Юлиан Инджов!??

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

warhead
Контакти:

Re: Юлиан Инджов!??

Мнениеот warhead » 19 мар 2015 20:02

MAXIMUS написа:Мисля, че Инджов и Манджуков-младши ще докарат още сериозни бизнесмени които ще изведат ЦСКА там където му е мястото - на върха ! Любовта към отбора им е голяма, имат пари защото знаят как да ги управляват. Такива хора трябват на ЦСКА ! Мисля, че нещата започват да се случват! А от нас се иска само едно - Всички на стадиона !

Най-малко и ЦСКА-Завинаги ще се намесят също заради тях!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 19 мар 2015 20:03

warhead написа:
MAXIMUS написа:Мисля, че Инджов и Манджуков-младши ще докарат още сериозни бизнесмени които ще изведат ЦСКА там където му е мястото - на върха ! Любовта към отбора им е голяма, имат пари защото знаят как да ги управляват. Такива хора трябват на ЦСКА ! Мисля, че нещата започват да се случват! А от нас се иска само едно - Всички на стадиона !

Със сигурност те ще са първите. ЦСКА Завинаги се доказаха !

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 19 мар 2015 20:05

snakyy написа:Тва цесекарите само идиоти ли сте или обичате да ви е вътре, манджука в прав текст ви каза, че е дал некви милиони на Лупи като кредит, тоя Инджов ще плаща ама ще си бие камшика ако не станете шампиони и той тия пари с лихва ще си ги търси. После пак ще ревете, че синьото БФС ви е взело неправомерно лиценза за несъществени дългове.

Е няма такива прости хора като тебе и левскарите!Манджуков син и Инджов за тия пари,които са дали като кредит получава собствеността(акции)!Ти малоумен ли си или си ръсиш глупости по принцип!Няма човек дал 5 милиона и в края да си подаде оставката....ще си я подаде ама срещу 5 милиона ...ако някой му ги даде! :mrgreen:

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 19 мар 2015 20:08

MAXIMUS написа:
warhead написа:

Със сигурност те ще са първите. ЦСКА Завинаги се доказаха !

Галин и Трейс мисля,че при това положение също могат да се намесят по сериозно,но нека първо всичко стане факт и тогава ще му мислим! ;)

И дано вземем лиценз че иначе е безмислено всичко!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 мар 2015 20:09

locke написа:Е то е много е трезвомислещо да спечелите титлата :lol: или някаква титла изобщо скоро време.

Концентрирайте се в/у "кървави дербита" с Марек, Хасково и Славия ..... може и до Тодорини кули да отскочите за някоя и друга акцийка - подарък :)
Борбата за титлата се решава в горната половина на таблицата.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 мар 2015 20:14

Значи когато се говореше , че Пеевски дава пари в Левски червените се надпреварваха да плюят .А сега когато човек на ДПС влиза в ЦСКА няма проблем .

Железна е червената логика :mrgreen:

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 19 мар 2015 20:21

ЕМИЛ написа:Значи когато се говореше , че Пеевски дава пари в Левски червените се надпреварваха да плюят .А сега когато човек на ДПС влиза в ЦСКА няма проблем .

Te винаги са описвали себе си, сочейки нас. Нищо ново под слънцето.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 19 мар 2015 21:03

Много преди да стане акционер в ЦСКА, на въпроса дали наистина той е построил сараите на доган, Инджов отговаря - много сараи съм построил, но не и тези на доган. Исса инжинеринг, на бившия му съдружник е фирмата построила сараите. Но не е необходимо да се обясняваме на говеда... Доскоро човека с пурите, а после и Стивън Ло им бъркаше да не казвам къде, а сега този поне има реален бизнес. Пари кой знае колко обаче няма, така че ме съмнява и той сам да може да се справи. Може би има интерес покрай възможността да ремонтира Армията и Панчарево, а там пари бол, стига да се направят правилно. С хубав хотелски комплекс и 4-5 затревени игрища, Панчарево ще стане реален конкурент на Царско село, само дето ще е на чист въздух, а не на смрада на околовръстното на София. А Армията при един добър проект, с възстановени кортове, с ресторанти и кафенета, може да се самоиздържа че дори и приходи да носи. А който не вярва, да се поразходи из Борисовата някой слънчев ден...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 мар 2015 21:27

ЕМИЛ написа:Значи когато се говореше , че Пеевски дава пари в Левски червените се надпреварваха да плюят .А сега когато човек на ДПС влиза в ЦСКА няма проблем .

Докато чакаме да дойде ДПС при нас, те ни изпревариха. :mrgreen: :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 мар 2015 22:11

warhead написа:
snakyy написа:Тва цесекарите само идиоти ли сте или обичате да ви е вътре, манджука в прав текст ви каза, че е дал некви милиони на Лупи като кредит, тоя Инджов ще плаща ама ще си бие камшика ако не станете шампиони и той тия пари с лихва ще си ги търси. После пак ще ревете, че синьото БФС ви е взело неправомерно лиценза за несъществени дългове.

Е няма такива прости хора като тебе и левскарите!Манджуков син и Инджов за тия пари,които са дали като кредит получава собствеността(акции)!Ти малоумен ли си или си ръсиш глупости по принцип!Няма човек дал 5 милиона и в края да си подаде оставката....ще си я подаде ама срещу 5 милиона ...ако някой му ги даде! :mrgreen:

В ЦСКА и Исус Христос да стане собственик сините форумни герои за 5 минути ще го разпънат на кръст,призовавам ги да се съсредоточат в борбата за оцеляване и да не коментират челниците в класирането.Днес разбрах че когато една фирма е построила някаква сграда ,ако след 20години в тази сграда стани примерно убийство виновни за това ще са строителите,въобще синята простотия край няма.Другаде ги стяга чепика сините ни другарки,ЦСКА има спонсори,които две години са в клуба и са наясно с всичко ставащо там,щом застават пред цяла България и гарантират финансиране,лиценз няма как това да не се случи.Тяхни добри приятели са ЦСКА завинаги,Трейс груп и ако тези бизнесмени се обединят в името на ЦСКА нещата отиват в съвсем друга орбита.Томов каквото трябваше го направи,в най-трудния момент си сложи таралеж в гащите и спаси ЦСКА от фалит и подигравки,за съжаление финансовия му ресурс не му позволява да издържа клуб като ЦСКА,а и него винаги го е интересувало политиката и сега събрал някакви позитиви от спасяването на ЦСКА избра подходящия момент да се оттегли защото ако беше останал раздялата му можеше да бъде като през 2008г.Но трябва да му свалим шапка че успя да убеди сериозни хора да се ангажират с клуба.Така че аз съм оптимист за бъдещето на ЦСКА ,другите клубове не ме интересуват за разлика от от разните форумни смешници които си осмислят живота в това да плюят по ЦСКА,само ще им кажа че един техен талант,който сега е в Удинезе в интервю е казал че най-големият български футболист за всички времена е Стоичков,а най-добрият български футболист в момента е Бербатов,повече нямам какво да им кажа,дано имат малко мозък в главата си и да си гледат собствения клуб,нас да не ни мислят.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”