Ще дам 10 лева на месец за мачовете на ЦСКА !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Ще дам 10 лева на месец за мачовете на ЦСКА !

Мнениеот Red joker » 07 юли 2015 14:03

Червени Воини написа:
g3_ev2 написа:Имам чувството, че инициирането на теми като тази е форма на реклама!

Не, имаш чуството че си комплексарин от ЦСКА и те яд. ;)

В тая връзка са и изказванията на „черноморските“ мастии :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 07 юли 2015 14:03

ЕМИЛ написа:
trokadero_ написа:И какво 10 лв за да се гледа ЦСКА на месец така ли ?

Ми да .Искаш ли да ти дам назаем ?

Не, ама ще черпиш нещо на маса ;)

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 07 юли 2015 14:10

Не искам правата да ги взима само Нова.Нека усетят как ще им спадне рейтинга без ЦСКА.Хич да не е ,но загубиха поне 50 000-100 000 хиляди абоната на платения си канал минимум.Та да си преусмислят договора ,а и смешните изказвания на оня 160х160 от Овча купел.

Разни индивиди тука в темата и те морал и желания ръсят.Бих ги разбрал ако отборите на които симпатизират са във "В" група.А то все фенове на отбора на ББ и Пеевски и на "зализаната мастия".
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 юли 2015 14:52

trokadero_ написа:
ЕМИЛ написа:

Ше си умреш жаден и гладен,тогава 8-)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 юли 2015 14:59

percival написа:Не искам правата да ги взима само Нова.Нека усетят как ще им спадне рейтинга без ЦСКА.Хич да не е ,но загубиха поне 50 000-100 000 хиляди абоната на платения си канал минимум.Та да си преусмислят договора ,а и смешните изказвания на оня 160х160 от Овча купел.

Разни индивиди тука в темата и те морал и желания ръсят.Бих ги разбрал ако отборите на които симпатизират са във "В" група.А то все фенове на отбора на ББ и Пеевски и на "зализаната мастия".

Доколкото знам ,правата за всички „В“ групи ,ги държи Канал 3,така че не знам другите за кво се натискат.Е,може да ги откупят-за пари всичко става ;) :idea: Иначе ония, облия от Овчата купел,заедно с другите „разни индивиди“ си ги сложи нали знаеш къде 8-)

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Мнениеот tzvetan_22 » 07 юли 2015 15:34

Red joker написа:
percival написа:Не искам правата да ги взима само Нова.Нека усетят как ще им спадне рейтинга без ЦСКА.Хич да не е ,но загубиха поне 50 000-100 000 хиляди абоната на платения си канал минимум.Та да си преусмислят договора ,а и смешните изказвания на оня 160х160 от Овча купел.

Доколкото знам ,правата за всички „В“ групи ,ги държи Канал 3,така че не знам другите за кво се натискат.Е,може да ги откупят-за пари всичко става ;) :idea: Иначе ония, облия от Овчата купел,заедно с другите „разни индивиди“ си ги сложи нали знаеш къде 8-)

1. Супер смешната тема... Нямам думи просто. Тя и татуировката от Шипка (със сини фесове) на някъв ултрас днес са ви ТОП попаденията. Миналата година се вдигнахте срещу 4 лв. на месец. Сега ти ми обясняваш как ще даваш по 10 за си ес кей...

2. Натискат се, защото договора на Канал 3 за "В" група е смешен и неустойката по него е сигурно цифром и словом къде-къде 10 лв... И всяка телевизия сигурно казва, че ще плати неустойката и ще вземе правата ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 юли 2015 15:40

trokadero_ написа:
ЕМИЛ написа:

И си пускаме Чико Бяга -ЦСКА за фон 8-)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 юли 2015 15:53

BRF написа:
ivodm72 написа:Тоя щял да даде 10 лева за да гледа САМО цска,щото като даде 4 лева примерно и го карат да гледа другите насила.

Ми така е решил човека,ти за лефски колко би дал?

Другите не искам изобщо да ги дават - нека си седят по друг канал и да привличат голяма аудитория там ... А за ония и 15ст. няма да им дам :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 юли 2015 15:55

tzvetan_22 написа:
Red joker написа:

1. Супер смешната тема... Нямам думи просто. Тя и татуировката от Шипка (със сини фесове) на някъв ултрас днес са ви ТОП попаденията. Миналата година се вдигнахте срещу 4 лв. на месец. Сега ти ми обясняваш как ще даваш по 10 за си ес кей...

2. Натискат се, защото договора на Канал 3 за "В" група е смешен и неустойката по него е сигурно цифром и словом къде-къде 10 лв... И всяка телевизия сигурно казва, че ще плати неустойката и ще вземе правата ;)

...Къде съм ти го обяснил това за 10-те лева :roll: :!: :?:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 юли 2015 16:11

Red joker написа:Иначе пичовете от Сектор„Г“ го казаха в прав текст-ЕЛИТА Е ТАМ ,КЪДЕТО Е ЦСКА :idea: :!: :!: :!:

Брей, да разбирам ли, че Септември и Миньор са елитни отбори, понеже ще цъкат заедно с ЦСКА-то?
Надъхвате се с малоумни лозунги вместо кротко да си седнете на задниците, да изчакате 2 годинки и така.

Колкото до това колко народ ще гледа ЦСКА.. половината ще ги гледат по същата причина, по която ги гледаха и миналата година да речем: хората масово гледат който им падне мач просто за да зяпат там някакви мачове.Известно време ще има и гледаемост заради любопитното явление "ЦСКА в "Елитната" В група".

Автора на темата следва да ни уведоми би ли дал 2 лева за 2 литра кока кола, 5 лева за чорапи и т.н. Така и така е започнал с откровенията на тема финанси...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “ЦСКА”