Не знам,нито закона,нито готвените поправки.Съмнявам се обаче да са насочени само за един клуб.Иначе си мисля,че е крайно време
стадионите и базите да се дадат на клубовете,срещу някакви гаранции,че тази база ще се развива и модернизира.Боли ме сърцето,
като гледам Колодрума,на какво бунище е заприличал.Сега го карат като кучето-нито яде сеното,нито го дава на другите
Прецакаха ЦСКА за базата
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Прецакаха ЦСКА за базата
petko.h.markov написа:Не знам,нито закона,нито готвените поправки.Съмнявам се обаче да са насочени само за един клуб.Иначе си мисля,че е крайно време
стадионите и базите да се дадат на клубовете,срещу някакви гаранции,че тази база ще се развива и модернизира.Боли ме сърцето,
като гледам Колодрума,на какво бунище е заприличал.Сега го карат като кучето-нито яде сеното,нито го дава на другите
В сайта на НС ги имаше.. може и още да ги има.
Иначе, нашият колодрум е вече в историята, но нали знаеш, че битката е повече за терените и най-вече за футболните, а пък най-най-вече за вашият терен, в Борисовата, защото не съм чул някой да има интерес да ви ремонтира Панчарево

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
- Контакти:
Омръзна ми вече толкова години,само да се руши,а нищо да не се създава.От злоба,завист и лакомия цялата територия
е на това дередже.Съсипаха басейни,спортни зали,стадиони,а после защо няма спортни успехи.Никой няма полза от това.
Няма нито един стадион,който да отговаря на стандартите.Скопие,сравнение със СОФИЯ е село,а имат покрит стадион.
е на това дередже.Съсипаха басейни,спортни зали,стадиони,а после защо няма спортни успехи.Никой няма полза от това.
Няма нито един стадион,който да отговаря на стандартите.Скопие,сравнение със СОФИЯ е село,а имат покрит стадион.
-
На линияblue avalanche
- Контакти:
viroglav написа:honda написа:Извинете ме,но лично на мен не ми стана ясно с какво е прецакан ЦСКА за базата?
Според мен само заглавието на статията е за ЦСКА , а всъщност тези поправки в закона за спорта касаят всички клубове в страната ... ЦСКА е прецакан , това е ясно . Но личното ми мнение е , че са прецакани всички клубове , защото и на тях няма да им бъде дадена базата наистина безвъзмездно !
Според мен ЦЯЛОТО реване в статията е САМО за ЦСКА!Не съм те видял да ревункаш за базите на други отбори.
blue avalanche написа:viroglav написа:honda написа:Извинете ме,но лично на мен не ми стана ясно с какво е прецакан ЦСКА за базата?
Според мен само заглавието на статията е за ЦСКА , а всъщност тези поправки в закона за спорта касаят всички клубове в страната ... ЦСКА е прецакан , това е ясно . Но личното ми мнение е , че са прецакани всички клубове , защото и на тях няма да им бъде дадена базата наистина безвъзмездно !
Според мен ЦЯЛОТО реване в статията е САМО за ЦСКА!Не съм те видял да ревункаш за базите на други отбори.
Ами.. само ЦСКА плащат наем.. за 2012- 180 000 лева, което прави по 15 000 на месец, но никой не се престраши да напише колко мача изигра тогава ЦСКА (домакински) на други стадиони

За същата година, такси и глоби към БФС са в размер на 160 000 лева.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
- Контакти:
viroglav написа:Поправките в закона за спорта, които можеха да решат проблема с базата на ЦСКА, не са минали през парламентарната комисия. Всички представители на ГЕРБ гласували „въздържал се”, което означава, че те няма да влязат в пленарната зала, съобщава "24 часа".Надеждата бе, че по този въпрос ще бъде намерен консенсус, за да бъде поставен един от грандовете в родния спорт на равни начала с останалите. „Червените" са единствените, които плащат наеми, и трябва да доказват инвестиции, докато например Левски ползва своята безвъзмездно.Новината разбуни духовете на привържениците на ЦСКА, които най-накрая се сетиха, че няма да стане без протест."Не може да ни се подиграват 25 години и ние да си мълчим. Клубовете изнемогват, а депутатите си гледат само заплатата. Сигурно от ГЕРБ са гласували така, защото са ясни пристрастията на лидера им към Левски. Така ни обещаваха "Газпром", а след това се оказа, че ще става спонсор на "Герена", коментираха от една от най-сериозните фракции на привържениците на ЦСКА.
http://www.sportal.bg/news.php?news=494609
нашият стадион е построен от феновете , а вашия е подарен от "червените" комунистически управници.след разстрел на собствениците от "АС 23"
каква незначителна разлика,скоро една комшийка ревеше, че са и взели жилище в центъра което е било реституирано.
каква наглост и казах, а тя само дето не ме прати при Газдов с поглед.
Баба Ванга , Бог да я прости ни е завещала една прекрасна мисъл - "Няма настояще , има само минало и бъдеще ... " . Докато живеем само в миналото няма да имаме и съответното бъдеще . А нашите "хубавци" , политици , ни агитират точно в това - да не мислим за бъдещето , а да гледаме само в миналото . Обещават ни светло бъдеще само , докато спечелят изборите и вземат властта . От там нататък ни връщат в миналото и започват да ни зомбират как предишните били крали много повече от тях и те са света вода ненапита ... Как щели да вкарват виновните в затвора , колко принципни щели да бъдат , ама аз не съм чул някой от големите крадци да е влязъл в затвора . Дори и осъдени пак са си на софрата ... Нямало достатъчно доказателства , такива били законите , които те сами си гласуват междувпрочем . За бъдеще престава да се говори и 4 годишния мандат си минава в мизерия и нищета за обикновения гражданин . Та перефразирано , докато гледаме Левски и ЦСКА какви са ги вършили преди 1989 г. , та даже и преди 1944 г. и не осъзнаваме , че вече сме 2014 г. - 70 години разлика от едната дата и 25 години от другата , спорта изобщо , а не само тези два отбора няма да имат бъдеще . Време е да заживеем в 2014 г. и да помислим за бъдещето , за 2015 , за 2020 г. ... Миналото си е минало и трябва да го заровим веднъж завинаги . С всяка една година мислейки само за миналото , виждаме какво се получава като погледнем реалността - нито Левски , нито ЦСКА имат хубави и модерни бази . Тука включвам и отборите от доказаните школи от провинцията , и там разрухата е пълна с много малко и минимални процентно изключения . Тук , таме някой се е заел да си чеше егото и да гради наистина . Държавата трябва да реши проблема кардинално и с работещ закон . Тогава и Левски и ЦСКА , и Ботев , и Черно море и Локомотивите , и Славия , да не забравяме и Благоевград , Миньор , Етър , Добруджа , Враца ... Със сигурност пропускам много спортни центрове , но няма как да ги изброя всичките ... Та , когато се приеме работещ закон всичките тези спортни клубове ще бъдат равнопоставени и ще могат да функционират . Едни по - добре , други по - зле , но ще знаят , че всичко си зависи от тях и само от тях ... Всеки клуб сам ще си гради съдбините и никой няма да му е виновен , ако не може да го прави добре . Не всичко е червено , синьо , бяло , жълто или зелено . Децата не ги интересува толкова много политиката , тях ги интересува да има къде да поритват или да играят волейбол или баскетбол . Всичко е много просто , но трябва да има воля някой да го приложи на практика . А това дело трябва да го сторят държавниците , политиците , които са на власт , без значение от коя партия са . Затова са там , затова народа е гласувал за тях .
viroglav написа:
Понякога и от жълто написаната статия за малко повече "кликвания" може да се научи някоя истина ... Не бива да виним човека , че си "пази" хляба . Няма кликвания , няма интерес . Но общо взето , ако един интелигентен човек изключи "заигравката" ще извлече полезното от написаното . Ваденето на жълтото от контекста задълбочава проблема и го прави минимален и незначителен , а това наистина стои като голям проблем . Както и съпричастността и задружността на българския народ , като цяло . Време е лека , полека да излезем от миманса , но заедно и обединени , тия които нямаме привилегията да сме били синове и дъщери на бивши комсомолски секретари , членове на политбюро и техните разклонения . Трябва лека , полека да се обединим и да стопираме своеволията на самозабравилите се . Това можем да го направим обикновените и "небогопомазани" хора , защото те са потърпевшите ... Всичко друго е пропаганда и безвремие , от течението , на което няма излизане и остава само мизерия и глад за децата ни и техните деца . Не опитаме ли , то няма и да знаем дали имаме шанс да успеем в тази "леко" неравнопоставена битка . Но трябва да опитваме , всеки ден и всеки час , и така безспирно и до някакъв приемлив резултат за всички ни ... Иначе губим смисъл за съществуване като народ и нация .
Нещата, които си написал до някаква степен са истина, но се подразних от жълтата заигравка с любимия ми отбор, защото след едно такова изречение се изливат порои от тинейджърски умозаключения от типа на "За тях да, за нас не." Аз пък не смятам, че положението е толкова зле, виж например базите на Литекс, Лудогорец и евентуално Ботев. Казвам евентуално, защото на този етап не се знае как сагата КТБ ще се отрази на ремонтните дейности. Кокото до детско-юношеския футбол, там нещата също не са толкова зле материално, друг е въпросът при какви условия се обучават и състезават "правилните" деца. За да не се отклонявам прекалено от темата "Прецакаха ЦСКА за базата" (колко интригантско е написано само

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Кашчей написа:blue avalanche написа:viroglav написа:honda написа:Извинете ме,но лично на мен не ми стана ясно с какво е прецакан ЦСКА за базата?
Ами.. само ЦСКА плащат наем.. за 2012- 180 000 лева, което прави по 15 000 на месец, но никой не се престраши да напише колко мача изигра тогава ЦСКА (домакински) на други стадиони
За същата година, такси и глоби към БФС са в размер на 160 000 лева.
Еййй,един път и ти да си обективен,само така,почваш вече да ми харесваш!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Captain Stottlemeyer написа:viroglav написа:....Сигурно от ГЕРБ са гласували така, защото са ясни пристрастията на лидера им към Левски. Така ни обещаваха "Газпром", а след това се оказа, че ще става спонсор на "Герена", коментираха от една от най-сериозните фракции на привържениците на ЦСКА...
"Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов изказа своите благодарности на своя съфамилник – Бойко Борисов, за решението за отдаване с безвъзмезден наем за ползване на ст. „Българска армия” и база „Панчарево” за срок от 20 + 10 години....
...В същото време на официалния сайт на ЦСКА излезе официално обръщение, което публикуваме без редакция:
Многоуважаеми колеги и привърженици,
с настоящото обръщение ПФК ЦСКА ЕАД изказва огромната си благодарност към министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов, както и към цялото правителство, по повод предоставянето на стадион "Българска армия" и база "Панчарево" за безвъзмездно ползване в срок от 20 години.
Чрез вложените от Вас усилия, футболистите от първия отбор до подготвителните групи на ЦСКА, ще получат възможността да се развиват в отдавна желаните от нас европейски условия. Г-н премиер, с това свое решение, Вие сбъднахте много детски мечти, което ние дълбоко оценяваме.
Помощта оказана от министър-председателя е безценна за нас, защото инвестициите, които предстои да направи футболен клуб ЦСКА във въпросните бази, ще послужат като фундаментална основа, младите таланти на България да растат здрави, спортувайки в любимия клуб. Ето защо г-н Борисов, няма как да не сме признателни за постоянно адекватните и бързи действия, които предприемахте през цялото време на водените разговори. Вашето правителство е единственото, което предприе конкретни грижи за спортните имоти, които ползва ЦСКА.
Ние - ръководителите, треньорите, футболистите и служителите в ПФК ЦСКА ЕАД, както и привържениците на отбора, уверяваме, че оценяваме оказаното ни доверие. Още веднъж - голямо благодаря г-н премиер. Заради бъдещето на българския футбол. Вие г-н Борисов отдавна доказахте, че сте неразривна част от него.
С уважение:
Председател на Надзорен съвет
на ПФК ЦСКА ЕАД
Димитър Борисов..."
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=699749
И ...какво искаш да кажеш с този цитат на солташаците на бб,които бяха оставени от него да ни фалират !По принцип си доста манипулативен,типично за чекист

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!