се играе на разнообразен пас започва убийствено бавния преход в атака, дриблирането и пускането в дълбочина по тревата, срещу пресиращия противник. Бавен преход в атака, с много действия и струпвания на борещи се купчини, по това се познава тъпия футбол. Сега, ако този ЦСКА отиде във В-групата, гарантирано няма да се справи.
Ами аз помня и самият Стойчо Стоилов как се провали като играч в ЦСКА преди години - на него му дай дрибъл и вдигане от фланга, това му е футбола, и наистина е доста ловък в него, но ефектът е Боже опази! После стана голяма звезда в Ловеч и Нюрнберг ?!
Да ме извиняват хората от провинцията, и аз съм оттам, и по душа съм провинциалист, но често се чудя как могат с доста добри играчи да играят толкова тъп футбол. И фактът, че с такъв футбол доминират, е просто отчайващ!
Виждам,че разбираш от футбол,но проблемът е най-вече в средата на терена -или не може да ги нареди или не стават за там,или не му схващат идеите