И „крадецът“ Емо Костадинов скочи на Ганчев и ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: И „крадецът“ Емо Костадинов скочи на Ганчев и ЦСКА

Мнениеот angelco77 » 22 сеп 2015 20:52

BRF написа:Обичам го Емо Костадинов!Обичам го заради головете му за ЦСКА и за България,за радостните мигове,за празненствата!За това,че прославяше България с екипите на Порто и Байерн(за гола му на финала за ЕКТ) за цялата му кариера!
За съжаление след това не искам да го коментирам от УВАЖЕНИЕ към футболиста Емо!Вчера гледах(отново) филма за Ицо ,даваха го по БНТ,и там се бяха събрали да говорят за САЩ94!Мамка му,най-симпатичен ми беше Наско :o ,другите като ги гледах боби,лечков и Емо и едно такова отвръщение!

+1 И аз гледах филма за Ицо и се присъединявам към написаното от теб!Наско Сираков е пич и то голям! ;)
За Боби,Лечков и Емо или добро или нищо!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 сеп 2015 23:47

Аз си признавам, че също съм купен от Дебелян Леевски, за да плюя гиганта от мегаполиса Микре.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 сеп 2015 09:43

W84me написа:
BRF написа:
Achtung_Juden написа:Няма какво да кажеш просто... На вас все някой ви е виновен. Мислите си, че всяка година трябва да ставате шампиони с цената на всичко и че сте привилегировани, ама не сте. За това сега гниете в селския футбол, а съвсем скоро В група ще ви се вижда като Премиършип. Има справедливост :!: :!:

Тебе пък не те ли е срам?До преди 2 месеца нямахте спонсор,сега няма място за имената на черните ви футбалери!200 000 на месец за заплати,а само последните 5-6 човека дето взехте ще взимат толкова!2.2.16.16!
НЯМАШ ПРАВО ДА НИ КОМЕНТИРАШ РОГАТ!

Спонсора е един, само на теория са повече ;)

Ааааааа не знаех!Освен ако спонсора не е 2.2.16.16!И като е един защо е нужно да сте накичини по тоя начин?Нещо незаконно ще да е по твоите думи :? !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 сеп 2015 14:08

Футболистът Коща заслужава само адмирации и уважение, ръководителят Емил Любчов Костадинов не желая да го коментирам.
По въпроса за "легендите" и това коооолко много са "дали" за отборите си (не говоря само за ЦСКА), имам свое виждане. Когато въпросните легенди са "давали" (играли добре, вкарвали голове и т.н.), те са и получавали - т.е. давали са и клубовете (заплати, развитие, трансфер), давали са и феновете (любов, уважение, признателност).
Няма как всяка "легенда" пожизнено да се държи на заплата в клуба само за да краси ложите по време на мачове и ....... да не не съска според интереса!
Ако някоя легенда е в състояние да продължава да "дава" за клуба, то тя заслужава и да продължава да получава!
Толкоз за "легендите"!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 24 сеп 2015 22:09

Защо да е крадец?
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 26 сеп 2015 18:08

angelco77 написа:
BRF написа:Обичам го Емо Костадинов!Обичам го заради головете му за ЦСКА и за България,за радостните мигове,за празненствата!За това,че прославяше България с екипите на Порто и Байерн(за гола му на финала за ЕКТ) за цялата му кариера!
За съжаление след това не искам да го коментирам от УВАЖЕНИЕ към футболиста Емо!Вчера гледах(отново) филма за Ицо ,даваха го по БНТ,и там се бяха събрали да говорят за САЩ94!Мамка му,най-симпатичен ми беше Наско :o ,другите като ги гледах боби,лечков и Емо и едно такова отвръщение!

+1 И аз гледах филма за Ицо и се присъединявам към написаното от теб!Наско Сираков е пич и то голям! ;)
За Боби,Лечков и Емо или добро или нищо!

Така си е -хвани единият ,удари другият :lol:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Върни се в “ЦСКА”