Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА

Мнениеот W84me » 03 юли 2016 18:42

pepe23 написа:Някой да ми обясни 2018 играем ли в Европа или не! Лига Европа - международен турнир ли е или не. :mrgreen:
Мен така ме карат от Уникредит да изготвям проекто баланси за следващите 25 години. :mrgreen: Хващам и пиша наизуст с някакъв процент увеличение както са направили в момента.

Моля някой от национална лотария да ми отговори :mrgreen:

Ти защо мислиш, че урода изобщо ще има право да играе в Европа в следващите години? :shock:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

forever bluet

ЦСКА-София се разпада

Мнениеот forever bluet » 03 юли 2016 18:48

Заглавието е на Блиц. Стана ясно според информация на Канал 3,Блиц,Don Balon ,че футболистите на ЦСКА-София /това деветото на Гришата/ тези дни ще избягат от неговия отбор и ще се завърнат в единствения и истински ЦСКА! По-рано днес стана ясно,че Синдичката е завела дело срещу новия хибрид за Емблемата и цветовете. Сега се очаква тази част от феновете ,която се продаде за паница леща на Ганчев кога ще направи завой към истинското ЦСКА! Очаква се да видим и как Бойко,Кралев,БФС и останалите ще излязат от ситуацията :roll: От Гришата нищо не се очаква,той доказа че иска да убие ЦСКА и да прекръсти селския Литекс на ЦСКА. Всъщност за Партията чиито възпитаник е това е нормално! На ход са феновете-ренегати!
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
shtavov
Контакти:

Мнениеот shtavov » 03 юли 2016 18:54

..а бе ...не си бийте главите с глупости...ЦСКА е един,в момента на подготовка в Австрия...друго което искам да кажа е :живей си годините и ..шибай сините!!!!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 03 юли 2016 19:05

Цветомир Найденов днес е посрещнал на ВИП-а на летището Самуел Ето'о.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Джовани Бутачо
Контакти:

Re: ЦСКА-София се разпада

Мнениеот Джовани Бутачо » 03 юли 2016 19:16

Стига бе ! :shock:

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 03 юли 2016 19:23

Божков продължава да атакува. Току що Дора Милева говори за автентичния ЦСКА. Очевидно Съда ще приеме плана на Божков и тя го знае. Мощни фирми стоели зад плана на Божков и гарантирали прозрачност във финансирането. Интересна битка предстои между Гришата и Божков. Шоуто предстои. Естествено да сравняваш интелекта на двамата е смешно,но поне е забавно :) .Искам и физиономията на Ники Александров-пламенния поддръжник на Ганчев и радетел за закриването на ЦСКА да погледна :roll:
Последна промяна от forever bluet на 03 юли 2016 19:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedHot
Контакти:

Мнениеот RedHot » 03 юли 2016 19:28

"Янчев е старши треньор на Царско село. Утре имаме тренировки в 10:00 и 18:00 часа, които ще ги води той. Аз съм собственик на клуба и си давам парите за заплати на отбора, направили сме си планове за лятна подготовка. А сега ми звънят фенове и футболисти, за да ме питат дали е вярно, че Тодор ще ходи в ЦСКА. Няма да ходи, защото той си има отбор", сподели Манолов пред Sportal.bg.
Ето такива са нешата на синдичката и оздравителите...

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 03 юли 2016 19:28

Captain Stottlemeyer написа:
gacobacov написа:lock :arrow:

Що, нещо не ти изнася ли?!... :roll: 8-) А конкретно за марката и емблемата е съвсем нормално да се заведе дело... 8-) Unlock! :)

Какво стана с оригиналната емблема на Левски?
За истинския Левски става дума,не този дето сега играе на герена и за да почеша КОЙчо игра на юбилея си с фланелките на Галатасарай :mrgreen:
You`re My Wicked Live

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 03 юли 2016 19:29

RedHot написа:"Янчев е старши треньор на Царско село. Утре имаме тренировки в 10:00 и 18:00 часа, които ще ги води той. Аз съм собственик на клуба и си давам парите за заплати на отбора, направили сме си планове за лятна подготовка. А сега ми звънят фенове и футболисти, за да ме питат дали е вярно, че Тодор ще ходи в ЦСКА. Няма да ходи, защото той си има отбор", сподели Манолов пред Sportal.bg.
Ето такива са нешата на синдичката и оздравителите...

Е може Самуел Ето О да стане тренер,ако не знаеш е в ЦСКА! :)

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 03 юли 2016 19:29

Статията в БЛИЦ е много несериозно написана и просто няма, как да бъде реалност.
Колегата не е цитирал цялата.
Голяма част от играчите на ЦСКА-София, които в момента са на лагер в Австрия с треньора Христо Янев, ще напуснат отбора и ще заиграят в автентичния ЦСКА, информира „Канал 3“, позовавайки се на сигурни източници. Освен това повече от половината футболисти на „армейците“, освободени след триумфа в турнира за Купата на България ще бъде част от оригиналния „червен“ клуб“, който се очаква да бъде оздравен от бизнесмена Васил Божков.

Утре ПФК ЦСКА АД започва подготовката си. Очаква се това да стане на стадион „Българска армия“ след 18:00 часа. Съвсем скоро се очаква и решението къде ще се състезава отборът през следващия сезон, ако оздравителния план на Васил Божков бъде приет от съда. Най-вероятно треньор на тима ще бъде Тодор Янчев. Шеф в автентичния ЦСКА пък ще е Димитър Димитров – Каубоя.

Футболистите, които се завръщат на „Армията“ са Николай Цветков, Ангел Грънчов, Стоян Колев, Момчил Цветанов, Николай Дичев, Костадин Хазуров и Кирил Динчев. Капитанът Борис Галчев, който е на лагер в Австрия също ще напусне новия ЦСКА и ще се присъедини към оригиналния клуб. Към него ще се присъединят и съотборниците му Анатоли Господинов, Самир Аясс, Станислав Маламов, Преслав Йорданов, Петър Витанов и Йордан Йорданов. Единствено Божидар Чорбаджийски е избрал да остане в ЦСКА-София.

http://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/nov ... 27782.html
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “ЦСКА”