XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ВСИЧКИ НА СТАДИОНА! XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец
Като един истински ценител на футболното изкуство се надявам, че ще стане зрелищно дерби, с много емоции, положения и голове, и нека по-добрият победи. 
- the_blue_fan
- Контакти:
Лудогорец с резервите ли ще са пак ? 
ЛЕВСКИ СОФИЯ
the_blue_fan написа:Лудогорец с резервите ли ще са пак ?
Да, ще вземат Владо-Трансфера от вас + 1-2 трамвая от защитата ви.
Победа за ЦСКА и мощна подкрепа за армейците по трибуните!

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
petko.h.markov написа:Тези апели и закани"да напълним стадиона" показват,че нещата не са наред.Ако на този мач стадиона не е пълен,значи
отиват на "кино" всички приказки за минало,история ,традиция,армия от фенове и голям гранд.До мача има още 12 дни.
Толкова неща могат да се случат до тогава.Една наша загуба ще означава ,че предимството вече е на другия отбор.
Петко ти ще бъдеш ли на стадиона ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Колеги Армейци, ние трябва да си напълним стадиона и да надъхаме нашите футболисти да играят до предела на тяхните възможности и тогава да видим дали няма да им нашием една 3ка? За мен твърдо ги бием с резултат поне 2 гола разлика. Моцита, поцита въобще не трябва да ни интересуват! Ние имаме Буш, Карачанаков, Силва, и т.н
-
petko.h.markov
- Контакти:
Joni_ написа:petko.h.markov написа:Тези апели и закани"да напълним стадиона" показват,че нещата не са наред.Ако на този мач стадиона не е пълен,значи
отиват на "кино" всички приказки за минало,история ,традиция,армия от фенове и голям гранд.До мача има още 12 дни.
Толкова неща могат да се случат до тогава.Една наша загуба ще означава ,че предимството вече е на другия отбор.
Петко ти ще бъдеш ли на стадиона ?
ДА.Имам карта за целия сезон.
- Pragmatichen
И какво като бие цска и стане шампион?
После излиза в европа и всички коефициент, придобит от лудогорец, точно за 2 мача ще го сринат и до там с мечтите за ШЛ.
Кажете ми, какъв е смисъла от шампион, който е гигант на глинени крака, в който няма силни играчи, няма пари, няма заплати и само да свърши сезона, ще разпродаде всичко, което може да се продаде за по 200-300-400 хил евро и есента ще се гради нов отбор , с кадърния за мен поне Стойчо, защото е добър треньор, но не е магьосник човека.
Какво ще направи в европа цска?
Отбора ще бъде разпродаден от лъжеца сашо томов, както продаде велик вратар като райс мболи за 300 000, а това е вратар от класа, за който друг, НЕБЕДЕН отбор, би искал поне 2-3 млн евро, за да бъде продаден.
Истината е, че в момента българия няма никаква полза от участие на другите отбори в европа, с изкл. на лудогорец.
Нито цска има потенциал за нещо голямо, нито левски, нито литекс, нито ботев.
За какво да играят на мястото на лудите, кажете ми?
Лудите поне в групите на ЛЕ европа доказано имат място и напълно имат и парите и играчите да се класират и да радвта хората и най-важното, да трупат точки и коеф. за българия.
Една титла на цска ще е сладка, но пирова победа, докато, ако пратим в ШЛ лудогорец, те със сигурност ще направят много повече и няма да отпаднат от първия отбор по пътя си.
Аз искам в европа да пратим силни отбори, а не махленски шампиони, които да падат в 1 кръг още.
Така, че не е важно дали утре цска ще бие лудите, а какво ще направи после като дивиденти в европа от тази своя шампионска титла.
То по тая логика и славия беше шампион преди 20 години, да сте запомнили да направиха нещо голямо в европа?
Няма и да направят...просто бате венци прибра една титла и до там...излязоха в европа и след 1 кръг се прибраха наакани.
От шампиони БЕЗ ресурс за европейските терени никой няма полза в Бг.
После излиза в европа и всички коефициент, придобит от лудогорец, точно за 2 мача ще го сринат и до там с мечтите за ШЛ.
Кажете ми, какъв е смисъла от шампион, който е гигант на глинени крака, в който няма силни играчи, няма пари, няма заплати и само да свърши сезона, ще разпродаде всичко, което може да се продаде за по 200-300-400 хил евро и есента ще се гради нов отбор , с кадърния за мен поне Стойчо, защото е добър треньор, но не е магьосник човека.
Какво ще направи в европа цска?
Отбора ще бъде разпродаден от лъжеца сашо томов, както продаде велик вратар като райс мболи за 300 000, а това е вратар от класа, за който друг, НЕБЕДЕН отбор, би искал поне 2-3 млн евро, за да бъде продаден.
Истината е, че в момента българия няма никаква полза от участие на другите отбори в европа, с изкл. на лудогорец.
Нито цска има потенциал за нещо голямо, нито левски, нито литекс, нито ботев.
За какво да играят на мястото на лудите, кажете ми?
Лудите поне в групите на ЛЕ европа доказано имат място и напълно имат и парите и играчите да се класират и да радвта хората и най-важното, да трупат точки и коеф. за българия.
Една титла на цска ще е сладка, но пирова победа, докато, ако пратим в ШЛ лудогорец, те със сигурност ще направят много повече и няма да отпаднат от първия отбор по пътя си.
Аз искам в европа да пратим силни отбори, а не махленски шампиони, които да падат в 1 кръг още.
Така, че не е важно дали утре цска ще бие лудите, а какво ще направи после като дивиденти в европа от тази своя шампионска титла.
То по тая логика и славия беше шампион преди 20 години, да сте запомнили да направиха нещо голямо в европа?
Няма и да направят...просто бате венци прибра една титла и до там...излязоха в европа и след 1 кръг се прибраха наакани.
От шампиони БЕЗ ресурс за европейските терени никой няма полза в Бг.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
Теоретично е така. Но Лудогорец трябва да си заслужи титлата.
Не бива да му се подаряват мачове. Силен отбор се гради при силна конкуренция.
Не бива да му се подаряват мачове. Силен отбор се гради при силна конкуренция.