W84me написа:Иначе имате един играч на ниво долната половина на А група в лицето на М. Цветанов. Другите са тотална плява и стават за Созопол, Нефтохимик и т.н.
С уточнението, че там ще са резерви.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
W84me написа:Иначе имате един играч на ниво долната половина на А група в лицето на М. Цветанов. Другите са тотална плява и стават за Созопол, Нефтохимик и т.н.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

james написа:В НАП са приготвили 18 000 000 за селекция на ЦСКА , още около 90 акционери са приготвили между 25 и 40 милиона, така че пари има Ицко само да посочва и да взима![]()
![]()
![]()
TristaNNN написа:W84me написа:Иначе имате един играч на ниво долната половина на А група в лицето на М. Цветанов. Другите са тотална плява и стават за Созопол, Нефтохимик и т.н.
С уточнението, че там ще са резерви.
delqnski47 написа:А група е пълна трагедия.95% от отборите в нея са на ниво Б,която е някаква производна на В.Не знам защо изобщо я коментираме тука.
GA_ veliki написа:delqnski47 написа:А група е пълна трагедия.95% от отборите в нея са на ниво Б,която е някаква производна на В.Не знам защо изобщо я коментираме тука.
Гладна кокошка просо сънува
angelofdeath написа:Каква селекция обсъждате, нали ще ставаме Литекс. От Ловеч ще дойдат играчи и треньор. Благодаря на феновете, които искат това да се случи, но аз не признавам този ЦСКА-Литекс. Това не е моя отбор и аз няма да стъпя на стадиона. От 86-87 ходя на мачове на Армията, но вече край.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта