Билетче - левче ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ММ1914
Контакти:

Re: Билетче - левче ...

Мнениеот ММ1914 » 19 апр 2016 01:49

КоцеМаца написа:Всички сини са голЕми финансисти, бре... Като Иво Козирката. Всеки ден мучите, че ЦСКА е в процедура по несъстоятелност, а явно не знаете какво означава това! Питайте Трофея да ви разясни това-онова и какво става с тези проходи от 1лв./билет. :)

Ние сме финансисти. Ти планински водач ли си? прОходи? Бах та в разбирача.
А кой мучи и кой грухти в парка, както казва Ставри с пъпъката е друг въпрос.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 19 апр 2016 01:51

DANS написа:
Captain Stottlemeyer написа:
DANS написа:...Така или иначе, даже без този мач, за този сезон, както и за последните 4-5 преди това публиката на ЦСКА е №1 в България, по посещаемост! Оказва се, че марката "ЦСКА" продава, при това скъпо, дори и във "В" група! Факт!!!

"Поредният търг на марките на ЦСКА ще е на 25 април, пише в сайта на приходната агенция. Цената е 2 576 252 лв., като в петък изтича срокът за предложения и плащания на депозита, който е в размер на 515 250,40 лв. Търгът е таен.
Марките са: ЦСКА 1948 с рег.№ 00049578; ЦСКА 1948 с рег. № 00060418; ЛИДЕРЪТ ЦСКА с рег. № 00043204.
Припомняме, че през миналата година НАП също пусна на търг марките на ЦСКА, като цената бе около 3,6 млн. лв., но желаещи да ги закупят не се появиха и наддаването пропадна."

http://www.chernomore.bg/others/2016-04 ... kata-tsska

Толкова е "ценна" тази марка, че никой не иска да я купи и всеки вика: "вземи я ти"!... 8-) Факт!!! :lol:

Това с ТМ е една игра на нерви, само двама за сега имат интерес, ГГ и "Черепа", Божков за сега пасува а ГГ иска всичко без пари, проблема им ще е ако някой истински фен на ЦСКА вземе та купи марките! Тогава "франчайзинга" на ГГ може доста солено да му излезе! За ЦСКА най-добрият вариант ще е лице извън официалните търговски дружества да притежава марките!

п.п.

Не разбрах, оспорваш ли факта, че ЦСКА макар и във "В" група, по посещаемост на мачовете е №1 в България?!

Те хубаво се надцакват, но ако ти се изпълни желанието и някой истински фен, но не на ЦСКА купи марките, какво правим тогава? Ще се припознаваме ли?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 19 апр 2016 07:03

damyanov1963 написа:
gikahadji написа:
inivanov написа:Явно е така. :lol: Доколкото виждам само левскари гледат и коментират в тази тема.

Тамън и аз това да напиша :) И от В група пак сме им в устата

Я си представи колега, ако на мач на Левски билетите бяха по-евтини от тези на градския транспорт, какво щяхте да коментирате вие ;)

Няма нужда да си представя, то се е случвало
http://www.7sport.net/archive7ds/2005/0 ... /index.htm
2 лв за евро мач за влизане в групи само на Герена е възможно :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 апр 2016 08:53

Captain Stottlemeyer написа:
DANS написа:...Така или иначе, даже без този мач, за този сезон, както и за последните 4-5 преди това публиката на ЦСКА е №1 в България, по посещаемост! Оказва се, че марката "ЦСКА" продава, при това скъпо, дори и във "В" група! Факт!!!

"Поредният търг на марките на ЦСКА ще е на 25 април, пише в сайта на приходната агенция. Цената е 2 576 252 лв., като в петък изтича срокът за предложения и плащания на депозита, който е в размер на 515 250,40 лв. Търгът е таен.
Марките са: ЦСКА 1948 с рег.№ 00049578; ЦСКА 1948 с рег. № 00060418; ЛИДЕРЪТ ЦСКА с рег. № 00043204.
Припомняме, че през миналата година НАП също пусна на търг марките на ЦСКА, като цената бе около 3,6 млн. лв., но желаещи да ги закупят не се появиха и наддаването пропадна."

http://www.chernomore.bg/others/2016-04 ... kata-tsska

Толкова е "ценна" тази марка, че никой не иска да я купи и всеки вика: "вземи я ти"!... 8-) Факт!!! :lol:

Що си мисля че с този коментар малко се излагаш,емблемата на Левски също е запорирана,защо ли. http://www.novsport.com/news1512151_1024.html
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 апр 2016 09:12

Видях коментарите писани както винаги основно от сините ни "приятели" и се учудвам че те мислят че билетите за мача ЦСКА-Берое са евтини,не са евтини,те са по-скъпи от една екскурзия по дестинацията Ст.Загора-София и обратно.Някои коментиращи тук ви обясниха,че няма смисъл от големи приходи,които ще отидат директно при синдика,който като получи една добра сума ще продължи да разтакава нещата още две-три години,защото ще си е подсигурил една добра заплата за дълго време.Спре ли кранчето набързо ще приключат с делата по несъстоятелност.А колкото до това че от ръководството на ЦСКА ги е страх че нямало да напълнят стадиона ако билетите били 10-20 лв. е такава глупост,че тези които я твърдят са с извинение много прости хора,ЦСКА играят цял сезон с треторазредни отбори на цена на билети като за А група и имат най-голяма посещаемост в България,феновете на ЦСКА бяха около 5 хил. на стадиона в Ст.Загора,въпреки че бяха предупредени че нямат ли предварително закупени билети няма да бъдат пуснати на стадиона,сега видите ли нямало да се напълни Армията.

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 апр 2016 11:13

boabbb написа: ..На всичкото отгоре, билети не могат да се купят по интернет, за да не ги купят чужди фенове. ...

Гениално! :)
Само един въпрос: А какво пречи на реките от "чужди" фенове да наминат през Борисовата за една бира на теферич и да си купят билети? :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 апр 2016 12:11

peliforewer написа: Някои коментиращи тук ви обясниха,че няма смисъл от големи приходи,които ще отидат директно при синдика,който като получи една добра сума ще продължи да разтакава нещата още две-три години,защото ще си е подсигурил една добра заплата за дълго време.Спре ли кранчето набързо ще приключат с делата по несъстоятелност.

Абе и на мен ми направи впечатление, че няколко пъти прочетох подобни фантасмагории. :) Чудно ми е кой ви учи на такива неща, защото не ми се вярва да е съвпадение.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 апр 2016 12:33

Tommi написа:Абе и на мен ми направи впечатление, че няколко пъти прочетох подобни фантасмагории. :) Чудно ми е кой ви учи на такива неща, защото не ми се вярва да е съвпадение.

:?

[offtopic]Изображение[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 апр 2016 12:36

Tommi написа:
peliforewer написа: Някои коментиращи тук ви обясниха,че няма смисъл от големи приходи,които ще отидат директно при синдика,който като получи една добра сума ще продължи да разтакава нещата още две-три години,защото ще си е подсигурил една добра заплата за дълго време.Спре ли кранчето набързо ще приключат с делата по несъстоятелност.

Абе и на мен ми направи впечатление, че няколко пъти прочетох подобни фантасмагории. :) Чудно ми е кой ви учи на такива неща, защото не ми се вярва да е съвпадение.

[offtopic]Как ще е съвпадение,това е дълбоко законспирирана операция с цел заблуждаване на НАП,НОИ,БФС,Герб и др.сродни организации,но ти ни разкри,прати донос и стани герой :) .[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 апр 2016 12:46

Имах предвид, че цената на билетите по 1 лв. изобщо не е свързана с процедурата по несъстоятелност и със синдика. :) Това нито ще се отрази на заплатата на синдика, нито синдикът ще забави нещата, нито клубът ще излезе от неплатежоспособност (както пише на предишната страница). ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”