За "бедните души", морала и още нещо...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: За "бедните души", морала и още нещо...

Мнениеот mistreated » 29 авг 2014 13:00

На мен лично ми е все тая дали някой е подкрепил Стяуа, Лудогорец или някой друг отбор. Аз никога не бих отишъл да подкрепям чужд отбор срещу български, но хора всякакви. Едва ли е нужно да бъдат наричани едните "турци", а другите "бедни души". Затова не оправдавам нито едните, нито другите.
Прави впечатление обаче нещо много важно в тази декларация и това е медийната пропаганда. Да, има я, и то в доста големи размери! В спортал оня ден след мача с Локо Сф заглавието беше "Локо спря Лудогорец, скандален съдия реже брутално зелените". След 20 минути остана само "Локо Сф спря Лудогорец". Явно и на спорталци им стана неудобно от заглавието, тъй като няма нормален човек, който да обясни с какво беше порязан Лудогорец от съдиите.
От вчера пък чета, че Лудогорец е наричан "Убиец на Еврограндове"! Моля?! Кой точно "еврогранд" досега "уби" Лудогорец, та е наричан по този начин???
Разбира се, трябва да бъдат поздравявани. Разбира се, трябва да има еуфория. Но нека всяко нещо да има мярка и граници!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 29 авг 2014 13:00

0007 написа:
ronnie написа:Приятелю май не схващаш смисъла. Тази декларация няма за цел да напада тези които ходят на националния за каузътъ (и не можеш да отречеш, че това е изкуствена публика, която утре ще подкрепи друг отбор, вдругиден трети, но това не е толковаважно). Тази декларация напада олигарха и неговите медийни к.... Хората които за пръв път ходят на мач не са никакъв проблем, нека се радват, никога няма да имат това което имаме ние и затова можем само да ги съжаляваме. Проблемът е друг. Проблемът е, че съвестни хора в определени фирми биват уволнявани, защото не са отишли на мач. Проблемът е, че в последните дни момчетата, отишли да подкрепят братската си агитка, са по-големи предатели от политиците които водят народа към дъното. Това нормално ли е? В такава държава ли искате да живеем?

Отишли да подкрепят братската си агитка,ах,мамините :lol: И затова цял мач се чуваше "Турци сте",а на два пъти и "К*р за Левски".На това ли му викаш подкрепа?На мен по-скоро ми звучи като избиване на комплекси към Лудогорец. ;) Бедните,в България гората ги пори където ги хване,та те се надяваха поне веднъж,макар и подкрепяйки чужд отбор,да се почувстват от страната на победителите.Е,пак не им се отвори парашутът.Да не говорим,че една част никога не е и чувала за Стяуа и за "братските ви" отношения,имам приятели от фб,които даже са се снимали и тагнали в гостуващата агитка,а над снимката пише "К*р за Лудогорец".На това ли му викаш братска любов и подкрепа :lol:
Колкото до медийната истерия - ми вие какво очаквате,имаме отбор в ШЛ,за вашите несгоди ли да се пише?Те ще доведат Реал и Пул,те отстраниха Стяуа,те играха 1/8-финал в ЛЕ,за кой да се пише? Кофтито е,че не сте свикнали да не сте център на внимание и когато това стане,веднага надувате сирените отчаяно и злобно. :lol:
За втори път питам - като уж вас ви интересува само Харизмата,защо от няколко седмици насам само каузата коментирате,във вашия форум тя е най-коментираната тема,тук в гонга също?Защото ви боли,че некадърните ви управници за толкова години не можаха да постигнат и половината от това,което Лудогорец направи в Европа през последните 2 години.

Скандиранията от етнически тип ги почнаха феновете на домус ефенди. ФАКТ. Защото да ни казват за кой да викаме е фисша форма на диктатура. Ей затова. Ако вие искате да живеете в държава, в която има правила за кой отбор да викаш ми ок. Това е ваш проблем. Аз не искам.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 авг 2014 13:02

Bourgas написа:
pampi написа:Работата замириса на комунизъм от корейски тип! Правилната линия е начертана и който се отклони от нея е предател и враг на народа и Родината... :lol:
Интересно Моци, като е румънец, що се радва толкова след края на мача? Ми той е предател на румънската национална кауза, бе? Пуснете една подписка до президента, да му даде статут на политически емигрант... :lol:
Честно казано бях за Лудогорец и се радвам, че се класираха, но нещата започнаха да придобиват комунистическо-фашистки окраски и това никак не е на хубаво. От де на къде ще дойде някой да ме задължава, на кой частен футболен клуб да симпатизирам. Я по-кротко...
А, и накрая, честит ви български Бате Борисов...От тук на сетне очаквам Лудогорец да счупи световния рекорд за най-дълга серия поредни шампионски титли... С парите от лигата и БФС-то зад гърба, Кирето ще преизпълни плана...

Да се надявам, че няма много хора, които да те четат, че само като прочетох комунистическо-фашистки окраски и ми призля. Хора или не разбирате какви ги бръщолевите, или хич не мислите.

Ми светни ме де... :lol:
Щом нямам право на собствено мнение, поне ми покажи вярната посока... :lol:
Всички като един за правата идея... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 29 авг 2014 13:03

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:JohnnieWalker ако на теб лудогорец ти оправя приятните емоции в живота жалко, много жалко, ти си за психария.

Не, моето момче, не ми ги "оправя". Приятни емоции ми носи 7 месечната ми дъщеря. Приятни емоции ми носи жена ми, как и работата ми, благодарение на която поддържам някакъв стандарт на живот. Обичам да гледам футбол и се радвам, че ще има БЪЛГАРСКИ отбор в ШЛ. А относно психиатрията - коментара ти е жалък ! Както и смешковците, които отидоха в агитката на Стяуа са смешни, както и тези в агитката на Лацио... Смешно беше още когато едни въшльовци пускаха фойерверки до националния стадион, когато Барселона вкарваше на Левски... Ако това са твоите виждания - освобождавам ти мястото си в психиатрията ;)

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 29 авг 2014 13:03

Popokatepetal написа:
Червени_шампиони написа: Всъщност отборът от Разград е много на мястото си в турнира, който олицетворява комерсиализацията на футбола в последните 20 години. За оядените плужеци от УЕФА единственото, което има значение, са парите. Достатъчно е да разполагаш с финансов ресурс, за да превърнеш всеки отбор без традиции във фактор в техните турнири. Финансовият феърплей на Платини е толкова истински, колкото косата на протежето му, което е начело на БФС. Истинските отбори с истински привърженици не са добре дошли в Шампионската лига. Неслучайно по много стадиони в Европа може да бъде чут рефренът, който пеехме с нашите приятели от Стяуа - UEFA MAFIA!!!

Изображение

Ето в тази част от декларацията се крие разковничето на основния проблем на авторите и. В безмерния си яд, че отбора им никога не е играл в ШЛ и едва ли някога кривото му краче ще стъпи там, сега опорните тички гласят, че "Истинските отбори с истински привърженици не са добре дошли в Шампионската лига". Хахахахахаха о, не, не мога. Значи в сряда вечер на Националния стадион те са подкрепяли изкуствен отбор, като Стяуа, защото румънците имат бая участия в "комерсиалния турнир". Същото важи и за сестрите им от Партизан, които те също подкрепиха, макар, че сърбежите също са записвали участие във вредната за футбола лига. Въобще тая декларация е такъв позорен срам за всеки нормален цесекар и същевременно издава такива комплекси...не е истина просто...

Еми от качулките какво очакваш?
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 29 авг 2014 13:03

ronnie написа:
ivelin123 написа:Ставате смешни вече. В агитката на Лудогорец имало фенове на турски грандове. Ами Барса, Реал, Ман Ю и др. като имат турски фенове, да не би и отборите да са им турски ? На повечето големи отбори Turskish Airlines са им спонсори, да не би и отборите са турци ? Меси и Кобе Браянт са рекламни лица на турската авиолиния, да не би и те да са турци ? Просто престанете вече със тези смешни теми. Не казвам всички да подкрепят "каузата", но няма смисъл от 5 теми на ден.

А Барса, Реал, Ман Ю да не би да са натяквани като национална кауза. Меси и Кобе Браянт национална кауза ли са? Техните страни търпели ли са турските зверства? Умишлено премълчаваш факти.

Кой ще натяква Барса и Ман Юнайтед като "кауза" изобщо. Това са отбори с милиони фенове и уникална история. Как започвате да ги сравнявате с Лудогорец и да ги давате за пример въобще не знам. Ама после ние сме били с промити мозъци. Вярно е на моменти, че се прекалява и има завист и т.н., но и "патриотите" сте смешни. Плюете по фенове на ЦСКА, които подкрепили Стяуа, защото били румънци и не трябвало да подкрепят румънците. А накрая кой беше героят? Или той може, защото е българин? Е, не е, румънец е Моци. И защо се раздаде така? Защото мрази Стяуа. По-вашата логика той трябваше да е патриот, ама спаси две дузпи (което не проумявам как се случи) и отстрани отбора от родната си страна. Защото мрази Стяуа. Защото е от Динамо. А и може би защото е професионалист. Това прави малко разлика и може да бъде аргумент срещу моето твърдение. И все пак да наричаме Моци национален герой не мога да го приема. Не мога и да приема, че ТРЯБВА да подкрепям Лудогорец, защото са български отбор. По тази логика феновете на "Левски" да подкрепят ЦСКА е Европа и обратно. Къде в друга страна се е чуло и видяло такова нещо. Поне аз не знам фенове на Реал да подкрепят Барса или Атлетико в Европа. Ще кажете, че тези отбори винаги играят в евротурнирите, а при нас е само един отбор. Е, така е, но всеки си има право да подкрепя който си иска. Глупаво е да се вика срещу български отбор, но това не е прецедент. И в други страни викат срещу "свои" отбори, убеден съм. Защото никъде другаде по света няма такова нещо като Лудогорец. Клубен отбор, чийто собственик да иска подкрепа като за национален. Ще ме извините, но това е истината.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 авг 2014 13:04

ostrov67 написа:Това което направиха агитката на ЦСКА е жалко.Истинските мъже умеят да губят и да печелят.Лудогорец показа как се играе с характер и сърце.

Бързо при джипито :idea:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 29 авг 2014 13:04

CSKA69 написа:Нямам представа кой ми изтри мнението, но то се потвърждава с всеки изминал коментар - тази тема предизвиква само негативно настроение и още по-голяма омраза на другите фенове спрямо ЦСКА и привържениците на червените.. С една дума - ВРЕДНА Е! Разграничавам се от нея категорично и смятам, че повечето нормални цесекари ще направят същото :!:

За щастие нормалните фенове на ЦСКА сте повече от онези ... ще спестя определенията ( макар че много ще се изненадат , как ги наричат "братята" им в Румъния ) . Лошото е , че негативизма който предизвикват , рефлектира върху отбора ЦСКА
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 авг 2014 13:06

pampi написа:
Bourgas написа:
pampi написа:Работата замириса на комунизъм от корейски тип! Правилната линия е начертана и който се отклони от нея е предател и враг на народа и Родината... :lol:
Интересно Моци, като е румънец, що се радва толкова след края на мача? Ми той е предател на румънската национална кауза, бе? Пуснете една подписка до президента, да му даде статут на политически емигрант... :lol:
Честно казано бях за Лудогорец и се радвам, че се класираха, но нещата започнаха да придобиват комунистическо-фашистки окраски и това никак не е на хубаво. От де на къде ще дойде някой да ме задължава, на кой частен футболен клуб да симпатизирам. Я по-кротко...
А, и накрая, честит ви български Бате Борисов...От тук на сетне очаквам Лудогорец да счупи световния рекорд за най-дълга серия поредни шампионски титли... С парите от лигата и БФС-то зад гърба, Кирето ще преизпълни плана...

Да се надявам, че няма много хора, които да те четат, че само като прочетох комунистическо-фашистки окраски и ми призля. Хора или не разбирате какви ги бръщолевите, или хич не мислите.

Ми светни ме де... :lol:
Щом нямам право на собствено мнение, поне ми покажи вярната посока... :lol:
Всички като един за правата идея... 8-)

Комунизмът и фашизмът нямат нищо общо. Съединявайки ги в едно олекваш бая, ти и думите ти. Светнах те.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 29 авг 2014 13:06

mistreated написа:На мен лично ми е все тая дали някой е подкрепил Стяуа, Лудогорец или някой друг отбор. Аз никога не бих отишъл да подкрепям чужд отбор срещу български, но хора всякакви. Едва ли е нужно да бъдат наричани едните "турци", а другите "бедни души". Затова не оправдавам нито едните, нито другите.
Прави впечатление обаче нещо много важно в тази декларация и това е медийната пропаганда. Да, има я, и то в доста големи размери! В спортал оня ден след мача с Локо Сф заглавието беше "Локо спря Лудогорец, скандален съдия реже брутално зелените". След 20 минути остана само "Локо Сф спря Лудогорец". Явно и на спорталци им стана неудобно от заглавието, тъй като няма нормален човек, който да обясни с какво беше порязан Лудогорец от съдиите.

Виж,това е абсолютно вярно!
Но Спортал са известни измекяри на Лудогорец, не бива да те учудва това-там са събрани най-големите наколенки на Разград.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Върни се в “ЦСКА”