ЦСКА игра с Ботев така както игра срещу Берое и Локо Сф
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: ЦСКА игра с Ботев така както игра срещу Берое и Локо Сф
Другата седмица няма да имате нов собственик. Агент Манджуков дори да си вземе заема под формата на акции - пак няма да е с мажоритарен дял.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

вчера ботиевЪ и цецка си бъркаха по дупките... дори и феновете им се радваха заедно и си удариха по едно коленце по между си, както е било винаги!!! за това ще ви малтретираме, винаги!!! защото сте обратни (розови)

- Red Warrior
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Red Warrior написа:ralka_levskarka написа:Red Warrior написа:GOLEADOR написа:Загубата на Младенов за ЦСКА е много по-голяма от загубата с 2:0 от Ботев!
Аз съм за това да остане до края на сезона. Той си е правил подготовката и селекцията, така че той трябва да си довърши сезона.
За какво да остава? Титлата я профукахте, Купата отдавна, ако продължавате да играете по същия начин и ЕКТ няма да видите.
И какво ще променим като сменим треньора? Най-вероятно липсата на мотивация е заради финансови проблеми. Друг треньор какво ще направи по този въпрос? Отделно, че зимната селекция се оказа неудачна и след продажбата на Буш и напускането на Карата, качеството на отбора спадна. Сега се намираме в дупка, но в такава изпада всеки отбор.
П.П.: Не съм съгласен, че сме изгубили титлата все още. Ако си оправим играта ще имаме шансове за нея. Друг е въпроса дали някой ще ни допусне до нея дори, ако сме конкурентоспособни на Лудогорец.
Лудогорец бяха в дупка, всяка година са в такава, но излязоха от нея. Благодарение на Левски се справиха, дали играчите в синьо го направиха нарочно или не, не знам, за мен има врътка първенство за купа, но да видим, може и да греша и всичко да си е в реда на нещата. Преди мача със зелените имате само 1 двубой, как ще се оправите дотогава? Няма да ви бавят, въобще даже, тях и Х ги устройва.
На червените фенове от форума отдавна съм казал, че шампиони тази година няма да станем. Просто реалностите са такива. Единственото с което превъзхождаме делиорманци е името и публиката, но това не стига. Друг е въпроса, че и Лудогорец са едни балалайки от това, което гледах. И там са едни помощи от съдии и БФС. Общо взето - всички сватове на помощ, дано Пена честна излезе. Няма да се учудя, ако до последните 1-2 кръга не се знае кой ще е шампион.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Дали това са възможностите на ЦСКА ще стане ясно в следващия кръг когато посреща отново Берое. Същото важи и за Ботев, който трябва да гостува на Лудогорец.
Относно съдийството. Аз бях на стадиона в Стара Загора и очаквах победа на Берое. Нещо не се получи, но съдията вбеси публиката защото позволи да се играе футбол само 40-тина минути. То не бяха полягания, почивки, схващания. Върхът на всичко бе когато капитана на Локо Сф си изпроси прекъсване на играта, изнасяне на носилка без някой да го е докосвал. След това бързичко се върна на терена.
Относно съдийството. Аз бях на стадиона в Стара Загора и очаквах победа на Берое. Нещо не се получи, но съдията вбеси публиката защото позволи да се играе футбол само 40-тина минути. То не бяха полягания, почивки, схващания. Върхът на всичко бе когато капитана на Локо Сф си изпроси прекъсване на играта, изнасяне на носилка без някой да го е докосвал. След това бързичко се върна на терена.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Red Warrior написа:Много ми е интересен плачът на сини фенове и журналисти матрьошки, според които ЦСКА дал мача на Ботев. Защо не се говореше, че сме дали мачовете на Локо София и Берое? Старозагорци дори постигнаха първата си победа на "Българска армия" в ЦЯЛАТА история на клубаИ в трите мача ЦСКА игра безумно слабо със само едно голово положение средно на мач. Та искам да питам тези, които твърдят, че сме загубили нарочно от Ботев за да прецакаме Левски - с какво се различаваше мача в Коматево от първите два мача на ЦСКА срещу Локо София и Берое
Колега,вестниците трябва да се продават,сайтовете да се посещават, а някои да се оправдават.Обясни ми как един отбор който мисли в переспектива , води със 7 точки ще си продаде най-добрият футболист в най-неподходящото време.Зимният трансферен прозорец е за безработни и бежанци.Лудогорец са най-стойностният отбор и дори за миг не съм се съмнявал че ще са шампиони и носители на купата.Възможно е да се издънят в един момент,но в дългосрочен аспект не.Когато апелирах към разумните че ЦСКА няма и не трябва да има и грам съмнение че победата им е нужна,някои се присмиваха.Губиш титла,мточки морал,треньора подава оставка,рекламодатели,акционери се отдръпват.Фенове се раздвояват и прочие негативи.Е мача на базата се игра и се получи адекватен резултат,но истерията се катализира.Как Левски е прецакан от ЦСКА.Погледнете и воя от Делиормана.Гела иска Левски за конкурент.Бихте ли ми отговорили.Защо.
Гела ако е искал Левски,просто щяха да ни легнат миналия кръг,още повече че предния ден ЦСКА падна от Берое и нямаше изобщо да бъде фатална загубата за Разград, така че не говори глупости.Иначе ви пожелавам да завършите на четвърто място, но Левски да вземе Купата и да ви изхвърли от евротурнирите-това ще бъде своеобразен реванш

- Red Warrior
- Контакти:
Демба_Ба написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Red Warrior написа:Много ми е интересен плачът на сини фенове и журналисти матрьошки, според които ЦСКА дал мача на Ботев. Защо не се говореше, че сме дали мачовете на Локо София и Берое? Старозагорци дори постигнаха първата си победа на "Българска армия" в ЦЯЛАТА история на клубаИ в трите мача ЦСКА игра безумно слабо със само едно голово положение средно на мач. Та искам да питам тези, които твърдят, че сме загубили нарочно от Ботев за да прецакаме Левски - с какво се различаваше мача в Коматево от първите два мача на ЦСКА срещу Локо София и Берое
Колега,вестниците трябва да се продават,сайтовете да се посещават, а някои да се оправдават.Обясни ми как един отбор който мисли в переспектива , води със 7 точки ще си продаде най-добрият футболист в най-неподходящото време.Зимният трансферен прозорец е за безработни и бежанци.Лудогорец са най-стойностният отбор и дори за миг не съм се съмнявал че ще са шампиони и носители на купата.Възможно е да се издънят в един момент,но в дългосрочен аспект не.Когато апелирах към разумните че ЦСКА няма и не трябва да има и грам съмнение че победата им е нужна,някои се присмиваха.Губиш титла,мточки морал,треньора подава оставка,рекламодатели,акционери се отдръпват.Фенове се раздвояват и прочие негативи.Е мача на базата се игра и се получи адекватен резултат,но истерията се катализира.Как Левски е прецакан от ЦСКА.Погледнете и воя от Делиормана.Гела иска Левски за конкурент.Бихте ли ми отговорили.Защо.
Гела ако е искал Левски,просто щяха да ни легнат миналия кръг,още повече че предния ден ЦСКА падна от Берое и нямаше изобщо да бъде фатална загубата за Разград, така че не говори глупости.Иначе ви пожелавам да завършите на четвърто място, но Левски да вземе Купата и да ви изхвърли от евротурнирите-това ще бъде своеобразен реванш...щото нали голямото драпане за шестицата е заради възможността да играеш в Европа, то иначе за какво друго да играете в тая шестица...така че ще видим кой ще се смее последен
Борбата за първата шестица е за да участва твоя отбор в оспорвани мачове и да се бори за титлата. Колкото до евротурнирите - в тази ситуация, няма друг отбор готов за пробив освен Лудогорец. Дори те пробиха с голям късмет. Моооооооооооооци.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Черният козел
- Контакти:
Кранчето спря и Стойка иска да бяга

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Ботев играха и победиха,Левски сами са си виновни за положението.В ЦСКА отдавна се знае,че се викат играчи с обещание за бърз трансфер и така на всеки шест месеца.
ЦСКА не е печелил мач в Пловдив срещу Ботев от 4-5 години, та сега в тоя си състав ли да го спечели! Отборът няма един свестен халф, няма облик, няма и тартор...с 10 чужденци в България не става... Що се отнася до "натиска", натискът не е да загубят за да прецакат Левски, ами е от началото на пролетта , за да махнат Стойчо... Манджуков си го каза почти в прав текст, че иска друг треньор и не ще чужденци...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- Син до гроб_
- Контакти:
pampi написа:ЦСКА не е печелил мач в Пловдив срещу Ботев от 4-5 години, та сега в тоя си състав ли да го спечели! Отборът няма един свестен халф, няма облик, няма и тартор...с 10 чужденци в България не става... Що се отнася до "натиска", натискът не е да загубят за да прецакат Левски, ами е от началото на пролетта , за да махнат Стойчо... Манджуков си го каза почти в прав текст, че иска друг треньор и не ще чужденци...
Е как пролетта бяхте "брилянтни" , а сега "нямаме свестен халф, няма облик"?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !