При нов ЦСКА на коя страна ще сте

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
levski4ever86

Re: При нов ЦСКА на коя страна ще сте

Мнениеот levski4ever86 » 10 юни 2015 01:06

russia написа:
Yoda написа:При заболяването шизофрения, психиатрите ще въведат нов "цска синдром". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Което би трябвало да е по-добре от "Аз съм джедай, аз съм силата, аз съм Йода, купата е синя"! [offtopic]ИзображениеИзображениеИзображение

Изображение[/offtopic]

Както винаги блондито се мисли за забавна и сама се смее на простотията си. :shock: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
[center]България е нашата родина, Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а "Левски" е в нашите сърца!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/ByfNCqX.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 10 юни 2015 01:09

levski4ever86 написа:Както винаги блондито се мисли за забавна и сама се смее на простотията си. :shock: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Важното е, че се намери един син педал да се посмее и той!
За турско-сини маскари - Курьор и Макари :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

draki75

Мнениеот draki75 » 10 юни 2015 01:57

Лилавата сган пак ръси "мозък". ИнДжинера и Тара пак ще ви връчат купата смешници, а Тотонев ще сложи покрив на обора.
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 юни 2015 02:04

russia написа:
levski4ever86 написа:Както винаги блондито се мисли за забавна и сама се смее на простотията си. :shock: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Важното е, че се намери един син педал да се посмее и той!
За турско-сини маскари - Курьор и Макари :mrgreen:

Можеше вие да сте на финал, ама Монтана се оказа твърде силен отбор за вас.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 юни 2015 02:07

Е, за каква страна говорим изобщо? ЦСКА трябва да бъде оздравен, а не буквално убит! :cry: :oops: Предложете трета и може да я подкрепя.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 10 юни 2015 06:22

Нека се създаде второ,пък ще видим.Малко си избързал колега.Това да не е предварителен вот по партийна линия.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 10 юни 2015 07:17

lq4kata написа:Прочетох че Божков ще взема марката и ще прави нов клуб . Същото доколкото се говори ще правят и настоящите собственици . Та кого бихте поткрепили . Възможно ли е цесекарската общност да се разцепи на две .

Ако се тръгне да се прави нов клуб, ще се появят поне 5 нови клуба и циркът ще бъде пълен.ЦСКА- Милко, ЦСКА- Томов,ЦСКА -Череп и.н.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 10 юни 2015 10:04

Амебата russia се забавлява, докато двама полуидиоти му закриват отборчето. Кефи се, че Левски са загубили финал за купа, до който неговият отбор не можа да стигне, понеже срещна мощен тим от Б група... Не е лесно да си гъба.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 10 юни 2015 10:16

Achtung_Juden написа:Амебата russia се забавлява, докато двама полуидиоти му закриват отборчето. Кефи се, че Левски са загубили финал за купа, до който неговият отбор не можа да стигне, понеже срещна мощен тим от Б група... Не е лесно да си гъба.

Не е лесно и затова не съм! При теб явно е елементарно! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 10 юни 2015 10:20

Аз гледайки те теб достигнах до това заключение. Вместо да ходиш да се молиш на алахата да ви оставят в А група да живуркате, ти седиш тука и се правиш на забавен :o
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Върни се в “ЦСКА”