/контрола/ FT 1:0 ЦСКА - Шльонск Вроцлав 28.01.2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

biso62
Контакти:

Re: /контрола/ FT 1:0 ЦСКА - Шльонск Вроцлав 28.01.2015

Мнениеот biso62 » 28 яну 2015 17:41

Logical person написа:Може да се каже, че надиграхме втория в Полша. Не беше красив мач, но ние не им дадохме никакви шансове пред нашата врата. Много борбени, много прагматични в дефанзивен план. Напред с минимални усилия създадохме 3-4 голови положение, ударихме греда, вкарахме и гол.

За Николич е ясно че му трябва време, той през пролетта едва ли ще е водещ нападател.

Буш и Силва за пореден път слаби. Всъщност от трите контроли, само те играха слабо. Явно успешно са им размътени главите с много милионни трансфери.

Не е до главите.Ако се пекат трансфери е тъпо да се контузиш преди това. Но да,могат и повече. Все пак ролята им е не само да вкарват,а и да ангажират защитници,да отварят пространства. Не знам дали забеляза,но по едно време през второто полувреме около Буш имаше ТРИМА защитници.Което не дава шансове за наша атака,но пък поляците се чудеха кой да играе с топката..

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 28 яну 2015 17:41

Явно всеки гледа през неговата си призма, но на мен ми се струва, че някои хора надуха балона прекалено много
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 28 яну 2015 17:47

Интересно, защо нападнахте точно мен при положение, че на предната страница има човек (очевидно цскар), който казва следното:

dreben23 написа:Днес не ми харесаха изобщо и никой нищо не игра! :) Ама честита победа!
Много си я подавахме, но само до средата на игрището, в атака беше твърде ялова работата. Айде единствено Милисавлевич бих отличил повече, другите отбиваха номера малко.

Съперникът също беше изключително слаб и почти не ни затрудни с нищо. :)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 яну 2015 18:32

alexpetrof написа:Явно всеки гледа през неговата си призма, но на мен ми се струва, че някои хора надуха балона прекалено много

Пичага,гледай си „гончетата“, щото скоро балона наистина е прекалено надут и скоро ще се пръсне :idea: :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 28 яну 2015 18:58

alexpetrof написа:Интересно, защо нападнахте точно мен при положение, че на предната страница има човек (очевидно цскар), който казва следното:

dreben23 написа:Днес не ми харесаха изобщо и никой нищо не игра! :) Ама честита победа!
Много си я подавахме, но само до средата на игрището, в атака беше твърде ялова работата. Айде единствено Милисавлевич бих отличил повече, другите отбиваха номера малко.

Ние така си играем по-принцип. И това е добре. Просто още има хора, които не могат да се отърсят от фетиша си към олигофренския стил "тики-така". Нашия стил по-скоро се вписва във философията на Атлетико М, 20% владение на топката, убиване на темпото, много борба и атаки извършени в минимален брой играчи и пасове. В резултат - здраво гърбене на "тикитакащи" и "балерини". Далеч сме от съвършенството, но философията е ясна. Ще минат години, преди средностатистически български фен да оцени подобен прагматичен стил. То не е като да си фен на Барса, Сити и Дортмунд :mrgreen:

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 28 яну 2015 19:13

Първото полувреме стояхме много добре на терена, пресирахме поляците и почти не им дадохме да стигнат до вратата ни, в същото време направихме няколко добри атаки, вкарахме гол, ударихме и греда. Второто малко свалихме нивото, но се направиха и много смени.
Съни и Неманя бяха над всички, хареса ми и Фелипе, най слаби бяха Силва и Буш и явно постоянните приказки за трансфер им пречат да покажат какво могат.
Това новото момче Фортеш подписа ли договор ? Защото ако не е, съм сигурен, че няма да го вземем, защото така както се очертава няма да продадем никой и просто няма да има място за него.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 28 яну 2015 19:39

Добри атаки, вкарахме гол, ударихме и греда,какво повече да искаме,за сега толкова.А като се оправят всички титоляри повече ;)

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 28 яну 2015 20:02

alexpetrof написа:Интересно, защо нападнахте точно мен при положение, че на предната страница има човек (очевидно цскар), който казва следното:

Давай си мнението, няма проблем. Ако евентуално искаш да има някаква тежест се отнасяй с уважение и изписвай ЦСКА правилно. Не го ли направиш - просто се заяждаш. Държанието ти е долно и се надявам нищо хубаво да не ти се случва в живота.

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 28 яну 2015 20:53

Logical person написа:Ние така си играем по-принцип. И това е добре. Просто още има хора, които не могат да се отърсят от фетиша си към олигофренския стил "тики-така". Нашия стил по-скоро се вписва във философията на Атлетико М, 20% владение на топката, убиване на темпото, много борба и атаки извършени в минимален брой играчи и пасове. В резултат - здраво гърбене на "тикитакащи" и "балерини". Далеч сме от съвършенството, но философията е ясна. Ще минат години, преди средностатистически български фен да оцени подобен прагматичен стил. То не е като да си фен на Барса, Сити и Дортмунд :mrgreen:

Ако трбва да съм искрен, почти ти повярвах на написаното, докато не стигнах до :

Logical person написа:В резултат - здраво гърбене на "тикитакащи" и "балерини".

Като вземете да гърбите някой, тогава ще повярвам и за другото, но докато губите важни мачове в западнали градчета от северозападна България и губите битки от отбори от екзотични футболни дестинации в ЕКТ не си убедителен

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 яну 2015 20:59

Напиши,че сме играли слабо и никой нищо няма да ти каже,въпрос на мнение!Пишеш ми тука за дузпи,засади.....!Сега стана ли ти ясно или да ти го нарисувам?

Върни се в “ЦСКА”