XV кръг: Хасково - ЦСКА | 09/11/14 | 13:00 часа | 2:4 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: XV кръг: Хасково - ЦСКА | 09/11/14 | 13:00 часа
Само да не чакаме като със Славия сами да се бият.
MAXIMUS написа:Които ще пътуват от Пловдив и региона за мача на ЦСКА в Хасково, организирано тръгване в неделя в 10,30ч. от паркинга на Кауфланд на Цариградско шосе-Пловдив !
Който тръгва от Бургас организирано,да се оправя

BRF написа:MAXIMUS написа:Които ще пътуват от Пловдив и региона за мача на ЦСКА в Хасково, организирано тръгване в неделя в 10,30ч. от паркинга на Кауфланд на Цариградско шосе-Пловдив !
Който тръгва от Бургас организирано,да се оправя!Ние тръгваме по обиколни пътища за да е интересно
!
Кои сте вие ??!!
гражданин от село написа:Само да не чакаме като със Славия сами да се бият.
Тези Славия само ние не можем да ги бием !! Четири точки ни измъкнаха изродите !
MAXIMUS написа:BRF написа:MAXIMUS написа:Които ще пътуват от Пловдив и региона за мача на ЦСКА в Хасково, организирано тръгване в неделя в 10,30ч. от паркинга на Кауфланд на Цариградско шосе-Пловдив !
Който тръгва от Бургас организирано,да се оправя!Ние тръгваме по обиколни пътища за да е интересно
!
Кои сте вие ??!!
Аз и моите приятели с които ходя по мачове.Не сме част от никоя група организирани фенове

BRF написа:MAXIMUS написа:BRF написа:MAXIMUS написа:Които ще пътуват от Пловдив и региона за мача на ЦСКА в Хасково, организирано тръгване в неделя в 10,30ч. от паркинга на Кауфланд на Цариградско шосе-Пловдив !
!
Кои сте вие ??!!
Аз и моите приятели с които ходя по мачове.Не сме част от никоя група организирани фенове!
И ние не сме от никоя организация. Просто който иска да тръгнем заедно !
MAXIMUS написа:BRF написа:MAXIMUS написа:BRF написа:MAXIMUS написа:Които ще пътуват от Пловдив и региона за мача на ЦСКА в Хасково, организирано тръгване в неделя в 10,30ч. от паркинга на Кауфланд на Цариградско шосе-Пловдив !
!
Кои сте вие ??!!
Аз и моите приятели с които ходя по мачове.Не сме част от никоя група организирани фенове!
Няма лошо,просто ми прозвуча готино!
BRF написа:MAXIMUS написа:BRF написа:MAXIMUS написа:BRF написа:MAXIMUS написа:Които ще пътуват от Пловдив и региона за мача на ЦСКА в Хасково, организирано тръгване в неделя в 10,30ч. от паркинга на Кауфланд на Цариградско шосе-Пловдив !
!
Кои сте вие ??!!
Няма лошо,просто ми прозвуча готино!
Да. Няма да е лошо! Така трябва да е !
MAXIMUS написа: Да. Няма да е лошо! Така трябва да е !
Сигурно ще сте поне 100 човека!
BRF написа:MAXIMUS написа: Да. Няма да е лошо! Така трябва да е !
Сигурно ще сте поне 100 човека!
Незнам. Ще видим колко ще решат да тръгнем от там. Тези които ги познавам сме 14 сигурни. Дано да дойдат повече момчета и момичета .