Червени Воини написа:g3_ev2 написа:Имам чувството, че инициирането на теми като тази е форма на реклама!
Не, имаш чуството че си комплексарин от ЦСКА и те яд.
В тая връзка са и изказванията на „черноморските“ мастии

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Червени Воини написа:g3_ev2 написа:Имам чувството, че инициирането на теми като тази е форма на реклама!
Не, имаш чуството че си комплексарин от ЦСКА и те яд.
ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:И какво 10 лв за да се гледа ЦСКА на месец така ли ?
Ми да .Искаш ли да ти дам назаем ?
trokadero_ написа:ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:И какво 10 лв за да се гледа ЦСКА на месец така ли ?
Не, ама ще черпиш нещо на маса
percival написа:Не искам правата да ги взима само Нова.Нека усетят как ще им спадне рейтинга без ЦСКА.Хич да не е ,но загубиха поне 50 000-100 000 хиляди абоната на платения си канал минимум.Та да си преусмислят договора ,а и смешните изказвания на оня 160х160 от Овча купел.
Разни индивиди тука в темата и те морал и желания ръсят.Бих ги разбрал ако отборите на които симпатизират са във "В" група.А то все фенове на отбора на ББ и Пеевски и на "зализаната мастия".
Red joker написа:percival написа:Не искам правата да ги взима само Нова.Нека усетят как ще им спадне рейтинга без ЦСКА.Хич да не е ,но загубиха поне 50 000-100 000 хиляди абоната на платения си канал минимум.Та да си преусмислят договора ,а и смешните изказвания на оня 160х160 от Овча купел.
Разни индивиди тука в темата и те морал и желания ръсят.Бих ги разбрал ако отборите на които симпатизират са във "В" група.А то все фенове на отбора на ББ и Пеевски и на "зализаната мастия".
Доколкото знам ,правата за всички „В“ групи ,ги държи Канал 3,така че не знам другите за кво се натискат.Е,може да ги откупят-за пари всичко става![]()
Иначе ония, облия от Овчата купел,заедно с другите „разни индивиди“ си ги сложи нали знаеш къде
trokadero_ написа:ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:И какво 10 лв за да се гледа ЦСКА на месец така ли ?
Не, ама ще черпиш нещо на маса
BRF написа:ivodm72 написа:Тоя щял да даде 10 лева за да гледа САМО цска,щото като даде 4 лева примерно и го карат да гледа другите насила.
Ми така е решил човека,ти за лефски колко би дал?
tzvetan_22 написа:Red joker написа:percival написа:Не искам правата да ги взима само Нова.Нека усетят как ще им спадне рейтинга без ЦСКА.Хич да не е ,но загубиха поне 50 000-100 000 хиляди абоната на платения си канал минимум.Та да си преусмислят договора ,а и смешните изказвания на оня 160х160 от Овча купел.
Доколкото знам ,правата за всички „В“ групи ,ги държи Канал 3,така че не знам другите за кво се натискат.Е,може да ги откупят-за пари всичко става![]()
Иначе ония, облия от Овчата купел,заедно с другите „разни индивиди“ си ги сложи нали знаеш къде
1. Супер смешната тема... Нямам думи просто. Тя и татуировката от Шипка (със сини фесове) на някъв ултрас днес са ви ТОП попаденията. Миналата година се вдигнахте срещу 4 лв. на месец. Сега ти ми обясняваш как ще даваш по 10 за си ес кей...
2. Натискат се, защото договора на Канал 3 за "В" група е смешен и неустойката по него е сигурно цифром и словом къде-къде 10 лв... И всяка телевизия сигурно казва, че ще плати неустойката и ще вземе правата
Red joker написа:Иначе пичовете от Сектор„Г“ го казаха в прав текст-ЕЛИТА Е ТАМ ,КЪДЕТО Е ЦСКА![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта