Мнениеот Tommi » 23 юни 2015 19:26
GOLEADOR написа:Tommi написа:GOLEADOR написа:Tommi написа:GOLEADOR написа:Не покриват само тези прословути 800 000.Ако Боклуците ги бяха платили сега да сме с лиценз за А група.
Титаните обезпечиха около 7 млн. лв., а другите какво ги правим?
И ме цитирай правилно, защото хората ще си помислят, че аз съм казал твоето мнение.
Другите също са обезпечени.Даже тези 800 000 дойдоха от преоценяване на един от имотите с които Томов гарантираше дълга към НАП.
Щом твърдиш така, ок.

Аз не знам какво обезпечение сте дали за 3+ млн. лв.
Сега искаш да ти търся сагата около имотите които Томов заложи ли?Може и сам да си го намериш,има го в интернет.пък и толкова много се шумя около тази сделка,че чак и пряко включване на Томов във Гонг имаше.
Ако не те затруднява, намери ми ги. Защото наистина не знам за обезпечение от Томов през последната година. И да уточня, че не говоря за един имот в Панчарево, който Томов го е взел от някакъв човечец, защото той е далеч от 3 млн. лв.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!